Rugby Kick

24. května

Rugbysta Tevita Nabura a jeho kopačka do obličeje Camovi Clarkovi..

8.9 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 25 265x Hodnocení: 8.9/10 Komentářů: 43 Kategorie: sport

Značky: překvapení , faul , kopačka , bolest , noha , obličej , zápas , rugby

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Do pneumatiky s ním! 😄
do hořící pneumatiky a pokud bude protestovat, tak narazit na kůl !
a to si z miestnych rasistov nikto nevsimol kurva, ze to je pojebana opica co kopala??? ste tu vsetci teplosi pojebany a hanba vam.... a do mna buzici 😄
nevíte někdo co se tady píše??? něco o píchání beranů??
Čo Ti jebe čobole? Diagnóza slovák!
Řekl bych, že moc lidí tu mongolsky neumí, zkus to napsat nějak jinak 😄
máš tu česť byť Buzerant č.1
máš tu česť byť Buzerant č.2
baranček pekne meká, nevrtí sa...pekne stojí! To vy ked šukáte v Čečnii pejsánky také štastie nemáte.... už ťa pri orále pohryzla tvoja borderkolia??? PS: už si našel svuj domov??? kdeeeee domoooov muuuuj, kdeeeee domov muuuuj
a samozrejme máš tu česť byť Buzerant č.3 😄
Ty krávo! Takhle je setřít. Bravo, mistře 👏 Neskutečný.
Ty si Mongol!!! zmrd skurvený vyjebaný!!!
Ronaldo by ukončil kariéru !
  • jony
  • 24.05.2018 13:25
to nedává smysl, Ronaldo přeci nehraje rugby
Jeden fotbalovej: Spadlo letadlo s českou fotbalovou reprezentací, všichni zemřeli, jen Rosický se zranil.
Ano, opět srovnávejte "nekontaktní" sport s rugby. Jo, fotbalisti simulujou a budou simulovat... zkuste si ale zahrát s profíkama kopanou a i tak vám polámou nohy, a pak se budeme moci bavit o tom, jací jsou čutálisti simulanti 😉 Jedna věc taky je, že v kontaktním sportu ten kontakt očekáváš a jsi na něj kdykoli připraven. Frajer ve videu měl štěstí, předpokládám, že nosí chrániče na zuby, jinak by si z těch zubů po tomhle zákroku mohl udělat náhrdelník.
I když co tak koukám, tak ho snad nemá. Musel mít kliku nebo v rugby nemají kovové kolíky? Ať už je ten sport tvrdý jak chce, tak za tohle bych mu dal stopku na hodně dlouho.
Omluva všem spravedlivým fotbalistům. Fotbal a tu hru miluji a nedám na ní dopustit, ale nepřestane mě srát simulanství. To srovnání je prostě na místě, neb tito kluci se snaží mít více či méně ČEST.
Tady se nesrovnává fotbal s rugby, ale chlapi s ufňukanýma slečinkama. Tady dostane týpek kopačku do rypáku a vypadá, že si toho ani nevšiml a ve fotbale se chlapečka někdo dotkne a ten se okamžitě kácí na zem a začne řvát, jak kdyby mu vlak přejel nohy. Bezkontaktních sportů je spousta a v žádným jiným se takhle nechovají. Ostatní sportovci se chovají jako sportovci. Ani ty fotbalistky nejsou takový slečinky jak fotbalisti. To bezkontaktním sportem neokecáš.
V tom rugby bude ale víc adrenalinu a potom nějakou bolístku snadněji sneseš. I když ten, co dostal tu kopačku, tak to ustál opravdu obdivuhodně. Ale můžete se vůbec divit tomu, že někdo ve fotbale simuluje? Jo, je to komedie, ale člověk očividně pro vítězství udělá všechno. Dokud se nezačne simulování ve fotbale více trestat, tak se to bude dít pořád.
Fotbal mám rád, odsledoval jsem stovky, možná už tisíce zápasů a souhlasím s tím, že se tyhle dva sporty nedají porovnat. Ale stejně tak souhlas s faktem, že simulace jsou teď největším problémem kopané. Jádro pudla spočívá v tom, že se nikdo příliš nezabývá tresty - už od žáčků se jim mnohdy říká "raději spadni a vybojuj penaltu, když ucítíš kontakt ve vápně". To je pak těžké. Je potřeba, aby se k tomu fotbalové asociace postavily čelem a udílely i tresty ex post.
U každého takového videa přemýšlím nad dvěmi věcmi. Zaprvé klobou dolů před kluky co jednají čestně a nesimulují. A za druhé nad desetisícemi účastníků fotbalových klání všude na světe, jenž nevidí to teploušství svých idolů.
  • Sker
  • 24.05.2018 12:43
to ani neřešil 😄 😄 tvrdí hoši 😄
  • jony
  • 24.05.2018 12:37
kontakt tam byl