Procházka vs. Oezdemir

12. července

12.července 2020, Abú Zabí, SAE: Český MMA zápasník Jiří Procházka (27 let, 193 cm, 93 kg) zvítězil hned při své premiéře v UFC. Švýcara Volkana Oezdemira (30 let, 188 cm, 93 kg) knockoutoval ve druhém kole a za svůj výkon následně obdržel bonus 50 000 dolarů (1,18 milionu korun) - za nejlepší zápas večera. Rodáka z Fribourgu zatím nikdo v UFC neposlal k zemi takovým způsobem, že by zůstal nehybně ležet na zemi. 

Procházka, který je teprve pátým českým zástupcem v organizaci UFC, si vítězstvím nad favoritem připsal největší úspěch v historii českého MMA. 

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To je přesně ten typ známého meme z FB: Toto je Hasan. Hasan (pyžamák, arab) se narodil ve Švédsku a proto je švéd. Toto je Moris (krysa). Moris se narodil ve stáji a proto je kůň. Ať jde svět do piče s korektností!
Měl by jsi si přečíst něco o rozdílu mezi občanstvím, národností, rasou, náboženskou příslušností a biologickým druhem. Tedy alespoń pokud chceš šířit nějaký moudra.
Všechno z toho, co jsi tady vyjmenoval, jsou sračky, tak proč je rozlišovat?
Po hubě by mi dali, to nepopírám, ale že by mě kluci tím svým stylem boje nějak zaujali, nebo dokonce snad ohromili, to opravdu ne. Hroznou plácanou tam předvádějí, že dokonce i ti opilci před hospodou do toho dávají více energie a předvedou zajímavější kombinace a podívanou.

Zobrazit celou diskuzi