Satanista spálí kostel

17. srpna

RUSKO: Teprve 15letý Ignat Sharapov spálil ve městě Kondopoga skoro 250 let starý dřevěný pravoslavný kostel, který byl postaven v roce 1774 za vlády carevny Kateřiny II. Veliké (1729-1796). Sharapov, který se na soc. sítích prezentuje jako vyznavač satanismu, použil k zapálení 5 litrů benzínu. Jeden z nejstarších dřevěných kostelů v Evropě se mu podle jeho slov "nelíbil". 

3.3 /10

košík

Zhlédnuto: 19 834x Hodnocení: 3.3/10 Komentářů: 70 Kategorie: video

Značky: historie , rusko , oheň , dřevo , kostel , teenager , debil , dítě , požár , náboženství , satan , benzín , žhářství

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Připoutat na řetěz a nechat ho postavit nový!
Taky jsem bejval satanista. Ale pak jsem oslavil 14. narozeniny. Škoda že se to nepřihodilo týhle buzně taky.
Taky jsem bejval satanista. Ale pak jsem oslavil 14. narozeniny. Škoda že se to nepřihodilo týhle buzně taky.
Někdy je fakt nepochopitelný jak fungují něčí myšlenkové pochody. Jak moc musí bejt asi člověk vypatlanej aby byl satanista? A jak moc aby byl satanistou co zapaluje kostely? Je vážně překvapivá míra hlouposti některých hloupých lidí. Tak snad z toho má dobrej pocit hm. To se vyplatí.
Ono je to dvousečný. Dá se říct, že lidská míra hlouposti nemá mezí. A každý má tu svou. Ty například zase hloupě předpokládáš, že člověk musí být hloupý na to, aby byl satanistou. Prvně si řekněme, jak "hloupý" musí být člověk, aby věřil v náboženství, které není založené na faktech. Proto se tomu říká "víra", v něco věřím. Věda je vírou pro faktický lidi. A z pozice satanismu, jsme většinou satanisté všichni. Opakem satanismu by mohlo být křesťanství?
A pokud je opakem satanismu křesťanství, pak každý, kdo má sex mimo manželství, je satanista. Protože sex, a touha, je podnět ďábla. Atd. atd. Tudíž otázka není "jak moc člověk musí být vypatlanej, aby byl satanistou, co zapaluje kostely. Otázka zní, jak moc lidé zvládají být vypatlaní? Každý jinak, ale podobnosti tam jsou. Převážně je to tehdy, když si jiný člověk myslí, že to co má v hlavě, má větši hodnotu, než to co má v hlavě někdo jiný. Jako Ty.
No dobře, ale člověk dokáže chápat, pokud není patologicky postižen rozdíl mezi dobrem a zlem. Máme nějakou nastavenou morálku a křesťanství se s ní vzájemně nevylučuje (i když zjevně všude jsou vyjímky). Křesťan jako takový žije se svou vírou v souladu s nějakým lidským řádem. Kdežto satanista se potřebuje vymaňovat, být něčím na základě smyšlenek zajímavý. A to je nízké.
"satanista se potřebuje vymaňovat, být něčím na základě smyšlenky zajímavý. A to je nízké" - já tý větě rozumím, ale nevěřím. Je to jako se vším. Křesťanství si taky prošlo genocidou, než jim došlo, že to není moc humánní. Znásilňování dětí v církvi? Vlastně když to vezmu kolem a kolem. Pokud jsem v rámci sexu satanista, protože dle křesťanství je to hřích, pak mi naopak přijde že na základě nějakého smyšleného pravidla se snažím jako křesťan vybočovat. 😉
ruská špína... co dodat...
  • Kim
  • 21.08.2018 21:48
tys česká špína co dodat
dá se pochopit, když v druhé vlně norského black metalu se sem tam spálil kostel. ale todle
křesťanství je mi uprdele ale tohle je prostě škoda.
ahahaha bejt zavrenej v ruskym vezeni, ze jsi zapalil pravoslavnej kostel😀grinning😀+1:
dobre zapalil tu chajdu pro cigany
Moje žena nepotřebuje ani benzín , je satan sama o sobě vlézt do kostela tak okamžitě kostel chytne 😀
jen jestli by ji neuhasili svěcenou vodou a neutloukli křížem:-) chceš to snad risknout??:-)
Ahoj, aha tak to mě nenapadlo , tak já to s ní už doklepu 😀
satan povedas... no ja by som tu tvoju staru kurvu znasilnoval ako barana
Ok , Slovenku sem ještě nejebal tak uděláme výměnu 😀
taky jí honíš s pérem v ruce? 😄 (jako v pohádce s Čerty nejsou žerty)