Road rage #15

15. března

New York, USA: Konflikt dvou agresivních řidičů.

4.6 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 4 791x Hodnocení: 4.6/10 Komentářů: 17 Kategorie: video

Značky: konflikt , agrese , agresivita , silnice , agresor , road rage

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
🇷🇺Ve volebních místnostech po celém Rusku byli spatřeni Čeburaška, Děda Mráz, kníže Alexandr Něvský a dokonce i Tucker Carlson. Čeburaška rozdával Rusům mandarinky v tričku v barvách ruské vlajky, zatímco Děda Mráz hlasoval před kamerou. 📌Volební účast v prezidentských volbách v celém Rusku po prvním dni hlasování překročila 35 procent.
❗🇷🇺Ruský prezident Vladimir Putin řekl, že kyjevský režim útočí na civilisty v Ruské federaci, aby sabotoval volby. Ukrajinské ozbrojené síly se pokusily zaútočit na Ruskou federaci za účasti přes 2,5 tisíce personálu a 35 tanků, ale nikde nebyly úspěšné, poznamenal Putin. Ukrajinské ozbrojené síly, které zaútočily na území Ruské federace, uprchly se ztrátami, dodal ruský prezident. Zdůraznil také, že útoky Kyjeva na Ruskou federaci nezůstanou bez trestu. Putin je přesvědčen, že ruský lid se nenechá zastrašit a že Rusové odpoví na útoky ukrajinských ozbrojených sil ještě větší jednotou.
❗🇷🇺Ministerstvo obrany RF poskytuje podrobnosti o včerejším pokusu ukrajinské diverzní skupiny proniknout na ruské území: ▪Diverzní skupina složená z ozbrojených sil speciálních operací a zahraničních žoldáků provedla výsadek vojáků z vrtulníků Mi-8 asi kilometr od ruských hranic. ▪Ukrajinští ozbrojenci vnikli do několika domů na okraji obce Kozinka a při pokusu o postup hlouběji do vesnice je objevili a zastavili vojáci a pohraničníci. ▪Nepřítel byl zasažen dělostřelectvem a letectvem a oblast byla vzdáleně zaminována, aby se zabránilo přiblížení záloh. ▪Po utrpění značných ztrát začali ukrajinští ozbrojenci ustupovat. Skupina sabotérů se pokusila opevnit v jednom z domů, ale byla zneškodněna.
▪Zbytky diverzní skupiny, které se stáhly na území Ukrajiny, vstoupily do minového pole, kde byly zničeny. ▪Zároveň byla palbou raketometů zlikvidována skupina, která se pohybovala vpřed k evakuaci raněných a zabitých.
Celkové ukrajinské ztráty jsou více než 50 lidí. Kontrola nad obcí byla zcela obnovena. ‼Za poslední tři dny byly zastaveny všechny pokusy ukrajinských ozbrojenců proniknout do Bělgorodské a Kurské oblasti, informuje také ruské ministerstvo obrany. Celkové ztráty ukrajinských ozbrojených sil činily více než 1,5 tisíce ozbrojenců (asi 500 mrtvých), zničeno bylo 18 tanků a 23 bojových obrněných vozidel.
Olivovnik44 😆😆😆 = dement Doby 🤮
Kriplík Kazišuik a jeho 100 profilu demence hahaha😂😂😂
Tak tomu snad nikdo nemůže uvěřit, snad je praví nefalšovaní chcimíři.
Já myslím že je to šumák kdo bude prezidentem - vždycky z toho vznikne nějaký hovado§
BMW = dycky kretén. Chlapec má štěstí, že v tý mrdce, co zablokoval nemaj bouchačku. Už moh mít kovovou plombu v tykvi...
Takhle se k někomu vysloveně nasrat do auta je kurevsky riskantní, bouchačka, nůž, v podstatě napadený může použít cokoliv, klidně i blbý šroubovák v pajšlu nebo svazek klíčů v oku není žádný hit.
Ještě blinkry, že nepoužívá, jsi zapoměl napsat, ty tykvoune... Víš například o tom, že nejvíc bezohledných a namistrovaných kokotů třeba zrovna v ČR jezdí v Ochcávkách a nejvíc problémový zmrdi za volantem sedí v Superbu?
je smutny ze mam presne tyhle 2 auta 🙂 takze sem podle tebe automaticky namistrovanej zmrd 😞
ty jsi taky dement s BMW?
No a další jsem já ty močále. Klasika závistivý dement, co zřejmě jezdil jen ve fabii. Já jsem denně na silnicích v Praze a největší jelita jsou suverénně škodovkáři. Jak vidím fábistu, snažím se zmizet pryč. Zároveň řvu z okýnka....koupil sis špatný auto ty kreténe. A on to ví, oni to všichni vědí a proto se na mě lepí kdykoli mají šanci, jako že jim to taky jede. Dementní močky.
Typické chování řidiče BMW 🙈
Jeden větší chuj než druhý.