Probuzení řidiče

15. června

Probuzení ospalého řidiče skončilo nepříjemnou nehodou.

7.5 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 4 230x Hodnocení: 7.5/10 Komentářů: 8 Kategorie: nehody

Značky: srážka , nehoda , fail , řidič , probuzení ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Ten závěr mi přijde jak z nějaký debilní videohry a nechápu, proč tahal za ručku, která nebrzdila, a nedal nohu, plynu na brzdu, naopak zaduolej plyn, takhle vymastenej nemůže nikdo bejt
Čo mu jebe,či čo do piče, však zmäteňe vstal lakel sa a jazdí ako kokot,všetko búra !!! Jebnutý
to jsou ty levný auta co o nich všichni mluví jak nás zničí? Tak to jo, to si může koupit jenom debil, no je jich tady ale dost.
Ten byl zmatenej jak Ripleyova, kdyz se probudila na planete Fiorina.
Další z mnoha fatálních potvrzení, co jsou pingpongové za nemyslící dementy s porouchaným mozkem. Probudí se a absolutně desítky vteřin neví, co dělá a co má dělat, nic neovládá, prostě klasický bezmozek.
Čuchám závist, že pingpongové mají v průměru vyšší IQ než my Evropani. Teda vyšší než ty v každým případě, to tady ukazuješ dost často 🙂
Máš to pomotané, pingpongové mají právě dost podprůměrné IQ, i když stále jsou před Cikány, ale i tak větší, než máš ty, o čemž se tu všichni přesvědčují dnes a denně. Navíc jsi tak tupý a hloupý, že to dáváš na odiv a vůbec se za to nestydíš, což je jeden z klíčových projevů právě tvé demence. Podobně, jako se např. nějaký mentál a kripl svlékne do naha na veřejnosti.
poblíž jižního kantonského nádraží