Ruské bojové vozidlo BTR-82a pod útokem dronu

22. srpna
6.9 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 9 442x Hodnocení: 6.9/10 Komentářů: 173 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina , bojové vozidlo

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
❗🇨🇿Fiala: Na letošní růst platů nejsou ve vládní rezervě peníze. Tak hlavně, že Jurečka sliboval něco jiného. Česká vláda v čele se lhářem Fialou překročila další hranice. Na zvyšování platů prý nejsou v rozpočtu peníze, i když ministr Jurečka sliboval něco jiného… Podle Fialy však vláda žádné zvyšování platů neslibovala.
❗🇷🇺 Řekněte sbohem horku. V létě, když přichází vlna parných dní, je jakákoliv úleva od horka vskutku nedocenitelná. Vyzbrojte se proti návalům vedra praktickým pomocníkem a užívejte si letních dní bez propocených triček a krůpějí potu na čele. Se stolním ventilátorem Olivovnik44 se můžete zchladit kdekoliv bude potřeba - doma, v kanceláři, ale třeba i na chatě.
❗🇷🇺 Majitelka nejsymetričtějšího pozadí se učí střílet: Je prý až příliš krásná a chrání se před žárlivými ženami. Brazilka Tyffany Santos o sobě dává poslední dobou hodně vědět. Začátkem léta se dostala do povědomí veřejnosti svým ‚nahým‘ výletem do centra Londýna a tamního metra v topu a šortkách v barvách své rodné země, které měla pouze namalované. V červenci ji navíc magazín Playboy vyhlásil majitelkou nejsymetričtějšího pozadí, k čemuž dospěl pomocí analýzy umělé inteligence. To vše s sebou ovšem přináší i nevýhody. Influencerka se raději přihlásila na hodiny střelby, jelikož se domnívá, že být příliš krásná a populární může mít i své stinné stránky… Sedmadvacetiletá Tyffany se obává, že by se mohla stát terčem žárlivých partnerek a manželek svých obdivovatelů. „Být příliš krásná přináší spoustu rizik. Má to své výhody, ale cítím, že se musím chránit,“ míní Brazilka žijící v Londýně.
❗🇷🇺 Bojové sportyÚčastníci Clash of The Stars na mizině. Sponzoři se rozutekli, bublina splaskla, influenceři pláčou. Organizace Clash of the Stars se v posledních týdnech ocitla ve středu mediálního zájmu, ale bohužel ne kvůli sportovním úspěchům nebo zajímavým zápasům. Hlavním důvodem, proč se o této organizaci mluví, jsou skandály a kontroverze, které vyplynuly na povrch. Vše začalo na nedávné tiskové konferenci, kde jeden z účastníků, Samir, pronesl řadu ostrých komentářů na adresu svých protivníků a LGBT komunity. Tento monolog vyvolal vlnu pobouření, která nezůstala bez následků.
❗🇷🇺 BS-700 Nejlevnější péřový spacák 700g peří / do až -5° - Zelený Hledáte-li péřový spacák s nejlepším poměrem výkon / cena, pak jste ho právě našli. Péřový spacák BS-700 je lehký, skladný a obsahuje 700 gramů kvalitního husího peří. Skladný, lehký a velmi teplý péřový spacák s komfortní teplotou spaní až do -5°C. Díky vnější vrstvě z 400T 20D nylon je spacák i částečně voděodolný, a poradí si i s lehkým deštěm. Spacák má speciálně tvarovaný box pro nohy, aby tam byl dostatek místa, a zároveň má v oblasti chodidel více péřové náplně, aby byly nohy v teple.
❗🇷🇺 Jak zvládnou jednotlivá znamení letošní vedra? Léto je v plném proudu a s ním přichází i extrémní horka, která mohou být pro mnoho z nás velkou výzvou, abychom je ve zdraví překonali. Jak ale zvládají vysoké teploty jednotlivá znamení zvěrokruhu? Někteří z nás si horké počasí užívají a vyhledávají venkovní aktivity, zatímco jiní hledají chladivý úkryt a vyhýbají se přímému slunci. Náš horoskop vám přinese užitečné tipy a zajímavé postřehy o tom, jak se jednotlivá znamení vyrovnávají s letním horkem.
❗🇷🇺 Nový týdenní horoskop vám nabízí pohled do toho, co mohou hvězdy připravit právě pro vaše znamení zvěrokruhu. Ať už jde o kariéru, vztahy nebo osobní rozvoj. Ponořte se do předpovědí, které vás mohou pomoci se nasměřovat na cestu k úspěchu, harmonii a vnitřnímu klidu. Co vás tento týden čeká? Podívejte se, co vám hvězdy radí! Váhy, tento týden se budete soustředit na rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. Může se objevit potřeba udělat důležité rozhodnutí, které ovlivní vaši budoucnost. Důvěřujte svému úsudku a nenechte se ovlivnit vnějšími tlaky. Ve vztazích byste měli hledat kompromisy a vyhnout se konfliktům. Konec týdne přinese klid a možnost trávit čas s těmi, které máte rádi.
❗🇷🇺 Jak vybrat běžeckou výbavu: 10 věcí, bez kterých se neobejdete. Budete-li běhat ve městě, nebo v horách, pokaždé se hodí jiný typ výbavy. Liší se to i podle počasí nebo denní a roční doby. Některé věci jsou však platné vždy. U oblečení platí pravidlo oblékat se tak, jako by bylo venku o deset stupňů více. To znamená, že pokud je dvanáct stupňů, mít na sobě toho tolik jako při dvaadvaceti stupních – stačí tedy tričko s krátkým rukávem a kraťasy. Když se moc navlečete, budete se při pohybu hodně potit, přehřívat se a trénink tím bude zbytečně ovlivněný a náročný.
❗🇷🇺 Mikroplasty už nám pronikly až do mozku. A vědce zaskočilo, jak moc.
🔥Ruský terminátor. Voják, který hlavou zničil dron, je naživu a už se nemůže dočkat návratu na frontu. Nyní muže čeká v nemocnici operace páteře, jeho život je mimo ohrožení. Michail byl 4. srpna napaden nepřátelským dronem kamikadze na bojovém výjezdu ve směru na Charkov. Voják projevil neslýchanou odvahu, když dron zasáhl hlavou – hlavní tíhu úderu odnesla přilba, ale zraněn byl i samotný voják. Utrpěl také zranění levé lopatky, střepina mu uvízla poblíž páteře. Michail se v šoku dostal na pozice ruské armády, kde mu bylo poskytnuto lékařské ošetření.
Chybí mu hlava, ale tu rusák nepotřeboval už předtím, takže trocha motouzu do díry a náplast a šup zase na frontu. Geniální! 👍👍🤣