Promo Girls

17. února

Hostesky a věšáky na reklamu. Hlavně reklamní oddělení Monsteru se snaží...

7.9 /10

košík

Zhlédnuto: 34 627x Hodnocení: 7.9/10 Komentářů: 119 Kategorie: galerie

Značky: sexy , holky , krása , podpatky , motosport , modelka , reklama , tělo , promo , hosteska

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Spíš PORNO GIRLS 😃😃
Tyhle holky nejsou pro nás
No tak, nebuď smutný. Můžeš mít každou ženskou na světě.....Některé sice nepůjdou dobrovolně, ale to na faktu nic nemění 👍
A víš, kdo s nima spí Pepane? Jenom jedničkáři, jenom jedničkáři!!
To je právě omyl. jedničky jsou ti na hovno, můžeš klidně propadat. S nima spí ti, co mají prachy, prospěch a vzdělání je jim u prdele. naopak, čím větší íkváč, řízený primitivismem a pudy, tím pro ně lépe. Proč asi u modelek vedou kopačky a hokejky ? Protože vylízanci s prachama a koneckonců vrána k vráně...
Ze svých závodnických okruhových a rallyecrossových let si pamatuji, že tyhle chodící reklamy a grid girls (deštníkářky) jsou v drtivé většině neskutečně namyšlené píče, přesvědčené, že nad ně není, nebaví se s nikým, komu se z kapsy nesypou tisícovky, často pohrdaly i "běžnými" modelkami a vyskytují se mezi nimi předražené kurvy z nejvyšší cenové skupiny pro špičkovou klientelu.
víš co je to "kurva skurvená"? 🤣🤣🤣
Vím, co je kurva zkurvená 😉
  • ntz
  • 18.02.2021 00:45
asi to neco nese, ale ja bych svy devky na takovouhle akci neuvolnil ... aby na ne vsichni cumeli, fotili si je ... starou bych tam mozna vyslal, ta ma rozum, o tu bych se asi nebal, ale nase mlady trdlo ani nahodou .. ani kdyby se musela hlasit kazdou pulhodinu ..
ale jo ,pohonil jsem 😂😂😂😂😃😃😂😭😭😂😂😭
To se dalo čekat..
nevite nahodou, jak se jmenuje pozice ktera ma na starost vyber tehle direk/divek? ja jen, ze bych se zkusil zeptat jestlin nahodou nemaj volnyho fleka...
  • Joan
  • 18.02.2021 03:44
Bernie Ecclestone........miliardář ? 😆
Pierre Woodman Casting
Sem tam slušný pouzdra.
ale vacsina solidny humac
Pár jich tam je co by ani peklo nechtělo.
za mě 31
Chlapci vám to jebe? 90% z vás má doma hnusnú piču a tu idete písať aké sú škaredé a neviem čo 😀 sa preberte vy kokoti 😀
Ne každý je nadržený a ošuká cokoli co má díru jako ty. Tohle opravdu není moc hezká podívaná, až se mnohdy divím, že to ještě někdo dokáže obhajovat. Ještě když vezmu v potaz kolik krásných žen máme v týhle naší zemi všude kolem.
Přesně to jsem čekal..další mluvka, chytrolín co kdyby se nikdo nedíval, tak lezeš po čtyřech aby ses mohl jen podívat do kalhotek. Ale tady chytré kecy, doma nic..a pokud něco, tak raděj taky nic, že? ..Ani na jednu z těch buchet nemáš, tak tě to sere. tak tu nemel hovna o cokoli co má díru. 🤣 Nebo se pochlub tou svou bohyní, co máš na svém zámku.
Anonymnímu trollovi na NDR budu dávat cokoli ze svého soukromí? Jasněééééé a pak ses probudil s rukou v nočníku že? Celý svůj život, co si pamatuji (základka, střední, vysoká a všechny práce co jsem kdy dělal) potkávám mnohem krásnější holky/slečny/ženy než naprostá většina nehezkých umělin v této galerii (umělinou rozumím i tučnou vrstvu makeupu) a absolutně nerozumím, jak nad tímhle můžete slintat. Třeba mi to vysvětlíš?
No.....takže asi tak....😉😌
nemáš zač, třeba jednou taky získáš kapku sebeúcty
🥛Ty si hlavně utři tu kapku, co se objevila na tvých trenclích, při prohlížení této galerie.🥒
Skvělý comeback, to tě naučila máma?
Absolutně s tebou souhlasím a nechápu ani u svých kámošů, jak mohou obdivovat tunu make-upu na strašidlech. Já nejsem nijak hezký, ale nikdy jsem neměl ošklivou holku. Jako češi máme vážně pěkné dívky a přirozené.
Přece tvoje máma učí jiné pikantnosti.😉🤫
už ses vybrečel?
Je nám líto, že patříš do těch 90% s hnusnou píčou doma, ale naše chyba to není. Stačí se trochu více snažit, dospět a hned ti bude lépe. Neboj, jsme tu jako komunita pro tebe, klidně se tady vypovídej. Stačí se ozvat a pomůžeme ti kamaráde.
Už ses vyhonil?😉🥒
skvělý argument.. teď už ses vybrečel?
Argument byl, ale poslalo se mi to mezi běžné příspěvky, takže ti to okopčím
Takže znova extra pro tebe exšperte:Prý to není hezká podívaná...prostě buchty pro tebe tak nedosažitelné, až to hezké není...Já galerku nekritizoval..ani jsem ty štětky nerozklikl...Ale nehraju si tady na něco, co nejsem.... kašpárku. 🤡☺...Děláte tu ZAGORKY. ...a doma máte leda Anču Dlaňovku.....Sedí to ?...sedí
a co teď, už ses vybrečel?
Hej posli mi fotku tvojej frajerky ty nebi. Jebanie v bordeli sa nepočíta. Neviem co už je u teba sexi keď toto nie. Chalan keby sa dalo zmazať čo napíšeš viem že práve teraz by si to urobil. Choď si vyhonit fakt..
Pošli tu fotku!
Další ubohý honič jako tady individuum? Pánové, jestli jste tak smutní, zkuste druhou ruku. Jenom absolutní imbecil by na NDR dával jakékoli osobní údaje, natož fotky. To by udělal jenom opravdu retardovaný jedinec s mentalitou šestiletého dítěte. Jako třeba vy dva.
8, IDET?
4 AIDS