Řidič se vyhnul dopravní nehodě jen o vlásek

19. října

Česká republika.

Pokud někdo máte bližší info, přidejte odkaz do komentářů.

8.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 2 416x Hodnocení: 8.0/10 Komentářů: 14 Kategorie: nehody

Značky: nehoda , o fous , dashcam , dopravní nehoda , o chlup

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Klasický debilní řidič, takových jsou kvanta, prostě to valí, srát na všechno, z dálky už jsou vidět výstrahy silničářů, že by nějaká opatrnost, zpomalování, brzdící auta, nééé furt to valí jak dement, mrdat na to a pak se diví kretén. A o tom to všechno je.
Podobně jiné situace, osobní zkušenost, podzimní noc na dálnici, mlha jak mléko, dá se jet tak 80 a kolem mě lítají blbečci 140, které o pár kiláků dál dojedu rozmrdané o svodidla, vylétnuté z dálnice nebo to narvou do někoho pomalejšího. Stejně tak v zimě, je pod nulou, mrholí, námraza, ale co, blbeček má přece káru za dvě mega, 4x4, nejvíc nejlepší gumy, tak to žene svých 140-150 a když něco, později ho najdete rozmrdaného v pangejtu, jééééé, ono to klouže, jak je to možné ???? Prostě pičusové bez mozku, dnes dají AŠ, závislé na prachách žáků, papíry kdekomu, jen aby nepřišli o kšeft.
ach ty kokotko, aspoň neklam
ty kokso ty kokso --- co to je za maďarský název. . . máš to na kamere? --- to je zas jako menšina z Indie
ty sa tu čo pasuješ za slováka ty rusofilská fašistická Zmrdlina skurvená ?!?! pál už do piče, nikto tu na teba nie je zvedavý !!! takí ako ty nám robia len hanbu všade vo svete !!!!!!
kokso je odvodené od slova kokos, my slováci používame kokos, vy česi zase vole, jedno aj druhé slangová pičovina 🤣🤣🤣
milo sa mu tlačíš do análu, aj tak ťa má každý v piči ty čobolák vyjebaný
čobolák napísal čobolákovi čobolák aaaahahahhahahahahah 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ty si totálny primitív 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 komu sa tlačím do análu ??? veď ty si už dávno v ňom 😝😝😝 análometač a.k.a. rusofil vyjebaný 🤣🤣🤣
ešteže si si dal palček na komentárik aby si bol chutnučký 🤣🤣🤣🤣🤣
ty kokotko, ty sa tlačíš do análu tunajším kokotkom a si myslíš, že keď sa vyhraníš voči spoluobčanovi s ficom na avatare, tak budeš akože lepší v niekoho očiach, ale chyba lávky, si len ďalší slovenský kokotko, se s ťim smiř
chlapče tebe to poriadne jebe 🧐🧐🧐