Ruští turisté na Krymu prchají před bombami

27. června

Na pláži v Krymu došlo k dramatickému incidentu, kdy ruští turisté byli nuceni utíkat před náhlými explozemi. Video, které se rychle šíří po sociálních sítích, ukazuje paniku a zmatek mezi rekreanty, když se pláž proměnila v nebezpečnou zónu. Podle zpráv byly na pláž svržené bomby ATACMS, což jsou americké taktické raketové systémy, které Ukrajina využívá ve své vojenské kampani.

 

Tento útok je součástí širšího vojenského úsilí zaměřeného na strategické cíle v Ruskem anektovaném Krymu. Použití raket ATACMS umožňuje přesné zásahy na velké vzdálenosti, což dává ukrajinským silám výhodu v boji proti ruským okupantům. Incident na pláži podtrhuje neustálé napětí a nebezpečí, které přetrvává v oblasti, jež je stále konfliktní zónou.

 

Reakce veřejnosti na tento incident byla smíšená. Zatímco někteří vyjadřují podporu ukrajinské armádě za její úsilí osvobodit Krym, jiní upozorňují na rizika spojená s útoky v blízkosti civilních oblastí, které mohou ohrozit životy nevinných lidí. 

 

Místní úřady v Krymu nyní zvyšují bezpečnostní opatření a varují obyvatele i turisty před možnými dalšími útoky. Tento incident také podtrhuje širší geopolitické napětí v regionu a nevyhnutelné důsledky vojenských akcí na civilní obyvatelstvo.

9.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 11 137x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 91 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , ukrajina , pláž , exploze , krym

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Když zdrháš o život, tak je rozumný si s sebou vzít nějakou důležitou věc jako třeba nafouklej kruh tvl
Oni nemaju ani na splachovaci hajzel 😅 pre nich ma aj nafukovacie koleso velku cenu 😅
Nafoukaní lidé se musí občas z něčeho dofouknout.
Řidili to američani, čili odveta ruska by měla možná přijít na plaži na floridě?
Říkal Putin,Kim,Bašár,Lukašenko nebo ty,?
Nadhera 😅👌 Slava Ukrajine 😎🇺🇦🇺🇦🇺🇦👊 Ruské kurvy utekajú ako zajace po poli 😅 už dlho okupovať krym ani zbytok ukrajiny nebudú. 😎 Ukrajinci budú dostávať zbrane a rakety dovtedy dokial tu skurvenú ruskú zberbu nepozabíjajú !!! Slava Ukrajine 🇺🇦😅 Smrť rusákom !!!!
Když 🇺🇦 sestřelí 🇷🇺 raketu a trosky na někoho popadají, může za to podle našich "vlastenců" 🇺🇦, protože má 🇷🇺 raketu nechat volně letět na cíl. Když 🇷🇺 sestřelí 🇺🇦 raketu a trosky padnou na pláž, může za to podle našich "vlastenců" 🇺🇦, která prý útočí na civilisty.
😉Otázkou je,jestli se s tou raketou někdo snažil jednat.
to je přece úplně jedno - v obou případech to padá na civilní Ukrajince
Jak chutná vlastní medicína čuráci rusáčtí 😃
To jsou civilisti. To je, asi jako kdyz reknu, ze ty jsi curak, protoze Brusel prosazuje imigraci a ty za to taky muzes.
Civilisti? Banda orků co se válí ve válečné zóně na okupovaném území. Tím že vytáhli paty ze své sibiřské zemljanky z nich přestali být civilisti.
Tu migraci z velké části podporuje Rusko. A co ty civilisti z Buče?Já vím to udělaly Ukrajinci,aby nám jich bylo líto viď.
To uzemi neni okupovane ani omylem. Je tam snad zrizena okupacni vlada? Nebo nejakej protektoratni urad? Pribyli tam snad nejaci Rusaci? Naopak tam par tisic Ukrajincu pozadalo o obcanstvi RF. Mas spatne informacni zdroje, proto pak i spatne zavery.
Buca? Myslis to divadlo s mrtvolama? Hele, ja jsem bolseviky zazil, ruske metody pamatuju, nijak v lasce je nemam, ale nemusim sezrat kazdou kravinu, kterou mi presstituti narvou.
Já je zažil taky,ale tohle není bolševismus!Tohle je kult smrti,ten komoušskej svět měl myšlenku.Blbou ale měl.A jakákoli podpora tohoto kultu je fanatismus.Důkazů je nepřeberné množství.Já se Ruska zastával v roce 2017 mýlil jsem se.
Jasně, takže ruská armáda co se tam nakvartýrovala tak neexistuje a ty základny jsou nafukovací. Ty seš takovej debil, že kdyby v tom byla soutěž, tak skončíš druhej.
Rusko sa premenilo na obludnú ríšu kde vládne zberba zložená z boľševikov túžiacim po obnove ZSSR a nacionalistických fašistov. Proste sebranka komunistou a fašistov. Tie režimi sú si veľmi podobné. Len totalny kokot môže dnes podporovať RuSSko 🤮
No, to vis ze jo. Dalsi, co misto dejaku hulil travu. RF mela na Krymu uz od roku 1992 zakladnu, kde podle dohody s Ukrajinou smela mit kontingent 20000 vojaku. A dodnes jich tam vic nema, neni potreba. Zkus vic cist a min zvanit. Je videt, ze argumenty nemas, tak se aspon navazis do oponenta. Jak primitivni.
No uvidime. Prevcirem Mexiko pozadalo o vstup do vojenske aliance s Ruskem a Cinou. Tak jsem zvedavy, jestli Amici reknou, ze Mexiko ma pravo si delat co chce, jako to rikali s UA. Zatim je v Pentagonu velkej hukot a ministr zahranici sere atomovy hriby. Proc? Copak Mexiko nema stejna prava, jako Ukrajina?
To jsem ani netušil,ale Mexiko v tom Putinově klubu rozhodně není žádnej cucák.Docela se tam hoděj.
Je to cca 3 km od letecké základny. Russáci mají prostě v hlavě nasraté
Ruský život nemal nikdy žiadnu cenu 😎 dúfam že ich na Ukrajine zdochne čo najviac 👌😎 je to hlúpy a bezcenný národ alkoholikov a narkomanov , nikomu chybať nebudú 😎
Vyhul si čabajku ty špíno maďarská ❗
Nekolik desítek kilometrů je válečná a zóna a ti dementi se sluní na pláži 😃 a ještě v cizí zemi bez víza. Tak rus a rozum nikdy nešlo do hromady.
tak tedy pravděpodobně se řídí vlastním a nikoli mezinárodním právem
bohužel, ne každý ovčan studuje, jak je jeho veličenstvo kompatibilní ze zbytkem zeměkoule
Koukam, ze jsi dejepisem nepolibeny. Krym je samostany pravni utvar, pouze si vybira, pod koho chce patrit jako pod spravni celek. Jedinej, kdo to zpochybnoval, byli bolsevici. Do roku 1991 a ted od roku 2014.
To není cizí země, ale ruský Krym, ty píčo tupá vyjebaná ❗❗❗