Putin a Kim Čong-un posilují spolupráci mezi Ruskem a Severní Koreou

23. června

Vladimir Putin a Kim Čong-un pokračují v upevňování vztahů mezi Ruskem a Severní Koreou. Ruský prezident Vladimir Putin návštívil Severní Koreu, což by byla jeho třetí schůzka s Kimem od roku 2019. Tato schůzka měla za cíl posílit vojenskou a ekonomickou spolupráci mezi oběma zeměmi.

 

Minulý rok Kim navštívil Rusko, kde se setkal s Putinem na Vostočném kosmodromu. Od té doby vzrostla spolupráce, zahrnující potenciální dodávky zbraní z KLDR do Ruska výměnou za pokročilé vojenské technologie a ekonomickou pomoc. Spojené státy a Jižní Korea jsou znepokojeny touto spoluprací, která by mohla porušovat sankce OSN.

 

Setkání Kim-Putin přichází v době, kdy obě země čelí tlakům ze strany USA - Rusko kvůli válce na Ukrajině a Severní Korea kvůli svému jadernému programu.

4.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 8 774x Hodnocení: 4.2/10 Komentářů: 63 Kategorie: video

Značky: prezident , rusko , návštěva , severní korea , kim čong-un , vladimir putin

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Snad si taky pořádně vyšukaly prdky buzny Komoušský :D:D
  • kasx
  • 23.06.2024 17:16
Mě jen fascinuje, jak po revoluci všechny prasata přeskákali, jak když bičem práskne, z komunistickýho chlívu do demokratickýho. Určitě včetně tebe a tvý posraný rodiny, skunku podělanej vyprcanej.
Já jsem se narodil do demokracie. Nikdy jsem komunismus nazažil. Ale to se ti těžko přijmá co 😃 Vymletá hlavo komoušská. Vsadím se že jsi na totáče na všechny bonzoval a byl fajne soudruh 😃
V šesti letech sem byl fajn soudruh, šmejde tupej.
třeba ta kunda Babiš a spol.
Bolševika jsem zažil,hnusná odporná doba,v krámech hovno,všechno zboží podpultové,paradox že ti největší komouši si vždycky sehnali bony aby si mohli koupit zboží z prohnilého západu,kdo nechodil do pionýra nebo SSM mohl se rozloučit s tím že by se dostal někam na školu,byl to ráj pro práskače, udavače a lenochy.Tupé nevzdělané hovada rozhodovali o osudu lidí kterým se nelíbil ten odporný režim,za nějaký nesouhlas nebo odpor k režimu se posílali natvrdo do lágru.Teď si ti bývalí komouši chodí beze strachu na protistátní demonstrace.Hanba tomu kdo volí KOMUNISTY,SPD,ANO,TRIKOLORU a ostatní levičácké sráče.
Máš naprostou pravdu. Já bych Komunismus zakázal stejně jako nacizmus v Německu. Protože stejně jako nacizmus komunismus nepřinesl nikdy nic dobrého.
Jednoho komouše máš na Hradě, ty píčo tupá, vyjebaná 🤣🤣🤣
Dlaší idiot. Ani jednoho jsem nevolil mamrde. Můžu snad za to že v čr jsou idioti jako ty co ze všech kandidátů vyberou dva komouše ??? Rozbij si držku o chodník možná ti to docvakne.
zmrde, neurážej je
jóóó, do demokracie, to isto! vymletý tupý neználek, toť produkt "dementokracie", či demokratúry!
Ale já tě jebu i kdyby to celý byla pravda nikdy nechci žít pod rudou vlajkou okupovat další země a mít diktátora. Furt meleš o demokracii a jediný co si přeješ je totalita. Ji jen jebnutej slovenkej pojebanec na kterýho kdyby najeli rusáci a zažil by jsi ten jejich styl života možná by ti došlo že tu meleš hovna. Že svoboda má svoje mouchy ale ty kraviny s BRICS co tu vychlvaluješ nejsou tak úplně pravda. I kdyby bude BRICS a co ? Fur budeš slovenskej kokot. Furt budeš chudá kunda. Pochob že krom toho že budeš na blbý straně se ti život k lepšímu fakt nemění.

Zobrazit celou diskuzi