Rybáři v Kaspickém moři natočili dvě nízko letící řízené střely

11. července
3.3 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 084x Hodnocení: 3.3/10 Komentářů: 21 Kategorie: video

Značky: moře , rybaření , rybář , loď , raketa , střela

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
co takle tyto prostředky místo rozbíjení cizí infrastruktury věnovat na rozvíjení vlastní infrastrukry na vesnicích apod. ?
jj, začal bych vodovodem a kanalizací
a kdoby pak šel na frontu, místo čtení Politruka na hajzlu ?
hlasy v hlavě?
vybral bych si spíše vlasy na hlavě, je-li ta možnost
Seš fantasta prodej zbraní vynáší velice hodně - i babiš kdyby měl víc kachní žaludek tak se vykálí na agro a bude produkovat miny a drony a rakety.
Pokud nemáte souseda Rusa, pak ano. 😅
... aha, on je to teda fakt Kaspik? můj komentář se týkal ekněme hypotázy, že to letí nad Černým mořem severním směrem (jakože po jižním větru)
Ukrofašouni už povolávají i mentály 🤣🤣🤣 https://rumble.com/v4s4o53-ukrajinsk-armda-zaala-odvdt-na-frontu-dokonce-u-i-mue-s-mentlnmi-diagnzami.html
Tak co tu ještě děláš ty hovado
čeká na tebe
Following the 2022 Russian invasion of Ukraine, Rumble did not follow other social media platforms in banning Russian state media from their site. In November 2022, Rumble was blocked in France, after their refusal to comply with the country's demand for the removal of Russian state media accounts.
Tak to už se tady dlouho neohřeješ, už máš sbaleno ?
Jednoznačně rakety protiletecké obrany UA, které míří se zřítit na nějakou nemocnici
  • Okay
  • 11.07.2024 14:24
To verim, ty casto ztraceji smer.
Raketa letící na západ nad Kaspickým mořem asi nebude Ukrajinská protistřela a navíc je na obrannou střelu dosti pomalá a příliž velká.
Už bych rad viděl tu rozbombardovanou nemocnici, viděl sem jen poškozenou budovu, rozbitá okna od tlakových vln, kdyby to byl cílený utok, asi to vypadá vše jinak, ovce přemýšlet nebudou.
To mas pravdu anale, ovce jako ty premyslet nebudou...ty si myslis, ze budovy jsou napechovany plastickyma trhavinama, ze kdyz do nich napalis raketou, ze ti cela budova vybouchne...bohuzel to tak pro takovy ovce jako ty, neni. Raketa ti dopadne na budovu a castecne ji poskodi...opravdu nevim, co bys chtel vic. Vicemene to vyradilo tu nemocnici z provozu a jednak tam zemrelo asi 40 lidi a hromada zranenych. Vcetne deti...tak doufam, ze si to uzivas ty nemyslici ovce
Koukej se podivat, jakým způsobem tyto Ch101 rakety ničí kritickou infrastrukturu a to hlavně na obřích železobetonových konstrukcích u přehrad a jiných větších zařízeních a dojdeš snad i sam k závěru, že kdyby raketa udělala přímý zásah do nemocnice, tak jde půlka k zemi a zbytek vyhoří. Nesmysly o zajištěných důkazech mi přijdou komické, tyto rakety létají nad ukrajinou uz dva roky, těch trosek zajistili už tolik, že je tam klidně mohli naradičit. Počkáme si na fotky výrobních čísel...
Přesně, opičkám se to težko vysvětlí, těm stačí nadpis na novinkách. Jsou těžce mimo.
Protiletecka raketa s plochou drahou letu, jo? 😃