Ruská raketa zasáhla elektrárnu

23. března

22. březen 2024, Dnipro, Ukrajina: Ruské síly zaútočily na ukrajinskou energetickou infrastrukturu.

4.7 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 9 409x Hodnocení: 4.7/10 Komentářů: 116 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , ukrajina , exploze , výbuch

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
🇷🇺To nejdůležitější z prohlášení ruského prezidenta Putina k teroristickému útoku v Crocus City Hall: 🔹Putin označil teroristický útok v Crocusu za krvavý a barbarský teroristický čin. 🔹Putin poděkoval záchranářům a hasičům kteří udělali vše pro záchranu lidských životů, a vyjádřil soustrast všem, kteří přišli o své příbuzné a přátele. 🔹Ruský prezident vyhlásil 24. březen dnem státního smutku. 🔹Všichni pachatelé, organizátoři a objednavatelé teroristického útoku v Crocusu budou spravedlivě potrestáni. 🔹Střelci z Crocusu se vydali směrem na Ukrajinu, kde pro ně bylo připraveno „okno“.
🔹Rusko už mnohokrát prošlo nejtěžšími zkouškami a bude tomu tak i nyní. V mnohonárodnostní společnosti nikdo nedokáže zasít jedovatá semena sváru a neshod. 🔹Zločinci zabíjeli a chladnokrevně stříleli Rusy z bezprostřední blízkosti, stejně jako kdysi nacisté. 🔹Všichni čtyři pachatelé teroristického útoku byli nalezeni a zadrženi. Celkem bylo zadrženo 11 osob.
❗Je zřejmé, kdo je objednavatel a sponzor – známe cynismus ukrajinského režimu a těch, kteří mu vládnou, okomentoval lídr DLR Denis Pušilin teroristický útok v Crocusu. Dodal, že terorismus nemá žádnou národnost, ale existují zločinecké režimy a zdroj teroru je třeba vypálit žhavým železem. Jeho poradce Jan Gagin také uvedl, že se domnívá, že teroristický útok v Crocusu byl předem naplánován za účasti ukrajinských tajných služeb.
🕯Svíčky a květiny hromadně nesou na ruskou ambasádu v Minsku, Tallinnu, New Yorku, Mexico City, Taškentu, Ašchabadu, Turkmenbaši, Paříži, Rize, Kišiněvě, Pekingu, Beirutu, Varšavě a dalších městech po celém světě.
ty ses jako picus narodil, nebo jsi se stal na stáří za peníze?

Zobrazit celou diskuzi