Prodavačky (1988)

13. října

Přes 30 let stará reportáž o povolání prodavačky v Československu. 

8.3 /10

košík

Zhlédnuto: 24 502x Hodnocení: 8.3/10 Komentářů: 65 Kategorie: historie

Značky: holky , slovensko , pracovnice , 80.léta , retro , komunismus , práce , supermarket , československo , prodavačka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Další povolání, které nahradí roboti 😃 Už teď automatické pokladny... nebo rohlik.cz 😃 Ani nepamatuju kdy jsem byl v obchodě ale občas se tam jdu podívat místo do ZOO, je to zábavnější 😃
no ty ses uzasnej, a kdy ses byl naposled vysrat nam taky prozradis?
Kámo, ráno jsem hodil takové dobré hovno, normálně to lezlo úplně samo, ve vzduchu se hezky linula vůně tataráku, který jsem včera sežral... prostě není nic lepšího než se po ránu pořádně vysrat.
To je super. Začal jsem jíst jen tak probiotika každý den a normálně naprosto vzorové výstavní hovna. Dokonce žádnej hnilobnej zápach. Dobrá investice.
Ty vole, probiotika se nemají žrát každý den, spíš bys měl jíst víc jogurtů nebo kefír, to ti pomáhá se střevní mikroflórou.
a s probiomikrofaunou
taky se mi občas povede takový pevný a oslizlý že nenechá na řitním věnci žádnej bordel
Kdo žere jogurt dvakrát denně. A v jogurtu je jen jedna bifi ne? No a v tabletce mám 10 druhů kolonií v počtu 12 miliard. Zatím to tak na sobě testuji a připadne mě, že ty nový pracují lépe než ty starý lenošný kurvy co ve střevech mám.
To jo, ale když to přestaneš žrát tak zjistíš, že bez toho třeva fungovat nemůžou... je tam myslím napsané, že to můžeš brát max. 30 dnů... třeba v kefíru jich je kotel... to jsou všechno jen marketingové žvásty přitom je to stejné jako kefír 😃 stačí dvakrát týdně, ne denně 😉 Teda pokud si je nekilluješ pravidelně chlastem nebo nějakýma jedama..
Tak OK, běžně stačí týden, taže to po měsici žrát raději přestanu. Tvl není nad to svěřit svůj zdravotní stav do péče NDR, lepší než chodit za doktorkou. Beztak vý prd, odborníci se koncentrují zde 😃
😃 Doktor nejsu, každý to má jinak, ale já si své se střevníma potížema prožil a jsem z Valašského Meziříčí, kde právě ty kefíry vyrábí a v podnikové prodejně jsou za pár kaček... tak to mám ozkoušené 😃 Ale není nic lepšího když tě chytne sračka než probiotika a Smecta.
diskuze kvalitnejsi jak obsah

Zobrazit celou diskuzi