Ruské bojové vozidlo BTR-82a pod útokem dronu

22. srpna
6.9 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 9 475x Hodnocení: 6.9/10 Komentářů: 173 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina , bojové vozidlo

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
❗🇷🇺 Spor mezi Kuchařovou a Brzobohatým graduje. Skladatel je přesvědčený, že ho chtěla zničit. Ondřej Brzobohatý je přesvědčený, že ho bývalá žena Taťána Kuchařová chtěla zničit. Má to dokazovat nová nahrávka. Ty nejzásadnější a nejdůležitější okamžiky z magazínu o životě slavných a moderním životním stylu pro každého. Buďte v obraze během pár minut. Další díly a zajímavé informace najdete na NDR profil Olivovnik44.
❗🇷🇺Síly protivzdušné obrany zničily v noci nad Voroněžskou, Bělgorodskou a Brjanskou oblastí sedm ukrajinských dronů, uvedlo ruské ministerstvo obrany.
❗🇺🇸V souvislosti s útokem ukrajinských sil na Kurskou oblast diskutuje americká administrativa o tom, zda je nutné upravit balíčky vojenské pomoci Ukrajině. Washington Post citoval americké představitele. Americké úřady zvažují, zda Ukrajině předat více obrněných vozidel a zvýšit dodávky munice. Balíčky pomoci jsou zasílány každých čtrnáct dní. V článku se uvádí, že Bílý dům stále úplně nechápe cíle útoku ukrajinských sil na ruské území. Americké úřady si rovněž nejsou jisté strategií Kyjeva. ❌Zároveň se USA obávají, že závislost Ukrajiny na amerických zbraních zvyšuje riziko eskalace konfliktu mezi Západem a Ruskem. Již dříve žoldáci z USA veřejně potvrdili svou účast v ukrajinské operaci v Kursku. Pentagon zase povolil ukrajinským silám protiútok na Rusko americkými zbraněmi v této oblasti.
❗🇷🇺Rusko vrátilo z ukrajinského zajetí 115 vojáků zajatých v Kurské oblasti a na oplátku bylo předáno 115 zajatců ukrajinských sil, uvedlo Ministerstvo obrany RF. Ruské ministerstvo obrany o výměně zajatců: ▪Vyměnění ruští vojáci jsou v Bělorusku, kde je jim poskytována potřebná psychologická a lékařská pomoc a je jim umožněn kontakt s příbuznými. ▪Všichni propuštění vojáci budou převezeni do Ruska k léčbě a rehabilitaci ve zdravotnických zařízeních ministerstva obrany.
❗🇷🇺Ruský prezident Putin se setkal s vedením společného uskupení vojsk. Putin přijal od vedení Generálního štábu zprávy o protiakci proti nepřátelským silám, které vtrhly do Kurské oblasti, a o opatřeních k jejich zničení a telefonicky vyslechl zprávy velitelů vojenských uskupení o operační situaci v Kurské oblasti, uvedl Kreml.
❗🇷🇺Ministerstvo obrany RF o situaci v Kurské oblasti: ▪Ruští vojáci pokračují v odhalování a likvidaci lesních oblastech diverzních skupin, které se pokoušejí proniknout hluboko na ruské území. ▪Letectvo v Sumské oblasti zasáhlo místo shromáždění vojáků a techniky ukrajinských sil. ▪Byly zneškodněny pokusy o útoky ukrajinských jednotek ve směru na Komarovku a Kremjanoje. ▪Celkem během bojů na kurském směru nepřítel ztratil více než 5 500 vojáků.
Smrť Rusku !!! Smrť ruským okupantom 👊👊👊
❗🇷🇺 Oznámila Hanychová těhotenství? Mirek jí sahá na bříško, ona špulí pupíček. Agáta Hanychová (39) se na svých sociálních sítích pochlubila vypouklým bříškem, na které jí láskyplně položil ruku i manžel Miroslav Dopita (40). Je těhotná, měly rázem jasno fanynky, které začaly modelce gratulovat. Ta však pro Expres uvedla, že se má celá věc ještě úplně jinak... Agáta Hanychová ve svém podcastu často ráda vtipkuje o těhotenství, sem tam si kvůli němu do ní „šťouchne“ i její kamarádka Ornella Koktová. Ani modelčin manžel Mirek Dopita se nijak netají tím, že by byl rád, kdyby se rodina rozrostla ještě o jednoho potomka.
Stoprocentně bude naprcaná!!Jestli jí Mirek jí sahá na bříško😁😁😁tak to je jasný.
Drž píču ty ubožáku ty tvoje blitky nikdo nečte ty klaune Kazišuku pojebanej
Drž píču šneku !
❗🇷🇺 Jemná a hladká pokožka bez poskvrnky. Mezi nejčastější problémy s pokožkou, které ženy řeší, patří strie. Jak se jich zbavit a účinně předejít jejich vzniku? Třicet čtenářek časopisu Žena a život mělo jedinečnou možnost testovat po dobu čtyř týdnů olejové sérum. S jakým výsledkem? Nejčastějšími důvody vzniku strií jsou rychlé výkyvy tělesné hmotnosti a hormonální změny, svou měrou přispívá i genetická dispozice. V důsledku přibývání na váze se kůže více natahuje, tím se poškodí a na povrchu se vytvoří drobné jizvičky zvané strie. Které často ovlivní i psychiku – ženy začne trápit nespokojenost s vlastním tělem. Viditelnost strií, ale i pigmentových skvrn lze výrazně snížit používáním tělového olejového séra.
Drž píču ty ubožáku ty tvoje blitky nikdo nečte ty klaune Kazišuku pojebanej
Drž píču šneku !
❗🇷🇺 Horoskop na sobotu: Využijte svou přirozenou zvídavost. Dobrodružství a nová zkušenost vás dnes může zavést na nečekanou cestu. Ať už jde o fyzické cestování nebo duševní objevování, tento den vám nabídne něco nového. Využijte svou přirozenou zvídavost a ochotu riskovat k tomu, abyste objevili nové možnosti.
Drž píču ty ubožáku ty tvoje blitky nikdo nečte ty klaune Kazišuku pojebanej
Drž píču šneku !