Ruští turisté na Krymu prchají před bombami

27. června

Na pláži v Krymu došlo k dramatickému incidentu, kdy ruští turisté byli nuceni utíkat před náhlými explozemi. Video, které se rychle šíří po sociálních sítích, ukazuje paniku a zmatek mezi rekreanty, když se pláž proměnila v nebezpečnou zónu. Podle zpráv byly na pláž svržené bomby ATACMS, což jsou americké taktické raketové systémy, které Ukrajina využívá ve své vojenské kampani.

 

Tento útok je součástí širšího vojenského úsilí zaměřeného na strategické cíle v Ruskem anektovaném Krymu. Použití raket ATACMS umožňuje přesné zásahy na velké vzdálenosti, což dává ukrajinským silám výhodu v boji proti ruským okupantům. Incident na pláži podtrhuje neustálé napětí a nebezpečí, které přetrvává v oblasti, jež je stále konfliktní zónou.

 

Reakce veřejnosti na tento incident byla smíšená. Zatímco někteří vyjadřují podporu ukrajinské armádě za její úsilí osvobodit Krym, jiní upozorňují na rizika spojená s útoky v blízkosti civilních oblastí, které mohou ohrozit životy nevinných lidí. 

 

Místní úřady v Krymu nyní zvyšují bezpečnostní opatření a varují obyvatele i turisty před možnými dalšími útoky. Tento incident také podtrhuje širší geopolitické napětí v regionu a nevyhnutelné důsledky vojenských akcí na civilní obyvatelstvo.

9.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 10 783x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 91 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , ukrajina , pláž , exploze , krym

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Copak, russákům nechutná jejich vlastní medicína?
mrdky zasraný ukrajinský... střílet kazetevou munici na civilisty na pláži je vážně ukázka hrdinství. Doufám že to Rus vrátí mnohonásobně.... pak si možná konečně uvědomí že cesta k míru je zbavit se toho zasranýho žida co se schovává v Kyjevě nebo žebrá po půlce planety .
Se pleteš žebrá Putin u Kima.
vzhledem k přesnosti střeliva je tohle jasnej psychologickej boj, podívej se na sebe, ani jsi na té pláži nebyl a už ti to zmenšuje péro ty proruská kurvo.
btw koho to zajímá, pravděpodobně tuhle paseku udělala jedna raketa M39A1 Block I, dostřel 300km, to musíš být koště opalovat se 300km od fronty, nebo russák.
tak mi pojď vyhulit než se mi zmenší úplně ty ukrobuzerante
zatímco tvůj Putínek, nezabil žádného civilistu a nežebrá.. Tvůj mozek velikosti vlašského ořechu, by porazilo v piškvorkách i prase na ukrajinské vodce.
Tady se můžeš podívat, co dělají ukrofašouni vlastním civilům, ty mrdko banderovská ❗ https://www.youtube.com/watch?v=8Yej74YABck&rco=1
to video je tak věrohodné jak demokratické volby v rusku
Útok kazetovou municí na pláže - další hrdinský útok ukrajinců... A pokud by ty rakety byly tak přesné jak píše autor - cílem byla pláž ? A roztroušené nevybuchlé malé kazety jako - zaminovaná pláž ? USA aby se Japonsko vzdalo a nepadlo tolik amíků - shodili 2 jaderné bomby a byl klid. Kdyby udělalo to stejné Rusko na Ukrajině ,taky by to bylo dobré řešení ??
Nebylo by to dobré řešení.Dobré řešení by bylo dodržovat mezinárodní právo.
tenkrát USA bylo jediné, kdo vlastní jádro. podle mě rus s jadernými zbraněmi jenom blafuje, mají na použití určitý kodex a ten jim brání je útočně použít. A funkčních jich budou mít tak do deseti procent. Ono to totiž stojí dost peněz a věřím, že ten co je má udržovat v chodu, si raději kupuje jachty.
Tady se také roztahovali přes 30 let, škody které napáchali na některých našich proruských občanech, máme ještě na celé století.
https://www.youtube.com/watch?v=vEB7BkPsWOk
Žiadna pomoc skrachovanej Ukruine
nerob si srandu z potrefeného slovenstánského vůdce
kdo může být tak vypatlaný a jet na dovolenou na okupovaný území 😃 a jo ruzzáci 😃
Jenom bych poupravil... Vezmu li v potaz, že Ukrajina pořád tvrdí že je Krym Ukrajinský, tak potom civilisti na Krymu jsou Ukrajinci. To vzhledem k tomu že asi Rusáci z pevniny nejsou takový kreténi aby si koupili zájezd na Krym na dovolenou, tak se jedná o místní obyvatele. V tom případě mi logicky vyplývá že se na Krymu zase střílí do Ukrajinských civilistů....
Však to ty mrdky banderovské dělají i na Donbase ❗ https://www.youtube.com/watch?v=8Yej74YABck&rco=1
Jo? No tak to je dobře, to mám radost
Ať taky ochutnají to, co mají Ukrajinci například v Charkově každý den.
Ještě že na Krymu nejsou žádní civilisti jen okupanti. Tak se slušnému člověku nic nemůže nic stát.
Táhni do díry.