Rallye kompilace #6

26. února

Stylové průjezdy, o fousy a skoky v této povedené 6 minutové kompilaci..

9.6 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 12 335x Hodnocení: 9.6/10 Komentářů: 22 Kategorie: sport

Značky: rychlost , diváci , fail , kompilace , rallye , motosport

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Asi nejlepsi kompilacka, kterou jsem zatim videl. Nesmysl co ty auta snesou. Ty skoky bokem mi palice nebere
Proč je tam všude ta plečka hjondé, zmrdi?
Protože je to vedoucí tým WRC a s tou plečkou jede i první jezdec průběžného pořadí? :car:
nechápu tu jízdu na sněhu ! masakr
ked nato pozeram tak mam chut oprasit g27 a opat zahrat dirt rally 🙂
myslim že dost chybí hastag "ofous" 😀
moc pěkný, 2:22 nádherný místo.
A navrate doreality dpc chodim sem pres 12 let od rozlobenych muzu az sem . A v dnesni realite mi fakt slow net a omezene znaky na chatu prijde trochu z 90 let ne ? Chapu ze se vam do toho nechce kdyz tu ctu same sracky jak cesi nesnasi slovaky a dalci picoviny kdo komu jebe barana.a inteligence chovancu taky za tech x let klesla tak o xx % to by se mi taky nechtelo tady davat prispevky.
za to my nemuzem...nove stranky prinesly mnoho zmen a vsecko co se vam nelibi jim hlasime, ale vic udelat nemuzem...a myslim ze na pohonil jsem, fake a jak rikas ty cokoliv o slovacich, jim tech par znaku staci...nikdo tady stejne nic lepsiho nevymysli
po dlouhy dobe od tebe neco vtipnyho ty smoulo 😄
Dobrá prda... Na tohle je radost se dívat, ale nechápu jak někoho můžou bavit třeba F1čky?
fakt ? me to pride jako strasna nuda borci oplechovani konstukci s dvojitmi pasy si troufnou to do zatacky prubnout i kdyby vzali strom tak je vicemene ta klec zachrani. Pred sto lety byo na kazdych zavodech par umrti ti borci si mohli dovolit fakt jen to na co jim sily staci dneska to zane zmaknou auta a jejich technika a ochrana ridice je taky jinde proto si troufaj na blbosti samo auta jsou jinde nez pred sto lety,taky jsou to borci i ted ale kdysi to byli 10x
  • PK
  • 27.02.2018 07:04
Já třeba nechápu jak někoho může bavit chodit koukat na rally (s těmi F1 ale také souhlasím). Stoupnout si do jedné zatáčky z X kilometrové erzety a z celé trasy mít jen "vžum" jak prolítne auto, které vidíš 0,05% z jeho jízdy. Tohle opravdu někoho baví?
Někoho baví holky jiného rybyy... mě na tom třeba baví to, že vybereš zajímavé místo a sleduješ jak se kdo s tím popere.Brzdné body, přenášení váhy vozu, nájezdové rychlosti atd...ve výsledku vidíš časy a pochopíš rozdíl mezi mistrem a nováčkem... Plus si tam sedneš s kámošema, otevřeš pivo,pokecaš a užíváš krásnou finskou přírodu...ale neříkám, že to musí bavit každého;-)
Sice to nesouvisí ... ale prosím o pomoc, nedaří se mi najít to video s jednorukým polským dědkem co házel oštěpem po 3 týpkách na crosskách .. nemá někdo odkaz pls? Dík moc S tím souvisí dotaz na adminy - tagy nefungují na přidaná videa "před rekonstrukcí" bude to nějak řešeno?
https://www.youtube.com/watch?v=4QGI0-xzoBM tady
Díky draku, nenapadlo by mě, že má na svém kanelu 2 videa .. já našel jen to bez zvuku ...
Už se blíží doba, kdy jim motory vytáhnou a dají jim tam šlapátka.