Rozkuřovačka

10. října

Dívka vyhulí na ulici 15 týpků. Udělala to prý proto, že chtěla svému přiteli oplatit nevěru.

3.8 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 57 430x Hodnocení: 3.8/10 Komentářů: 121 Kategorie: porno

Značky: orál , ulice , nápad , nahota , dívka , sperma , rozkuřovačka , kuřba , penis

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Ja te moji cubce milence hledam, libi se mi kdyz se mi kurvi, ale tohle je moc i na me, z higienickeho hlediska neproveditelne, ale kouka se na to hezky. 😁
To mě nepřitahuje. Jedině dva páry najednou, jako že bych šukal někomu ženu a on tu moji. Nebo oba jednu a pak druhou.
Tak to jsi asi latentní bisexuál a byl by jsi rád za to kdyby byla situace kdy by jsi píchal starou do kaďáku a zezadu by ti ho tam šoupnul soused!
To jsme taky zkouseli, i dve zensky jsem mel, nebo swingers, ale me se i tak nejvic libi kdyz se muzu koukat na to jak mi ji nekdo mrda.
Pošli fotku 😁
Jj chápu, já nad tím akorát občas honím na netu, ale když jsem si to představil opravdu v reálu, tak bych do toho nešel. Vzrušuje mě asi čistě jen ta představa. Jedině max ten grupáč.
Aby mi u šuku přisíral chlap v jakékoliv kombinaci, to ani smykem. 2 čubky najednou, to je ještě fajn a v poho, zkoušel jsem i 3, ale z toho už jsem moc neměl, vjemů je tolik, že smysly nestíhají. Když mi bylo 20, s tehdejší čubkou jsem si to dal na nudi v rákosí, vedle nás šmírovala milfka, tak 35-40, pozvali jsme ji, mě vyhulila, mojí čubku vylízala, jinak hlavně jen čuměla a honila se, když jsem svoji píchal. Bylo to příjemné romantické letní odpoledne.
https://www.amateri.com/cs/lide/508089/Milaja
Tuhle zalibu nepochopim, ale kdyz vam to vyhovuje...

Zobrazit celou diskuzi