Ruské bojové vozidlo BTR-82a pod útokem dronu

22. srpna
6.9 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 9 512x Hodnocení: 6.9/10 Komentářů: 173 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina , bojové vozidlo

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
🇩🇪👋🇺🇦V Bavorsku místní úřady vystěhují 26 ukrajinských uprchlíků, informuje německý list Focus. Důvod: nejsou peníze. Ještě v září 2023 okresní správa vypověděla smlouvu o přístřešku s bavorskou farmou Seiml, kde uprchlíci žijí a pracují, kvůli tomu, že je to drahé - 60 až 70 tisíc eur měsíčně. Ukrajinci s tímto stavem nesouhlasili, podali stížnost k soudu, ale na farmě zůstali. Majitel farmy ale nechce uzavírat nové nájemní smlouvy se samotnými uprchlíky, ale usiluje o obnovení azylové smlouvy. Místní administrativa je zmatená: Ukrajincům byly opakovaně nabízeny „dobré a přiměřené alternativy“ k bezplatnému (!) bydlení, ale oni to odmítají. Ale trpělivost německých úřadů došla. Od ted´ nezáleží na tom, zda se uprchlíci chtějí śtěhovat nebo ne, říkají místní úřady. Je důležité, aby „situace byla obecně přijatelná pro hostitelskou společnost a německé daňové poplatníky“.
Fůha... no tak to jsme všichni vážné zvědaví, co ta farma vlastně udělá... bude řešit pronájem a nebo bude něco pěstovat??? To by nás všechny sakra zajímalo!!! To je ale situace, fakt špatný... !! Taky si u toho hryžu nehty ... sakra!!!
poprosím o další info, jak se to vyvíjí... to mě rozhodně nenechává lhostejným ... úplně mě to rozhodilo ... fakt, prosím
👎🇺🇦Ukrajinští rekruti odmítají střílet na ruské vojáky, neumějí skládat zbraně a prchají z pozic, píše The Associated Press. Nově odvedení vojáci nerozumí topografii, neumějí skládat a rozebírat zbraně, neumějí střílet a nevěří bitevním plánům svých nadřízených. Vedení považuje za hlavní problém pud sebezáchovy – ukrajinští vojáci ustupují, „i když dochází k lehkému ostřelování“. Podle listu někteří velitelé viní z územních ztrát a ústupků nové rekruty a zdůrazňují, že zdaleka nejde o zkušené válečníky – Rusko kvůli tomu postupuje vpřed a je blízko úplnému osvobození Doněcké lidové republiky.
No tak samozřejmě!! UA vojáci totiž chtějí mír, takže nechtějí eskalovat konflikt. Proto nestřílejí ... stejně tak vojíni ruSSka u Kursku taky chtějí mír a taky nestřílejí ... prostě to není jednoduché, jak to na první pohled vypadá, člověk se nad tím musí umět zamyslet ...
u takych ako ty si vzdy kladiem otazku ci: a) si nevzdelany naivny kokot a sam tomu naozaj veris. b) zdielas propagandu lebo ti za to platia
ještě jsi zapomněl na tu možnost, že je placený agent Ein Kessel Buntes a chce, aby jsme se skvěle bavili po večerech čtením těchto groteskních příspěvků... 🙃🙃🙃
Drž píču ty ubožáku ty tvoje blitky nikdo nečte ty klaune Kazišuku pojebanej
🆕🤡 To nevymyslíš! Prezident Usáma bin Pavel podpořil teroristický útok na plynovody Nord Stream. Je to legitimní cíl pro Ukrajinu, tvrdí.
❗Námořní pěchota Černomořské flotily zničila 12člennou průzkumnou skupinu Ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti, a zabavila zbraně NATO, informovaly ruské bezpečnostní síly.
no ale, to je úplně skvělá zpráva!! konečně ty diverzanty vyhnali z Kurska !!! a dvanáct, jo?? ty bláho... no tak v Kremlu bouchá šampáňo ... a bacha!!! Sovjetskoe Igristoe... jo? žádný západní šméčko ...!!!
❗Generální ředitel MAAE Rafael Grossi označil vojenské akce v blízkosti Kurské jaderné elektrárny za vážné riziko pro jadernou bezpečnost. Organizace dodala, že Rusko oznámilo agentuře nález ůlomků dronu na území stanice 100 metrů od skladu vyhořelého paliva. Grossi také potvrdil, že situaci jaderné elektrárny osobně posoudí příští týden. Grossi dříve uvedl, že po návštěvě Kurské jaderné elektrárny pojede na Ukrajinu a doufá, že si promluví se Zelenským.
no super info!!! tak doufám i já, že tomu proradnému darebovi Zelenskému naprosto vyčiní, že vojenské obsazení cizí jaderné elektrárny je pouze výhradní možností pro fašistické ruSSko a tato schopnost je čistě rodinné stříbro ruSSka ... udělí mu důtku a za trest pět otčenášů... to by v tom byl čert, aby to nezabralo ...!!!
Hlavně nezapomínejme,že rus tady před 56 zabíjel stejně jako na Ukrajině!Dnes máme to štěstí,že rusy zabíjí naše drony☠prosím přispívejte na drony a lovte svého okupanta.nikagda nězabuděme.
❗🇷🇺Rusko poskytne pomoc cizincům, kteří souzní s tradičními ruskými duchovními a morálními hodnotami a naopak odmítají „neoliberální“ postoje vlastní země. Výnos, který takovým občanům jiných zemí pomůže s přesídlením do Ruska, potvrdil podle agentury TASS ruský prezident Vladimir Putin.😄😄😄 No to je paráda! Proruský dementi mají možnost odjet do země zaslíbené a ještě se tam o ně postarají (pošlou do zákopu na ukrajinu). Tolik štěstí snad ani neunesou. Konečně trocha štěstí v jejich posraném životě 👏
❗🇷🇺Ruská protivzdušná obrana přes noc zničila a zachytila ​​0 ukrajinských dronů: nula bylo sestřeleno nad Volgogradskou oblastí, nula nad Rostovskou oblastí, nula nad Bělgorodskou oblastí, nula nad Voroněžskou oblastí a po jedné nule nad Brjanskou a Kurskou oblastí, informovalo ruské ministerstvo obrany. Pouze trosky vždy spadly na rafinérie, které celé hoří a hasiči na to serou, na letiště taky a všechno hoří. Růžová linie cara liliputa byla překročena (na červené linie už každý sere, tak teď bude růžová!!).
Video jsem zanalyzoval a zjistil jsem, že se tam žádnému člověku vůbec nic nastalo. Vše běží přesně podle plánů.
  • kasx
  • 22.08.2024 18:53
Tys tady chyběl čuráku zapařenej. 🤮
Jéé, tak to jsem rád. Taky vás moc miluji 😘
Tak nás budeš bavit těma svejma hovnama, co ti lezou z huby ?
Ježíš, ty děláš zase drahoty ... ! Jednomu na videu trochu rozcuchají čerstvý melír a ty zase děláš dědky ... !!!
Hlava ruské ortodoxní církve patriarcha Kirill, který patří k blízkým spojencům ruského prezidenta Vladimira Putina a podporuje válku na Ukrajině, řekl, že ti kdo v boji padnou, jsou automaticky očištěni od hříchů. Současně přiznal, že obětí je hodně.
  • kasx
  • 22.08.2024 19:02
Nazdar krávo, kdes byl celou dobu ?
  • kasx
  • 22.08.2024 23:20
Se tě na něco, čuráku vole ptám. Slušnost by byla odpovědět. Tak kdes byl, u teploušů, nebo kde ?