Sáhni si!

29. června
33letá švýcarská umělkyně a psycholožka Milo Moiré si v ulicích německého Düsseldorfu nechala osahávat kozy a v Londýně si nechala sahat na kundu (předtím jim nastříkala jim na ruku dezinfekční prostředek). Akce umělkyně se slovenskými a španělskými kořeny (kterou zopakovala ještě v Amsterdamu), má upozornit na sexualitu žen, které o ní prý musí rozhodovat samy.
9.4 /10

košík

Zhlédnuto: 82 938x Hodnocení: 9.4/10 Komentářů: 76 Kategorie: porno

Značky: sexy , anglie , kozy , nahota , prsa , černovláska , německo , vagína , umělkyně , londýn , kampaň , švýcarsko , sexualita , osahávání , milo moiré , düsseldorf

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Aim9
  • 01.07.2016 17:44
nyquist napsal... Aim9, ty máš ale hustej komplex smile Co vůbec děláš na českém webu? Jdi se léčit. A toho brouka s taštičkou z lídlu si vezmi sebou. Ono je niekde medzinarodne dohodnute nejake pravidlo, kto na ake stranky moze chodit? Tak to jo, si chytry, v tom pripade nemam za avatara brouka pytlika ale tvoje foto. Apropos, co tu este pohladavas? V CR uz prebehol exodus, vsetci tvoji krajania si uz natieraju Majku na Makarskej.
Aim9, ty máš ale hustej komplex 😃 Co vůbec děláš na českém webu? Jdi se léčit. A toho brouka s taštičkou z lídlu si vezmi sebou.
ten jeden ji dokonce džentlmensky zastrčil rolety dovnitř...
Toto dotovat státem tak všichni budou plnit plán na 106% a chválit vládu. Už vidím to nadšení po cestě do továrny. Městapačky by takové vytrínky měly dostat první!
Attention whore jak vyšitá. Figura ideál, to se jí pak předvádí. 🙂
  • Aim9
  • 01.07.2016 10:58
cyphercz napsal... Ja mam medzi madarskou narodnostnou mensinou viac kamaratov nez medzi cechmi 🙂, rozumieme si a bavime sa i o Uhorsku. Neviem teda o akom komplexe hovoris. Pre vacsinu normalnych ludi je tato kapitola davno uzatvorena. Niekto bol vazalom Rakusko, niekto Uhorska. Nevidim na tom nic zleho, Uhorsko, Madarsko mi nevadi. Beriem to ako normalnnu sucast nasej historie 😉 K Putinovi nevzhlizim, nema moje sympatie a to co predviedol na Ukrajine je prasarna, ktora do 21. storocia nepatri. To co predviedol v Syrii je naopak good job. Nacisticke Slovensko, Nacisticke Cesko, vsetko je to jedno. Ultranacionalizmus na tomto webe predvadza 50% knedlikov 😉
  • Lasy
  • 01.07.2016 00:02
ale jo, asi bych si sáhl 😃
Aim9, líbí se mi ten (nejen) tvůj komplex z Maďarska:D Taky mě baví se o vás bavit s Maďary, mají z vás dobrou prdel:) No a co je nejvíc k smíchu je ten váš ultranacionalismus, který světu neustále předvádíte, jakmile vám to okolnosti dovolí (sami nic nevymyslíte) - viz nacistické Slovensko, v dnešní době vzhlížení k Putinovi...:)
Jak nýty na Titanicu.. 😃
  • Aim9
  • 30.06.2016 22:48
Tolko k Slovensku a Juznemu Slovensku 😉