Putin a Kim Čong-un posilují spolupráci mezi Ruskem a Severní Koreou

23. června

Vladimir Putin a Kim Čong-un pokračují v upevňování vztahů mezi Ruskem a Severní Koreou. Ruský prezident Vladimir Putin návštívil Severní Koreu, což by byla jeho třetí schůzka s Kimem od roku 2019. Tato schůzka měla za cíl posílit vojenskou a ekonomickou spolupráci mezi oběma zeměmi.

 

Minulý rok Kim navštívil Rusko, kde se setkal s Putinem na Vostočném kosmodromu. Od té doby vzrostla spolupráce, zahrnující potenciální dodávky zbraní z KLDR do Ruska výměnou za pokročilé vojenské technologie a ekonomickou pomoc. Spojené státy a Jižní Korea jsou znepokojeny touto spoluprací, která by mohla porušovat sankce OSN.

 

Setkání Kim-Putin přichází v době, kdy obě země čelí tlakům ze strany USA - Rusko kvůli válce na Ukrajině a Severní Korea kvůli svému jadernému programu.

4.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 8 378x Hodnocení: 4.2/10 Komentářů: 63 Kategorie: video

Značky: prezident , rusko , návštěva , severní korea , kim čong-un , vladimir putin

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tak dohromady budou mít už hovno a půl.
Takto sa vzdava ucta a respekt partnerovi. Nie, ze si kupis media v jeho krajine, financujes siet mimovladok, ktore zavadzaju teplu dikaturu a este ho zavedies do proxi vojny. Biden je kokot, USA konci!
Omlouvám se všem, zase mi utekl ze sklepa - parchant.
mercedes na konci je toho důkazem, Kokokto!
opodál jsem zahlédl Babiše,Okamuru,Konečnou a Fica
slintali za plotem
Abych citoval mou oblibenou hlasku z filmu (lehce upravenou): Jsme otrlý arogantní a hloupý čuráci. A geniální a jedineční jsou píči. A Kim čong un je zas prdel. Píči nemaj rádi čuráky protože ti je mrdaj. Čuráci ale mrdaj i prdele. Prdele ti chtěj všechno jenom posrat. Píči si myslej, že si poraděj s prdelema po svým, ale jedinej kdo může mrdat prdele je čurák co má koule. Problém s čurákama je, že někdy mrdaj až moc nebo když se to právě nehodí (jo gery jo) a potom jim to musej píči říct ale někdy jsou píči plný sraček, takže se sami stávaj prdelema, protože píči jsou od prdelí strašně blízko. Já se moc v tomle šíleném světě nevyznám ale jedno vím. Když nás teď nenecháte vymrdat s tímhle sráčem, všichni budeme mít svoje čuráky a píči úplně celý od hoven.
Tihle dva smejdi se hledali,az se nasli.
Oni se nehledali, západ je jen vehnal vzájemně do náruče...
mezi náma - určitě bych raději pracoval jak Kim než jako Biden
To je tak krásně hloupé, naivní a smradlavé. To diktátorství, to jak si tam navzájem nikdo nevěří, celé to je navoněná bída, zmar a smutek. Vozí se v západních autech, rodiny papalášů studují na západu, využívají to nejlepší ze západu. Sami dokážou vyrobit jen pár základních věcí a zbraně. Vyhrožují atomovkami několikrát týdně. Šampionát v jakémkoli sportu si můžou udělat tak maximálně mezi sebou společně třeba s Gambií a Eritreou. Protože oni přece nepotřebují západ. Takto by šlo pokračovat ještě dlouhé hodiny. Jen nechápu, jak se může u nás najit tolik idiotů, kteří věří, že Rus je dobrý. Ten Rus, kde hodnota lidského života se limitně blíží nule.
zmrdí, diktátorské režimy a kolik obdivovatelů je u nás 🖕🏾