R.I.P. Diego

25. listopadu

Dnes ve věku 60 let zemřel na infarkt myokardu jeden z nejlepších a nejtalentovanějších fotbalistů všech dob Diego Armando Maradona (30. října 1960 Lanús, Buenos Aires – 25. listopadu 2020 Tigre, Buenos Aires). Posbíral jsem pár snímků z jeho života a kariéry, jeho poslední foto na veřejnosti (27) a jak to dnes vypadalo v Neapoli (28-35) a Buenos Aires (36-41), kde byl fanoušky uctíván jako Bůh.

V osobním životě Maradonu stíhala nejen obrovská sláva a uznání, ale i závislost na kokainu a pohyb ve zločineckém podsvětí. 

7.0 /10

košík

Zhlédnuto: 25 481x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 135 Kategorie: sport

Značky: talent , legenda , celebrita , drogy , fotbal , fotbalista , jížní amerika , argentina , kokain , sportovec , diego maradona

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
zivot si uzil
Argentinu v srdci, Kolumbii v nose...
3 dny státní smutek, tam nikoho růst HDP nesere 🙂
Jako kdyby "státní svátek" byl pro HDP něco lepšího. To že se dá vlajka na půl žerdi neznamená, že to zastaví fabriky.
Pojďme si na jeho památku zahrát fotbal (na 2 písmena)
narkoman
anabolika
namrdanej
ejchuchu
ejhle
hulibrk (protože ch je hovno písmeno). a teď jste nahraní
lemra (protože ejchuchu není slovo)
r...r....... no prostě píča fotbalista no
rkz
  • hnis
  • 26.11.2020 12:36
koho zaujima nejaky futbalovy zbytocny zmrd? bezte s nim do pice. sport pre bezmozgovych primitivov
Takže by se ti to mělo líbit!
a koho budeš zajit ty,,honimire?? Nildy nikoho, tak nazáviđ.a mlč.
o narkomana mín , bohu dík...
,,Diego hoď se už do kupy!" Diego: OK vynasmažím se. jinak RIP.
Byl to fotbalista, takže big LOVE 👨‍❤️‍💋‍👨
Fotbal je pre buzerantov
  • lpr
  • 26.11.2020 11:40
Šňup, šňup...
ještě ty s tím začínej, nechceš si to jí práskout třeba na hajzl ?
vy co tady na Maradonu serete ty hovna...ty vole tři čtvrtiny rockových kapel ze kterých jste udělaní jedou ve fetu a pochybuju že vypínáte rádio když to slyšíte, ale borec který sám za sebe dokázala úplně vše, co vy nedokážete za sto životů je vám proti srsti... no jasně... nehledě na to kolik profi sportovců např v nhl minimálně donedávna jelo v koxu a sere na to pes, hlavně že si každý teplouš má potřebu rýpnout do někoho, kdo vytáhne paty z bytu a hned je kolem
něj milion lidí, kterým prostě jenom dělá radost že ho vidí... pusťte si alespoň nějaké info o něm, dokument Diego Maradona nebo třeba netflixový Maradona v Mexiku.. ten chlap nikomu nic nedluží... to na co plivete, to vzal jenom sám sobě 😉
pro boha konecne nekdo normalni🙏
Hele maradona je chuj nejen proto ze fetil, ale mel smysl pro fair play asi jako stalin pro spravedlnost. To me na nem vadi nejvice. Jinak to byl sikula o tom zadna a jeden z nejlepsich fotbalistu co jsme mohli videt. Je to jeho problem ze si to tak pokazil. O pelem si nedovoli nikdo rict spatnyho slova.Cim to je?
A prave proto bude nehlepsi fotbalista 20. stoleti Pele...
fair play ? teď myslíš gól rukou nejspíš. Jedna křivda, po které proběhl snad přes 6 hráčů a zavěsil. Ale ti co hrali proti němu jinak tu fair play taky dodržovali že. Lokty do xichtu, nebo že ho brali skluzem přes kotníky... viz co mu udelal "řezník z Bilbaa".
navíc fotbal se tehdy hrál dost tvrdě. A že on dostaval co proto od soupeřů. Tak si strč to moudré hovno co jsi napsal s přirovnáním ke Stalinovi do prdele. Beztak jsi jeden z těch co by se netrefil do míče ani z místa.
Reznik z bilbaa se nikde neplaca po zadech jaky byl skvely a nikde svoje ciny neomlouva bohem. Chapu ze u nas v republice ma vetsina lidi moralni kompas uplne vpici. Ale takhle se proste velkej sportovec nechova. Mysli si co chces. A ze se hralo tvrde? V ragby se hraje porad tvrde a co jako? Je to jediny sportovec, ktery svou falesnou hru omlouva bohem.
nafrklej se honil na nafouklou gumou... to toho dokazal ale aspon mu to slo
dluží. Anglii omluvu.