Ruské bojové vozidlo BTR-82a pod útokem dronu

22. srpna
6.9 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 9 487x Hodnocení: 6.9/10 Komentářů: 173 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina , bojové vozidlo

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
❗🇷🇺 Putin se ztrapnil před Kadyrovem. Sluchátka na střelnici si nasadil opačně. Šéf Kremlu Vladimir Putin po 13 letech vyrazil do Čečenka, kde se setkal s hlavou tamní republiky Ramzanem Kadyrovem. Spolu navštívili i střelnici. Tam se mu ale nepovedlo normálně si nasadit sluchátka a stal se terčem vtípků na sociálních sítích.
Drž píču ty ubožáku ty tvoje blitky nikdo nečte ty klaune Kazišuku pojebanej
Drž píču šneku !
❗🇷🇺 Konec velké lásky: Týnuš Třešničková oznámila rozchod s italským podnikatelem. Influencerka Týnuš Třešničková (28) se rozešla se svým partnerem, Italem Davidem Nebbiou, se kterým byla od roku 2021. Bývalý pár oznámil konec vztahu na sociálních sítích. „Po pečlivém uvážení a po určitém čase zpracování tohoto těžkého rozhodnutí jsme se rozhodli ukončit náš vztah. Udržování vztahu na dálku se ukázalo být složitější, než jsme předpokládali. Věříme, že jít každý svou cestou je v tuto chvíli pro nás oba to nejlepší rozhodnutí,“ stojí na sociálních sítích s tím, že zůstávají přáteli.
No ty seš teplouš vole ale.
Drž píču ty ubožáku ty tvoje blitky nikdo nečte ty klaune Kazišuku pojebanej
Drž píču šneku !
❗🇷🇺 Po zvětšení poprsí začala plešatět: Vypadala jsem jako Glum z Pána prstenů, popsala žena s alopecií.Barboře Krop začaly poprvé padat vlasy v těhotenství. To se sice časem spravilo, ovšem po zvětšení poprsí se jí alopecie vrátila v plné síle a její kštici už nebylo pomoci. Barbora je přesvědčená, že vypadávání spustila právě plastická operace. „Začalo to, když jsem byla s maminkou na dovolené na Mallorce. Jednoho dne jsem se probudila a našla chomáče vlasů na polštáři. Do dvou týdnu mi zmizela většina vlasů. Zbyly jen malé pramínky. Vypadala jsem jako Glum z Pána prstenů,“ postěžovala si maminka čtyřletého chlapečka.
Drž píču ty ubožáku ty tvoje blitky nikdo nečte ty klaune Kazišuku pojebanej
Drž píču šneku !
❗🇷🇺 Oblečená neoblečená: Miss Kotková si pod rafinovaný model nevzala podprsenku, ňadra si zahalila jako chytrá horákyně. Slavnostní uvedení nového seriálu Metoda Markovič si nenechala ujít ani modelka Natálie Kotková. Misska dorazila na premiéru do kina Lucerna v odvážném modelu jako chytrá horákyně. K černým třpytivým kalhotám vzala sako, které bylo z poloviny doplněné bílým tylem, pod kterým blondýnka nic neměla. V outfitu tak rafinovaně odkryla záda, ňadra schovala pod řasení tak, aby nic nevykouklo.
Drž píču ty ubožáku ty tvoje blitky nikdo nečte ty klaune Kazišuku pojebanej
Drž píču šneku !
❗🇺🇦Přibližně 20 tanků Abrams z 31 dodaných ukrajinským ozbrojeným silám již bylo zničeno, píše Military Watch Magazine. Ke všem ztrátám došlo v posledních šesti měsících.
boli zničene max 2 abramsi ty kokot hlupy ruský 😅 zato ruských šrotov bolo zničených už cez 3000 😅
Všetkých rusákov treba zabiť!!! Smrť Rusku a skurvenemu Putlerovi 👊👊👊 Slava Ukrajine 🇺🇦😎💪
Uklidni se, ty zpíčená čobolácká čabajko ❗Rusové Banderovce drtí a vyhrávají na všech frontách ❗Sláva Rusku, sláva Putinovi ❗
Smrt Ukrajině smrt náckum z UA!!!!
To je, jak nekde v Africe na lovu antilop.
❗🇷🇺 Po spršce nepříliš lichotivých poznámek poté, co podstoupila plastiku, se teď Dara Rolins předvedla v úplně jiném světle. A svým fanouškům vyrazila dech. Po zákroku vypadá skvěle a poslední snímky jsou toho důkazem. ​Uplynulo několik měsíců od plastiky, pro kterou se zpěvačka Dara Rolins rozhodla. Mnoho lidí tenkrát její vzhled kritizovalo. Ona sama na začátku května přiznala, že ani jí se aktuální výsledek nelíbí, vše se prý ale změní. Obličej se jí totiž nejprve musí úplně zahojit. "To, jak vypadám teď, je samozřejmě aktuální stav, který nemá nic společného s finálním stavem," napsala tehdy jako odpověď těm, kterým její vzhled nedal spát.
Ano takovéto příspěvky jsou asi jedinou možnou odpovědí na tapetování olivovníka (dříve heimdalla/hajlmrdala) ruskými dezinfosračkami tady. Stejně to po něm nikdo nečte, je to vidět už z toho, že na něho ani nikdo nereaguje. Dřív jsem měl potřebu mu ty jeho prorussské srance vyvracet, ale dnes už na toho russso-Z-mrda seru, jako všichni ostatní tady. Zabij okupantského (t)rusa, posílíš mír! MUPY MUP! 😎
Ano takovéto příspěvky jsou hloupou sračkou í kazišuka (a Hellscream a dalších pár naci ukropáku ) Ukrajinské dezinfosračkami tady. Stejně to po něm všichni čtou, je to vidět už z toho, že na něj tet reaguji . Dřív jsem měl potřebu mu ty jeho Ukropácké srance vyvracet, ale dnes už na toho Ukro-SS-mrada seru, jako nikdo tady. Zabij Ukrajiského nácka , posílíš mír! Sláva Rusia uráááá 😎
Cha cha cháááá, vždycky když virtuálně kopnu russsáčka olivovníka/hajlmrdala do prdele, vytáhne ten Z-mrd z petrohradu tento můj falešný nick a udělá ze sebe ještě věšího kokota. Jste trapní (t)russssssáčci.: - D Ať vás chcípne na Ukrajině co nejvíc, zasraní mongoloidi! 😎
Drž píču ty ubožáku ty tvoje blitky nikdo nečte ty klaune Kazišuku pojebanej
❗🇷🇺 Agáta Hanychová přistoupila na požadavky Jaromíra Soukupa: Podepsala jsem, abych neumřela. Utrápil by mě! řekla. Zdá se, že se schyluje ke konci v boji o péči o jejich dceru Rozárku. Agáta Hanychová (39) se zatnutými zuby podepsala Jaromíru Soukupovi (55) dohodu, která ji má specifikovat, i když není s jejími podmínkami spokojená. Modelka řeší rozdělení péče hned se dvěma otci svých dětí. Zatímco s Jakubem Prachařem se na podmínkách o tom, jak budou pečovat o dceru Miu, dohodli ještě před prvním soudem, s Jaromírem Soukupem ohledně dcery Rozárky společnou řeč najít nemohli. Vypadalo to, že vzplane velká bitva právníků.
❗🇷🇺 Agáta Hanychová se opřela do Ondřeje Brzobohatého: Nafoukanej chlapeček, co si myslí, že může všechno. Blíží se speciální díl zábavního pořadu Agáta a Vincent: Taky názor. Sehrané sourozenecké duo bude opět trefně komentovat aktuální dění v českém šoubyznysu. Na co se můžete těšit tentokrát? Agáta vzpomene na své modelingové začátky s manželkou slavného fotbalisty a přizná, co dotyčné vždycky záviděla. Mimo jiné dojde řeč na potenciální comeback oblíbené kapely nebo také na téma týkající se sporu známého režiséra a hudebního divadla. Sourozenci nevynechali ani problematiku rozchodů a případných návratů.
❗🇷🇺Vedle Ornelly prý vypadá jako nudné žehlicí prkno: Agáta Hanychová to v bikinách tentokrát pěkně schytala. Agátu Hanychovou (39) a Ornellu Koktovou (31) pojí přátelství i pracovní život. Obě rády sdílejí na sociálních sítích téměř každý krok svého života. Holky se fanouškům nyní vyfotily v bikinách a rozjela se mela. Jindy Agáta v plavkách dostává chválu, vedle Ornelly ale dle sledujících vynikly její nedostatky, a tak influecerka dostala v komentářích drsné hejty. „Ornello, jsi hot, Agi vedle tebe vypadá jako nudné žehlicí prkno,“ nebála se jedna ze sledujících napsat natvrdo svůj názor. „Pecka, Orny bude brzy štíhlejší než Aguš,“ přidala se další. „Přesně, Ornella je víc ženská,“ zazněl další z názorů.