Raketový útok na Charkov

23. května

22. květen 2024, Charkov, Ukrajina: Ruský raketový útok zničil kavárnu, poškodil nedalekou obytnou budovu a zapálil čerpací stanici. Deset lidí bylo zraněno, z toho nejméně jeden vážně.

4.4 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 555x Hodnocení: 4.4/10 Komentářů: 66 Kategorie: video

Značky: rusko , ukrajina , exploze , výbuch , město , raketa

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
rusi trafia na 90 percent to co chceju...zvysok obstara PVO ukroruiny....tie ich rachetle zabili viac civilov nez rusi...nuz a kto neveri,je kokot co nevie citat a nevie si to na guuugli najst.
ožratý a nadrogovaný ruský kokoti v živote nič netrafia. vedia zabijať len civilistov. V boji keď sa stretnú z Ukrajincami tak vždy zdochnú a dostanú na piču a to sú v prevahe...😎
Ty budeš jeden z těch pojebanejch čoboláku co přáli a schvalovaly atentát na Fica a tet pujdou bručet do vězení 😂Ta prosím naposledy zaklepej bačkorama a táhni do šatlavy kokote🖕😂
Hm, soucasny vyvoj na fronte rika neco jineho. Divny.
Svině
Krásná sebereflexe ty jedna pro UA srágoro 😘😂
Dufam že ti Ukrajinci dajú na piču ty zmrd skurvený proruský 😎👊
a další polykač ukraonacistické emínka, a že vás tu je teploušci 🙂
Jasně, pravdu říkáš jenom Putin, Orbán, Fico, Okamura a nejpoctivejsi StBák vesmíru, Babiš. Takhle to vidíš, retarde?
presne tak, hovězí hlavo.
a kurva drát,co na to pojišťovna 😞
v poistnej zmluve je obvykle uvedene, ze v pripade vojny alebo terorizmu a pod. sa poistka nevztahuje
❗🇺🇦Představitelé podniků na Ukrajině musí vydávat předvolání a dopravit pracovníky do vojenského úřadu pro registraci a zařazení, rozhodla vláda. Jsou také povinni nahlásit, kdo odmítl přijmout předvolání nebo skončit, uvádí dokument. Do podniku mohou přijít sami vojenští komisaři. Již dříve ukrajinský novinář řekl, že poté, co vstoupil v platnost nový mobilizační zákon, který umožnil odvody všech mužů ve věku 25 až 60 let, je Kyjev prázdný.
Chcípejte Ukradenci!!!
Chcípneš ty aj zo svojimi rusakmi zmrd skurvený. Každý ruský kolaborant bude po vojne odsúdený na trest smrti za vlastizradu. Zakony sa zmenia a aj zmyšľanie politikov za par rokov , a budete v píči vy odpad proruský 👊
este ze existuje tato moznost anonymneho komentovania...inak neviem ako by idioti mohli ventilovat svoje posahane nazory...ty bolsevicky nok
🤡 Propaganda jede na plné obrátky, prý Česko už díky uprchlíkům z Ukrajiny bohatne. 🤔To musí ti Ukrajinci opravdu hodně vydělávat, když 118 tisíc Ukrajinců uživí sebe a dalších 232 tisíc nepracujících, a navíc ještě přinesou do rozpočtu tři miliardy. ☝Ve skutečnosti však výdaje na ukrajinské uprchlíky za dva roky činí 50 miliard korun. Český stát tak utratil o deset miliard více, než získal. 🗣Zástupci české vlády a mainstreamová média se chlubí tím, že Ukrajinci čím dál víc odvádějí do státního rozpočtu. Nicméně v celkovém součtu Češi utratili na 350 tisíc držitelů dočasné ochrany z Ukrajiny o deset miliard víc, než získali zpět. Za poslední dva roky a první tři měsíce letošního roku ukrajinští uprchlíci totiž odvedli 40 miliard korun, zatímco získali na dávkách celkem 50,1 miliard korun.
Píšeš, že nás ročně stojí 5,05mld (při rozpočtu necelých 2200mld). Podle tvých údajů to vychází, že každý z těch 232 tisíc dostává od ČR měsíčně asi 1814,- Kč (zprůměrováno samozřejmě). Chybí mi u tvýho příspěvku nějaká pointa. Myslíš, že těch 5mld nějak zásadně chybí v rozpočtu, nebo že za těch 18 stovek si tu žijou jako prasata v žitě, nebo co si tím chtěl vlastně říct?
❗????????♂Možná je zkurvysyn, ale je to náš zkurvysyn. Petr Fiala by rád viděl ruského prezidenta u Mezinárodního trestního tribunálu, zatykač na izraelského premiéra Netanjahua ho ale děsí. 🇨🇿Česká vláda káže vodu, ale pije víno. Jinými slovy zástupci pětikoalice mají plná ústa Havla, pravdy, lásky a mezinárodního práva, ale pro kámoše ten metr zjevně neplatí.
❗🇷🇺Ruská armáda osvobodila vesnici Andrjevka v Doněcké lidové republice, informuje Ministerstvo obrany RF. Ztráty ukrajinských jednotek za den činily celkem až 1 740 vojáků, vyplývá ze zprávy ruského ministerstva obrany. Skupina Sever v Charkovské oblasti pokračovala v postupu do hlubin ukrajinské obrany a zlepšila se i situace v ostatních směrech.
ruské hovná propagandistické si nechaj pre seba ty potrat skurvený!!! 🖕😎
Krásná práce👍🇷🇺
Hele, tortonore, nechtěl by ses jako hlupák jít chovat někam jinam? Jestli potřebuješ, aby tě ostatní plácali po zádech, jakej jsi slovní machr, tak to sis zřejmě zvolil stránku špatně.