Rychlý nákup v pekařství

28. května
5.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 606x Hodnocení: 5.2/10 Komentářů: 25 Kategorie: nehody

Značky: auto , nehoda , obchod , fail , nakupování , pekařství

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
russky fasisticky svine se zas serou kam nemaj 🤮🤮
Černoušku, proč je russ fašista? Vždyť vyhráli 2.svět. válku nad fašisty. To vyhráli nad sebou?
Rusak se chova jako nacek, vyhrozuje jako nacek, premysli jako nacek. Tak to holt bude nacek a je fuk ze proti stejnem nackum bojoval. Oni totiz na zacatku spolupracovali. Viz pakt ribbentrop–molotov rok39. Tak si naser prorusacka spino.
Píše kdo? Proukrajinská kunda? A historik jsi taky špíno z tatových kulí? Ukroši budou brzy končit a nic s tím nenaděláš tak zavři piču a drž krok. .
Myslim, ze se mylis. Narodni socialismus by v Rusku nemohl zakorenit uz treba z duvodu nadrazenosti arijske rasy. No a stran Ribbentropa s Molotovem, to je uplne stejna dohoda o vzajemnem neutoceni, jakou udelal Neurath s Lipskym, nebo Chamberlain s Hitlerem, pripadne Daladier s Hitlerem, dale pak Selter+Munters+Ribbentrop a nezapomenout na Mnichovskou dohodu, kde jich pro jistotu bylo hned nekolik. Proc z toho vypichovat jen jednu smlouvu, to nechapu.
Pakt Ribbentrop-Molotov by se preci jenom vypichnout dal, a sice tzv. tajnou dolozkou,kterou se strany dohodly o hranicich vlivu.K SSSR prioadne Lotyssko,Litva a Estonsko a Polsko si rozeberou na liniich rek Visla,San a Narev.
Ale jo,ten tehdy tajny dodatek je znama vec,jenze uplne stejne kreslili cary po Evrope vsichni,ve svych dohodach.To je prave ten for,ze Litevci s Estoncema si udelali dohodu s Nemci o neutoceni a ti obratem upekli dohodu s Rusama a Litvu s Estonskem ukrojili.Podobne Chamberlain udelal dohodu s Adou a mel u prdele, co bude s Francii, kde Daladier udelal stejnou dohodu s Adou snad tyden pote, atd.Vsichni sama dohoda a ve finale jen podrazy jeden na druheho.Posledni byl Churchill,kterej chtel jeste v cervnu 45 hned zase frcet zpatky na Rusa.Nebejt valky v Mandzusku kde USA potrebovaly ruskou pomoc,tak by mu to USA povolily a sla pres nas fronta zase pekne na vychod. Atd., atp...
Ostatne prave proto,ze to USA zatrhly, Churchill zalozil NATO.To byl jeho napad,protoze xmrti nenavidel bolseviky (inu,ja se mu nedivim,ale to si mela Anglie domluvit s Rotschieldama a Morganama,ze nemaji financovat Lenina proti Romanovcum).Je to po staleti porad stejnej model - valka na vychod.
Juuu. Mas uzasne argumenty. Ostatne tak jako vsichni mistni kolaboranti a komousi.
To je vše? Tak zalez do piči.
No ja cekam na tve vyjadreni a argumenty. Zatim jsi toho moc nepredvedl, stale po vzoru bezzubejch komousu.
Oukej.. no ikdyz jsi bolsevik, nejsi tak blbej a moc dobre chapes ze misto arijske rasy si rusaci dosadili viru v nadrazenost rusackeho naroda. Jen neobratne zkousis fabulovat. Jen fuk co bylo v tajnem dotatku nebo v celem paktu. Dulezitej je fakt ze nasledek zmineneho paktu byl rozpoutani druhe svetove valky kdyz si, jak nemecko tak rusacko, rozporcovali polsko. Takze ty bolsevickej zastance rusaku, chces aby se sem navratil rudej rad? Nasrat.
Argumenty ti dosly celkem rychle, kdyz hned sahas k bludum a invenktivum. Nu coz, tvoje blbost. Tak hlavne, abys uz mel vinika, az se veci okolo tebe zacnou srat.
https://www.echovalasska.cz/zpravodajstvi/z-domova/yxcyxc/
v podstatě jo-- https://www.echovalasska.cz/zpravodajstvi/z-domova/yxcyxc/
Neumis cist bolseviku? Ja ti sve argumenty rekl. Ok tak to podam jinak kdyz to nechapes nebo nechces chapat. Rusaci jsou dnes nackove i presto ze se nemuzou ztotoznit s ideologii arijske rasy. Misto toho maji svuj blud o nadrazenosti rusackeho naroda. Dalsi bod. Primej dopad paktu nemcu a rusaku v r39 byla druha svetova valka. Rusaci ji pomohli rozpoutat kdyz si vzali cast polska. To rusaky stavi do role agresoru. Tak ted ty...
No, jsem rad, ze vidim, ze ti skutecne argumenty dosly a proto musis svoje blaboly futrovat pindama, o kterych se domnivas, ze oponenta urazi a jeste to zahustujes naprostou neznalosti historie. Cili, jsi argumentacne v hajzlu. Mne urazit nemuzes, protoze vis o me uplnej prd a o bolsevicich taky. Ale uz mne nudis, takze si tady pis, co chces, ja se sem vracet nebudu. Papa.
Kolikrat ti mam opakovat ze oznaceni bolsevik je ve tvem pripade je fakt a ne nadavka. Prozatim tu jen brecis a zadne protiargumenty jsi neuvedl. Ja chapu ze jsi zrustrovany ze v evrope je svoboda a ne diktat rudejch zmrdu jako pres revoluci. Takze budes porad brecet nebo napises neco spis se da pracovat? Prostoru jsi tu dostal dost a zatim jsi to nevyuzil.

Zobrazit celou diskuzi