Ruské bojové vozidlo BTR-82a pod útokem dronu

22. srpna
6.9 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 9 469x Hodnocení: 6.9/10 Komentářů: 173 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina , bojové vozidlo

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
💵????Západní země oddalují přidělení peněz Ukrajině ze zisků ze zmrazených ruských aktiv, píše agentura Bloomberg. Ukrajinští představitelé se podle agentury obávají, že slíbené finanční prostředky (50 miliard dolarů) nemusí letos dorazit, sdělují publikaci lidé obeznámení se záležitostí. Jde o půjčku od zemí G7, která bude přidělena na zabezpečení zmrazeného příjmu z ruských aktiv.. Plán zastavily požadavky USA a riziko, že Maďarsko zpomalí jakékoli celoevropské rozhodnutí o podpoře Ukrajiny nebo sankcích proti Rusku, uvedly zdroje. Spojené státy požadují, aby EU každých šest měsíců prodlužovala zmrazení aktiv spolu s širšími sankcemi proti Moskvě, dokud nebude souhlasit se „spravedlivým mírem“.
❗🇷🇺 Zatímco Agáta dorazila k soudu s půlhodinovým předstihem, Prachař se neobjevil vůbec. Zastoupil ho jeho advokát Roman Jelínek. Hanychovou doprovodila její advokátka Michaela Lang. Stání trvalo něco málo přes dvacet minut.
❗🇷🇺 Dva týdny po soudu se Soukupem tam musela Agáta znovu! Tentokrát ji k němu kvůli dceři Mie hnal Prachař! Jen dva týdny po soudu s Jaromírem Soukupem (55) k němu Agáta Hanychová (39) zamířila znovu. Tentokrát se neřešila péče o dceru Rozárku, kterou má se známým podnikatelem. Důvodem byla její druhá dcera Mia, kterou má influencerka s Jakubem Prachařem (40). Podle informací Super.cz se řeší péče o Miu a také spor kvůli Instagramu. Herec a moderátor si nepřeje, aby ji bývalá modelka ukazovala na sociálních sítích. Nejvíc mu v žaludku mělo ležet to, že ji využívala ve svých reklamách.
❗🇷🇺 Soud Hanychové a Prachaře došel k závěru: Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův překvapivý svědek. V úterý proběhlo další soudní stání Jakuba Prachaře (40) a Agáty Hanychové (39) o dcerku Miu. „Otec svým návrhem brojí proti tomu, aby matka zveřejňovala fotografie a videa jejich nezletilé dcery na sociálních sítích, využívala nezletilou k propagaci služeb a produktů a vtahovala ji do mediálního světa a svých veřejných výstupů,“ stojí v oficiálním usnesení, dle kterého se řešily i peníze.
❗🇷🇺 Soud Hanychové a Soukupa skončil: Agáta odešla ze síně, Jaromír zářil. Spravedlnost nebyla slepá, řekl. Středeční soudní stání Agáty Hanychové (39) a Jaromíra Soukupa (55), kde se řešila péče o dceru, po víc než čtyřech hodinách skončilo. Zatímco Agáta síň v rychlosti opustila ještě před koncem a odjela na skútru, zřejmě za synem, který je v nemocnici, Soukup zůstal se svou advokátkou. Když ze síně vyšel, vypadal spokojeně. „Spravedlnost je někdy slepá, ale v tomto případě nebyla,“ uvedl Soukup. Jeho advokátka Lenka Radoňová poté potvrdila, že s výsledkem jsou spokojeni.
Hanychová a Soukup se znovu sešli u soudu: Dohoda padla, tvrdý boj o dceru pokračuje.
❗🇷🇺 Luxus i pod kalhotami: Rytmus si v Pařížské koupil ponožky a oboustranné slipy. Pak spěchal na „mafiánskou“ premiéru. Lela Ceterová po boku Karlose i Richard Chlad nebo Rytmus. Slavnostní premiéra snímku Miki přilákala do Lucerny hned celou řadu celebrit a ani my jsme si událost nemohli nechat ujít. Jak to na místě vypadalo? Podívejte se na menší ukázku v našem mini vlogu. Na červeném koberci jsme hned při příchodu potkali miliardáře Richarda Chlada, který dorazil jako elegán, i Patrika Vrbovského alias Rytmuse (47), který na akci vyrazil hned po svých nákupech v Pařížské. Super.cz řekl, co si pořídil. „Koupil jsem si ponožky a oboustranné slipy.“
❗🇷🇺 Leoš Mareš o tři dekády mladší: Vypadáte jako dvacetiletý táta! vzkazují mu fanoušci u snímku s dcerkou. Moderátor Evropy 2 Leoš Mareš pobláznil své fanynky přesladkým snímkem s dcerkou Alex. „Tady jste, Leoši, jako dvacetiletý táta,“ vzkazují mu pod příspěvkem. Někteří si Mareše dokonce spletli s jeho osmnáctiletým synem Jakubem. Leoš Mareš (48) si užívá léto plnými doušky. Svou nabitou koncertní šňůru napříč republikou má oblíbený moderátor Evropy 2 za sebou a teď se může naplno věnovat své rodině. Právě s manželkou Monikou (43) a malou princeznou Alex nyní tráví veškerý volný čas a o ty nejkrásnější střípky a momenty se dělí i se svými fanoušky na sociálních sítích.
❗🇷🇺 Mlčeti zlato! Agáta Hanychová znechutila fanoušky slovy o těžké práci. Po lavině kritiky musela rázně zakročit. Agáta Hanychová (39) je známá tím, že se nebojí provokovat a svými názory například občas rozvíří i vody šoubyznysu. Tentokrát některé ze svých sledujících vyprovokovala svými slovy o těžké práci, kterou prý také jako influencerka zažívá. „Těžká práce. I když to tak možná nevypadá,“ napsala k fotografii, na které sedí na zahradě, zatímco jí tým lidí líčí a chystá kolem ní kamery na natáčení. Pod příspěvkem se během chvilky objevilo spoustu komentářů od fanoušků, kteří Agátu upozornili, že by tohle za těžkou práci skutečně neoznačovali.
❗🇷🇺 Požár ropného skladu u Rostova na Donu se nedaří uhasit už týden. Nepomohli ani kněží s ikonou. Požár v Proletarsku začal 18. srpna po útoku ukrajinského dronu. Na likvidaci požáru se podílí více než 600 záchranářů a také letectvo a hasičský vlak. „Padesát pracovníků EMERCOM bylo zraněno, dva z nich jsou v intenzivní péči,“ píše kanál Govorit NeMoskva na Telegramu. „Gubernátor Rostovské oblasti Vasilij Golubev zakázal masové akce pod širým nebem až do zvláštního nařízení. Školní řád 2. září bude organizován pod střechou. Podle satelitních snímků je dým z požáru v důsledku nárazu do ropného skladu vidět u Novočerkasska, který je od Proletarsku vzdálen více než 200 kilometrů,“ píše Govorit NeMoskva.