Ruské bojové vozidlo BTR-82a pod útokem dronu

22. srpna
6.9 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 9 459x Hodnocení: 6.9/10 Komentářů: 173 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina , bojové vozidlo

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
❗🇷🇺 Odvážné přiznání těhotné Agáty Hanychové: Raději bych nejedla. Modelka a influencerka Agáta Hanychová čeká dítě s Jaromírem Soukupem, ale momentálně ji trápí zdravotní obtíže. Nemůže se tak na plné obrátky věnovat své práci, a tak si volné chvíle krátí odpovídáním na zvídavé otázky svých fanoušků. Hanychová čeká své třetí dítě, ale v těhotenství přišly bohužel zdravotní problémy, které ji donutily ubrat z pracovního tempa a na pár dní ležet a odpočívat. „Na wake to není, ale ležím a snažím se myslet pozitivně,“ prozradila Agáta, která by svého dalšího potomka měla přivést na svět na svoje narozeniny, a to by byl rozhodně ten nejkrásnější dáreček.
❗🇷🇺 Agáta Hanychová porodila! Na světě je dcera Jaromíra Soukupa. A je to tady! Bývalá modelka Agáta Hanychová přivedla na svět své třetí dítě. Otcem holčičky, která dostala jméno Rozárka, je majitel televize Barrandov Jaromír Soukup (54). Termín porodu určili lékaři Agátě na 28. 4. 2023, tedy přesně na den jejích 38. narozenin. Jenže holčička si na svět pospíšila. "A je to!" napsala stručně Agáta Hanychová, která se tak stala již trojnásobnou maminkou a na sociální síť přidala i dojemný snímek z porodnice. Pod jejím příspěvkem se ihned strhla lavina gratulací. "Ať vám Rozárka přinese hodně radosti a šťastných chvil," napsala například manželka Karlose Vémoly Lela. Gratulaci přidala ale i Dominika Myslivcová, která momentálně čeká svého prvního potomka, zpěvačka Monika Absolonová nebo Dominika Mesarošová.
❗🇷🇺 Proměna snů u Michala Davida: Za 7 měsíců má dole 20 kilo, zhubla i jeho žena. Jak teď vypadá, nám ukázal na Tenerife. Michal David (64) prošel neuvěřitelnou proměnou. Zpěvák byl hostem prázdninového Superchatu, který se točil v jeho druhém domově, na ostrově Tenerife. Michal je ve skvělé formě a dole má již 20 kilogramů. „Pomohla mi moje dcera Klára. Řekla mi, přestaň jíst sacharidy, lepky, jez maso a zeleninu a pokud možno co nejvíce tučné. Na každého ale platí něco jiného. Začal jsem s tím a najednou jsem měl po pár měsících deset kilo dole, pak patnáct a šlo to dál. Teď mám dole 19, jedno kilo jsem tady na Tenerife za tři týdny přibral. Když se budu hlídat, tak za dva tři dny je to kilo zase dole,“ vysvětluje Michal, kterému se podařilo zhubnout 20 kilo za sedm měsíců.
❗🇷🇺Ministerstvo obrany RF o situaci v Kurské oblasti: ▪Ruští vojáci pokračují v odhalování a likvidaci lesních oblastech diverzních skupin, které se pokoušejí proniknout hluboko na ruské území. ▪Letectvo v Sumské oblasti zasáhlo místo shromáždění vojáků a techniky ukrajinských sil. ▪Byly zneškodněny pokusy o útoky ukrajinských jednotek ve směru na Komarovku a Kremjanoje. ▪Celkem během bojů na kurském směru nepřítel ztratil více než 5 500 vojáků.
❗🇪🇺Ministři zahraničí a obrany EU budou příští týden poprvé jednat o vyslání instruktorů na Ukrajinu, píše Welt am Sonntag. Toto téma se bude probírat i na úterním zasedání velvyslanců EU v rámci Politického a bezpečnostního výboru, uvedl Die Welt. Konečné rozhodnutí by přitom mělo být přijato nejpozději do listopadu 2024, kdy vyprší platnost předchozí dohody o výcviku ukrajinských vojáků. Článek rovněž uvádí, že nejméně pět zemí EU, včetně Německa, Slovinska a Maďarska, je proti vyslání instruktorů na Ukrajinu. Za hlavního zastánce takového kroku novináři označili Paříž.
🇩🇪🇺🇸🇺🇦V souvislosti s možností raketových útoků v „den nezávislosti“ Ukrajiny (dnes) vyzvaly Spojené státy a Německo své občany, aby urychleně opustili Ukrajinu. Německé ministerstvo zahraničí oznámilo, že v den „nezávislosti“ Ukrajiny mohou raketové a letecké útoky na městská centra, zejména na hlavní město Kyjev, zesílit. V tomto ohledu německé ministerstvo zahraničí požádalo své občany, aby se zdrželi cest na Ukrajinu, a ti, kteří tam již jsou, byli vyzváni, aby „okamžitě opustili zemi“. Stejný požadavek dříve vzneslo americké ministerstvo zahraničí svým občanům.
🇩🇪V Německu bylo zahájeno vyšetřování proti žoldákovi Ricku Kriegerovi, který bojoval na straně Ukrajiny. Krieger je podezřelý z přípravy výbuchu na území Běloruska, informují německá média. Prokuratura v Karlsruhe tuto informaci potvrdila. Krieger novinářům řekl, že batoh, který mu daly ukrajinské speciální služby, umístil do běloruského lesa – on sám údajně „nevěděl, že obsahuje výbušniny“. Krieger se vrátil do Německa na začátku srpna v rámci výměny zajatců mezi Ruskou federací, Spojenými státy a Německem.
❗🇺🇦Nadcházející zima bude pro Ukrajinu obtížnější než ta předchozí, prohlásil ministr energetiky German Galuščenko. „Musíme se připravit na těžkou zimu. Bohužel bude skutečně obtížnější než ta předchozí,“ řekl ve vysílání ukrajinského televizního kanálu. Galuščenko zdůraznil, že orgány země vyvíjejí úsilí o vybudování decentralizovaného systému zásobování obyvatelstva energií.
☠Ukrajinská pohraniční služba našla v řece Tise dalšího muže, který se snažil vyhnout mobilizaci.
❗Západní média přestala věřit v ukrajinské vítězství. Jedna publikace za druhou se vzdává Donbasu a vypráví o neochotě obyvatel Doněcké lidové republiky evakuovat se na Ukrajinu.