Roztomilá kočička

10. září

USA: Jasper je 12letý kocour bezsrstého plemene Sphynx, který v roce 2013 přišel kvůli herpetickému viru Feline Herpesvirus 1 (FHV-1) a následnému rohovkovému vředu o pravé oko. O pět let později mu kvůli stejnému onemocnění vyjmuli i druhé oko. Loni v dubnu ještě prodělal slabou mrtvici.

https://www.facebook.com/jazzypurrs/

https://www.instagram.com/jazzy.purrs/

6.2 /10

košík

Zhlédnuto: 30 801x Hodnocení: 6.2/10 Komentářů: 71 Kategorie: galerie

Značky: usa , zvíře , onemocnění , kočka , horor , oko , virus , oči , sphynx , vřed

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
jinde lide s timto onemocnenim umiraji a tady se rvou prachy do prasive kocky co dtejne za par let zdechne. at si kazdy mysli o me co chce, ale lidi co vybiraji prachy na ulici pro nemocny, posilam rovnou do pice.
Nesouhlasím s tím, že by se něco takovýho měla nechat naživu. To zvíře už nemůže mít plnohodnotnej život. Osobně bych taky nechtěl takhle žít...
Myslíš, že by dala rodina přednost mrtvole, než slepému ale živému otci, manželovi, synovi atd.? Pak asi opravdu nemáš pro co žít. Osobně bych nechtěl být rodině přítěží, takže bych se snažil být co nejsamostatnější, ale rozhodně bych je neranil tím, že se zabiju.
Šlápnout na krk.
někdo si zas nechává šlápat na koule. proti gustu...
Až teraz som si uvedomil, že tvoj nick nie je len náhoda a že ide o magické, cyklické číslo.
má to dobrý, furt může poslouchat Dvořáka, Smetanu a MacAlpineho.
Proč je ten kocour naruby?
Furt je ale roztomilejší než jeho panička...
Nějak jsem dostal chuť na králíka...
covid 19 nemel ? EU demenci taky ješte né ?... 🤔
Všechna taková přešlechtěná plemena, kočky nebo psi, to je jedno, je jeden velký zdravotní problém díky degeneraci. Kámoš měl nějaké specielní designové plemeno, název už nevím, kříženec čivavy a yorkšíra, pořád něco, astma, epiletik, mrtvice, plicní problémy, střeva na levačku, tisíce jen lítaly za veterinu, operace, léky, speciální dietní krmivo, no čokl doslova jen na hovno.
Možná to bude tím, že čivava ani yoršír nejsou psi, ale mrdky...
Je to přesně, jak říkáš, díky těmto přešlechtěncům mají veterináři co žrát. Já mám úplně obyčejnou kočku a nikdy s ní nebyl žádnej zdravotní problém, vyjma jednoho malého úrazu, což ovšem není nemoc. O tom, že se dožijí o dost vyššího věku, ani nemluvím.
  • hue
  • 10.09.2020 10:09
Je morbidnější toho tvora utratit, nebo ho držet při živote?
Nemyslím si, že by se kočičák sám o sobě trápil. Určitě má šťastný život i v tomhle stavu 😉
Kočky jsou hodně adaptabilní zvířata, oči nahradí jinými smysly(čich, sluch). Otázkou je, jak je na tom s pohybem po té mrtvičce...
Kočky jsou hodně adaptabilní zvířata.. To je hodně relevantní ve vztahu této konkrétní kočky a přírody.