Rozkuřovačka #2

29. dubna

Šikovná žena a její tréning na deep throat.

6.2 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 28 426x Hodnocení: 6.2/10 Komentářů: 41 Kategorie: porno

Značky: orál , umění , dildo , efekt , ústa , rozkuřovačka , tréning , deep throat , krk

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Jak to dělá? 😲
a já mám problém spolknout ráno tabletu Magnesia, takhle by to dala s přehledem, a ani by si jí nemusela vyndavat z tý pixly
:DDDDD
Kde to můžu objednat pro ženu 🙂
Cekas navstevu z Afriky?
je to špinavá fašistická kurva
ze Slovenska
to je tvoja maminka
to te zklamu, ale není. A není to ani tvoje maminka, protože ty jsi mládě gorily z Maďarský ZOO.
Lepšie byť mláďa gorily,ako mláďa tvojej maminky
​A teď se zamysli co to musí být za člověka, který tady sedí celý den, provokuje a uráží a pak každou chvíli kontroluje reakce na své příspěvky (a počítá mínusky😆 ). Zatrpklý, nenávistný a nešťastný ubožák, který si pouze vylévá vlastní vztek. Takový člověk asi vyrovnaný a šťastný v osobním životě nebude. A když na tohle pomyslíš, tak tě takový člověk v podstatě ani urazit nemůže. ​Jeho mámu bych neurážel, ta za to možná ani nemůže.
ty ses nam ale rozepsal, buznicko 😂
​No jak jsem čekal, sedí tu celý den, reakce do pár minut. Klidně mě nazvy jako chceš tvůj posraný život to nezmění. A budu to tu připomínat neustále dokud se budeš chovat jako kunda. Zlo plodí zlo pamatuj topičníku.
ja ty tvoje sračky dávno nečtu, ale klidně piš dál, je to zábava 😆
je to len puberťák
Ale no tak, proč pak neustále na to reaguješ ha? A i kdyby ty nemusíš, čtou jiní a to je podstatné blbečku. Budu tě ztrapňovat i nadále, protože čurák tvého formátu si to plně zaslouží 😝
jo, ignorujte mě, šulini 😎
​Je to ubožák. Už několik krát si změnil nick, protože sám si uvědomuje jaký je čurák a chtěl to zkusit znovu. Jenže nedokáže jinak zaujmout tak to vždy sklouzne do starých kolejí. A vždy si ještě k tomu nasere do držky, například s mínusky které neřeší a přitom neustále sleduje kolik jich má a kdo na něj reaguje. Protože blbeček nemá v životě nic jiného. Vždyť uvaž, kdo tohle má zapotřebí dělat? Šťastný a vyrovnaný člověk? Nemyslím.
Ignorace by byl zřejmě pro tebe největší trest, proč by si to jinak dělal? Ale možná taky na to dojde, jednou se okoukáš a všichni se na tebe vyserou, stejně jako v reálném životě co? Ale ne ne takhle je to lepší, protože ​vidím jak se třeseš a jak ti to vadí a proto to budu dělat.
Jinými slovy zacvičování na BBC videa..
No dobře, ale umí vařit?
Jenom párky. 😃
umí, ale naslintá ti do toho 😃
Snad to není to nejlepší, co umí.
Fešákův sen. Mít v tlamě takové péro a nastříkáno na xichtě. 😃
jako do maminy...
Zaujímavé.