Řidič v Bratislavě pod vlivem omamných látek ohrožoval lidi

03. září

Slovensko: V pátek ráno došlo v bratislavské čtvrti Ružinov k incidentu, který šokoval obyvatele města. Řidič vozidla značky Volkswagen, který byl pod vlivem omamných látek, svým nebezpečným chováním ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu. Tento bezohledný šofér upoutal pozornost kolemjdoucích a výsledkem byl dramatický střet, který se rychle rozšířil na sociálních sítích.

 

Podle vyjádření Michala Szeiffa, krajského policejního mluvčího, policie krátce po 8:00 obdržela na tísňové lince 158 hlášení o nebezpečném vozidle jedoucím směrem na Galvaniho ulici. Policisté ihned vyrazili na místo a podařilo se jim řidiče zadržet. Následně byl tento muž podroben testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel pozitivně.

 

Ještě před příjezdem policie se však situace vyhrotila. Videozáznam z incidentu, který se rychle šíří na internetu, zachycuje, jak dva muži agresivně zasáhli proti řidiči. Nejprve do jeho auta opakovaně udeřili a poté mu rozbili sklo, aby se ho pokusili vytáhnout ven. Jejich jednání mělo patrně za cíl zabránit dalšímu ohrožování lidí na silnici, avšak tento čin vyvolal rozporuplné reakce.

 

Policie nadále vyšetřuje okolnosti tohoto případu a bližší informace poskytne, jakmile to situace umožní.

8.8 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 4 832x Hodnocení: 8.8/10 Komentářů: 3 Kategorie: video

Značky: agrese , slovensko , drogy , agresivita , řidič , agresor , bratislava

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To nevytáhneš, musíš tomu dát napřed kopačku do hlavy, jak je bezvládný tak to jde líp. Ten doktor na instáči pak ukazoval jak se vytahuje člověk z káry.
radsej nenapísal Vosa ktorý piatok ráno, lebo toto video je staré ako Praha 😆👎
keby agresivne do neho nezautočili tak ten kokot niekoho zabije,to je jasnééééé ako facka