Ruský turista přežil zásah bleskem

17. září

Ruský 32letý turista Pavel Smirnov přežil zásah bleskem v přímořském letovisku Batumi, které se nachází na pobřeží Černého moře v Gruzii. K neštěstí došlo během bouřky, když se Smirnov pohyboval venku. Zasáhl ho blesk, který mu způsobil vážná zranění.

 

Smirnov byl okamžitě převezen do místní nemocnice, kde se připravuje na naléhavou operaci. Lékaři uvedli, že i přes vážnost situace je pacient stabilizovaný a pod neustálým dohledem. Záchranné týmy reagovaly rychle a díky tomu mohl být Pavel dopraven k odborné péči včas.

 

K podobným událostem v oblasti dochází vzácně, ale odborníci varují, že pobyt venku během bouřek je vždy spojen s rizikem.

4.1 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 2 308x Hodnocení: 4.1/10 Komentářů: 27 Kategorie: video

Značky: zásah , blesk , přežití

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
🇷🇺🇺🇦 Ruské ozbrojené síly během protiofenzívy v Kurské oblasti urazily dalších pět kilometrů. Vojáci postupují směrem k Suji a aktivní boje nyní probíhají západně od obce Nikolajevo-Darjino - nepřítel je vyřazen. Podle Maše se v noci dostala diverzní skupina AFU čítající asi 50 lidí do "ohnivého pytle", když se snažila proniknout na ruské území u obce Volfino v Gluškovském okrese. Na ně a tři obrněná vozidla Kozak (na videu) narazilo několik ruských letadel a ozbrojených pohraničníků. Ukrajinci s velkými ztrátami ustoupili. Žádný průlom nebyl povolen. V průběhu týdne také ruské ozbrojené síly zničily dva pontonové přechody zřízené ukrajinskými ozbrojenými silami v Kurské oblasti.
ach tyhle pohádky....

Zobrazit celou diskuzi