Ruské bojové vozidlo BTR-82a pod útokem dronu

22. srpna
6.9 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 9 500x Hodnocení: 6.9/10 Komentářů: 173 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina , bojové vozidlo

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
❗🇷🇺 Zamilovaný Ralf Schumacher si po coming outu užívá: Muchlovačka na jachtě s pohledným přítelem. Bratr slavného závodníka formule 1 Michaela Schumachera (55) Ralf (49) nedávno oznámil fanouškům, že je gay. S francouzským přítelem Etiennem tvoří pár už dva roky. Bývalý závodník formule 1 svou homosexuální orientaci dlouhou dobu tutlal, svět motorsportu ostatně v tomto směru není tak otevřený jako například umělecká branže. Nyní už se Ralf neschovává ani před fotografy, kteří ho po boku partnera zachytili na jeho soukromé jachtě v Saint Tropez.
🤓To teda koukám Ralf je buzík.Chudák Michael mu ani nemůže dát přes držku.
Buzík seš akorát tak ty, pičusku.
❗🇷🇺 To, že se Heidi Janků (61) umí odvázat, vědí všichni. Nejvíce to dokázala během loňského února, kdy pařila s Leošem Marešem (48) a Štěpánem Kozubem (28) v jednom pražském klubu a skončila rozdivočená na stole. Nyní rok a půl od peprné noci ukázala, že mezi fešáky je zpěvačka nejšťastnější. V bikinách řádila mezi čtyřmi muži, a to ještě před kamerami. Natáčela totiž nový klip k písni Tahiti a čtyři fešáci jsou samozřejmě její hudebníci. Natáčení probíhalo u Heidi doma u bazénu v Uhříněvsi. Už teď je jasné, že až klip vyjde, bude se na co dívat.
❗🇷🇺 Tess Holliday je jednou z průkopnic v plus-size modelingu. Devětatřicetiletá bloggerka, vlastním jménem Ryann Maegen Hoven, budí hodně emocí. Zatímco jedni ji obdivují, jiní jí vytýkají, že glorifikuje morbidní obezitu. V poslední době jako by se s trolly roztrhl pytel, Tess si už vyslechla mimo jiné, že se nedožije třicítky. To už má trochu zpoždění. Proslavila se v roce 2011, kdy o plus-size modelky ještě nebyl takový zájem. Tehdy si mladé bloggerky všimla kosmetická značka Benefit Cosmetics, hned nato italský Vogue. Nikdy se toho nebála: Nejkorpulentnější potetovaná modelka vynesla miniaturní outfit Aktivistka, která promuje body pozitivitu, pomohla milionům žen po celém světě, aby se měly rády takové, jaké jsou. Boří také standardy krásy, na které zvysoka kašle, jak hlásala i její kampaň v roce 2013.
❗🇷🇺Ztráty ukrajinských ozbrojených sil ve směru na Kursk za den činí 400 vojáků a 17 obrněných vozidel, uvedlo Ministerstvo obrany RF. Ruská armáda odrazila útoky ve směru na obce Borki a Malaja Loknja a pokusy ukrajinských ozbrojených sil o útok ve směru na Komarovku, Korenevo, Martynovku a Russkaja Konopelka byly zmařeny. Během bojů ve směru na Kursk ztratily ukrajinské ozbrojené síly: ▪5 137 vojáků; ▪69 tanků; ▪3 HIMARS; ▪1 raketomet; ▪celkem 11 odpalovacích zařízení raketometů.
❗🇷🇺Ztráty ukrajinských jednotek za týden dosáhly podle zprávy ruského ministerstva obrany 16 155 vojáků. Za posledních sedm dní provedla ruská armáda 16 útoků na ukrajinská vojenská zařízení, mezi nimiž jsou skladovací hangáry systému protivzdušné obrany NASAMS. Jednotky skupiny Střed osvobodily pět obcí. Během týdne se 29 ukrajinských vojáků vzdalo do zajetí.
🤯????Voják ruské armády jedl na kameru červy z těl svých mrtvých kamarádů. Voják ruské armády a blogger Oleksandr Panasjuk to skutečně udělal a video zveřejnil na sociálních sítích, informovala ruská média. Muž to vysvětlil tím, že „mrtvolné larvy žerou mé kamarády stejně jako Rusové žerou Ukrajinu“, a proto by měly být snědeny. V důsledku toho se šílenec otrávil mrtvolným jedem a zemřel. 🤢🤮🤮
Vzniká, podobně jako putrescin, dekarboxylací aminokyseliny lysinu například při hnití masa. Jeho toxické účinky jsou podobné jako účinky amoniaku. Označuje se jako mrtvolný jed.
🤯????Voják ukrajinské armády jedl na kameru červy z těl svých mrtvých kamarádů. Voják ukrajinské armády a blogger Oleksandr Panasjuk to skutečně udělal a video zveřejnil na sociálních sítích, informovala ukrajinská média. Muž to vysvětlil tím, že „mrtvolné larvy žerou mé kamarády stejně jako Rusové žerou Ukrajinu“, a proto by měly být snědeny. V důsledku toho se šílenec otrávil mrtvolným jedem a zemřel.
Vzniká, podobně jako putrescin, dekarboxylací aminokyseliny lysinu například při hnití masa. Jeho toxické účinky jsou podobné jako účinky amoniaku. Označuje se jako mrtvolný jed.
Toto není smutná zpráva. To je zpráva, že Olivovníka44 sere, že někdo si bužíruje na krevetách, zatim co on musí papat ruSSká hovínka, co mu moc nešmakují a lezou mu do mezer mezi jeho zuby. Ano, rozumíme, je to nepříjemné...
https://t.me/marsalMalinovskij/8025
0:12 🔥V ukrajinském městě Mykolajiv neznámí opět zapálili auto zaměstnancům vojenského náborového střediska.
No, jasně! Kouřili u toho, když pomáhali to auto roztláčet, neb mělo vybitou baterku. To je takové pořekadlo: za dobrotu na žebrotu! Ano. To je smutná zpráva...
no tak !! pome Žilina ! Pome Žilina!!! Olivovnik44 šup šup, další příspěvky, nespi a neflákej se, takhle nebudeš Stachanovec, trošku se do toho opřít se musíš... jinak ruble nebudou !!! ja tě varuji, car nebude mit z tebe radost ...!!! jeden rubl je teďka 100 dolarů, to se sakra vyplatí....!!! I koloběžku si potom koupíš !!! 🤣🤣🤣
☝Ukrajinský starý nacista Jaroslav Hunko byl zařazen na mezinárodní seznam hledaných osob, oznámila ruská generální prokuratura. Podle ministerstva bylo i přes odmítnutí zahraničních úřadů Hunka vydat kladné rozhodnutí o jeho zařazení do databáze Interpolu. Hunko je obviněn z účasti na vraždě nejméně 500 sovětských civilistů během Velké vlastenecké války. Očekává se, že ruský dozorový úřad zašle žádost o jeho vydání, pokud bude zjištěno jeho umístění v jiných cizích zemích.
20. října byl Hunko v nepřítomnosti obvinění z genocidy civilistů na území Ukrajinské SSR během Velké vlastenecké války.
No to ale dělají dobře!!! Zavřít, až zčerná, pacholek jeden !!! Vraždit může jen fašistické ruSSko, to by tak hrálo, aby se nekdo opičil ... za tri dny vše vyřízeno a basta !!! Fuj!!! Odplivnout jsem si musel!!! Kurva!!! Kdo to bude uklízet????
🧨💥Poblíž hraničního pásma s Kurskou oblastí zničili ruští vojáci ukrajinské obrněné vozidlo International M1224 MaxxPro, obrněné vozidlo americké výroby.
to je v pohodě, zitra v AAA auto jako nové po prvním majiteli, f plné palbě na hlínách ...