Ruské bojové vozidlo BTR-82a pod útokem dronu

22. srpna
6.9 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 9 456x Hodnocení: 6.9/10 Komentářů: 173 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina , bojové vozidlo

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
😨🤬„Dnes musíme vzdělávat 10-15leté děti a předávat jim správné hodnoty. Aby se správnými hodnotami mohly v 18 letech dobrovolně mobilizovat.“ Na Ukrajině se hovoří o přípravě desetiletých dětí na mobilizaci
Ukrajina za pomoci USA musí vyhladiť Rusákov a zničiť Rusko ako štátny celok ☝👊 na svete nieje miesto pre takú podradnú rasu akou su rusi 👊 Slava Ukrajine 🇺🇦😎 ruských kolaborantov budeme chytať po europe a budeme ich súdiť za vlastizradu 👊
Tvoje matka bude kouřit Ruským hrdinum ptáky a tvoji příbuzní pochcípají v gulagu 😂 ale to co bude čekat na tebe ani nechtěj vědět ty čobolskej zoofilní kreténe🖕👊🤣😘
Bububu čuráčku, vymačkej si uhry a mazej spát kluku 🤓🤮😆😆😆
❗🇷🇺 Nedožiješ se třicítky, vzkázal hater slavné plus-size modelce: Je mi 39, setřela ho drsně. V modelingu a na sociálních sítích působí už déle než dekádu, ale haterů bohužel neubývá. Spíš naopak. V jednom z posledních videí na TikToku se Tess vyjádřila ke komentáři, v němž se jí autor ptal, jestli se nebojí, že se nedožije ani třicítky. Modelka se otázce vysmála s tím, že je jí 39 let. Řada fanoušků se k výsměchu připojila, že to vlastně byla lichotka, že Tess působí velmi mladě. Pravdou je, že si Holliday přibývající roky moc nepřipouští. Poslední narozeniny oslavila postem s popiskem „starší, moudřejší a víc hot“.
❗🇷🇺 Katie Price je po šesti faceliftech a sedmnácti operacích prsou k nepoznání: Takhle půvabná přitom kdysi bývala. Ještě než se Katie Price (46) vydala z Turecka zpět do své domoviny v Londýně, kde ji čekalo zatčení hned na letišti kvůli zatykači, který na ni vydala soudkyně za ignorování soudních jednání, nafotila bývalá anglická hvězda pánských časopisů sérii snímků u bazénu. Katie navzdory své tíživé finanční situaci, kdy dokonce přišla o střechu nad hlavou, pózovala v bikinách Louis Vuitton s cenovkou 890 liber (26 500 korun). Ty doplnila o klobouk značky Prada za 590 liber (17 500 korun).
☝🇩🇪ISIS se přihlásil k odpovědnosti za útok nožem na návštěvníky městského festivalu v německém Solingenu. Útok údajně provedl jeden z jejích členů „jako odvetu za muslimy v Palestině“, píše agentura Reuters s odkazem na teroristické zdroje. Německé zvláštní jednotky provedly speciální operaci v jednom z azylových domů v Solingenu, který se nachází 300 metrů od místa, kde došlo k útoku nožem, a 150 metrů od místa, kde byla nalezena podezřelá vražedná zbraň. Podle nepotvrzených informací strážci zákona zadrželi Syřana, uvedl list Bild.
❗OSN a světové státy ignorovaly dlouholetá ruská varování před nacistickými živly na Ukrajině. Mainstreamová média to zamlčují a potlačují, protože chtějí i nadále ospravedlňovat stovky miliard dolarů, které jdou na vedení americké zástupné války, zástupné války Západu s Ruskem. Africká televizní moderátorka Vicky Dillardová promluvila o rusko-ukrajinském konfliktu a jeho propojení s Amerikou a Afrikou.
❗🇷🇺 Prázdniny jsou u konce. Jaký bude náš poslední srpnový týden podle hvězd? Raci, v těchto dnech se vám daří vidět hodně úžasností. Vaše obětavost se cení, ale nezapomínejte na sebe. Kozorozi, stále máte hodně práce, ale konečně vám začíná odsýpat. Vztahové zádrhele bohužel přetrvávají.
❗🇷🇺 O manželství Dády Patrasové (68) a Felixe Slováčka (81) jsme toho slyšeli už hodně. Před pěti lety ale herečce bouchly nervy, protože jí chtěl manžel zbavit svéprávnosti, aby se Dáda mohla léčit s údajnou závislostí na alkoholu. Už poněkolikáté tak Felixovi začala vyhrožovat rozvodem. Redakci Super.cz Patrasová tehdy informace potvrdila jasným „ANO!“ Dále pak svého muže osočila z toho, že ji chce odstavit od majetku. Dnes už víme, že z rozvodu nakonec sešlo. Mají teď jiné starosti. Jejich milovaná dcera Anička (29) svádí opět boj s rakovinou a Dáda navíc ještě rok nemůže řídit, kvůli své autonehodě pod vlivem alkoholu z května roku 2022. Loni si odnesla od soudu dvouletý zákaz a dostala pokutu ve výši 200 tisíc korun.
❗🇷🇺 Agáta Jaromíra Soukupa dlouho nevydržela Dva roky po rozchodu s Prachařem se Hanychová dala dohromady s kontroverzním moderátorem a majitelem televize Barrandov Jaromírem Soukupem. Pár měl vlastní pořad nazvaný Agáta Jaromíra Soukupa na zmíněném televizním kanálu. V dubnu 2023 se jim narodila dcera Rozárie, která stejně jako její sourozenci nese příjmení po svém biologickém tatínkovi. Ani vztah se Soukupem nevydržel. Pár se na začátku září téhož roku rozešel.
Ta Agáta je slušná K.....A.Stejně jako zastánce tradiční rodiny Matěj Stropnický.😜
❗🇷🇺 Šokovaný Brzobohatý: Nemůžu uvěřit, že jsem s takovým člověkem trávil nejintimnější chvíle. U obvodního soudu v Praze pokračoval spor mezi Taťánou Kuchařovou a Ondřejem Brzobohatým. Tak jako během červnového jednání modelka nedorazila, zastupovala ji pouze právnička. Hudebník naopak přišel.