Řidič nákladního vozu zkolaboval po bodnutí hmyzem: Tatra zastavila až v bazéně

27. srpna

V sobotu 10. srpna došlo v obci Šumná na Znojemsku k dramatické dopravní nehodě, kdy nákladní vůz Tatra naložený pískem skončil v bazénu po tom, co jeho řidič zkolaboval za volantem. 

 

Podle svědků vůz před nehodou kličkoval z jedné strany vozovky na druhou, porážel dopravní značky a vjížděl mimo komunikaci. Situaci správně vyhodnotil osmatřicetiletý řidič jedoucí za Tatrou, který okamžitě pochopil, že řidiče postihla náhlá zdravotní indispozice, nebo že se jedná o technickou závadu na vozidle. Když Tatra zpomalila, muž rychle opustil své auto a pokusil se neovládaný kolos doběhnout a zastavit.

 

Avšak řidič Tatry již mezitím naboural do plotu jednoho z domů a vozidlo zastavilo až po nárazu do zahradního bazénu. Řidič osobního vozu ihned zamířil ke kabině Tatry, aby zkontroloval zdravotní stav řidiče. Po bodnutí hmyzem totiž šofér Tatry utrpěl anafylaktický šok, který vedl k jeho kolapsu za volantem. Řidiči byla poskytnuta první pomoc dle pokynů operátorky tísňové linky, a s jeho transportem z kabiny následně pomáhali také přivolaní hasiči.

 

Díky rychlé reakci svědka a zásahu záchranných složek se podařilo předejít ještě vážnějším následkům této neobvyklé nehody.

7.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 2 771x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 4 Kategorie: nehody

Značky: dashcam , náklaďák , řidič , šok , kolaps , kuriozita ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
to si jen trucker dal čtyři lahváče a bylo horko.
Nakonec všechno dobře dopadlo 🤗
Vždyť je to víc jak 14 dní starý. To nemyslíš vážně ne
Tu zenskou bych za tu hysterii nechal jako klin pod kolama Tatry...