Satanista spálí kostel

17. srpna

RUSKO: Teprve 15letý Ignat Sharapov spálil ve městě Kondopoga skoro 250 let starý dřevěný pravoslavný kostel, který byl postaven v roce 1774 za vlády carevny Kateřiny II. Veliké (1729-1796). Sharapov, který se na soc. sítích prezentuje jako vyznavač satanismu, použil k zapálení 5 litrů benzínu. Jeden z nejstarších dřevěných kostelů v Evropě se mu podle jeho slov "nelíbil". 

3.3 /10

košík

Zhlédnuto: 19 851x Hodnocení: 3.3/10 Komentářů: 70 Kategorie: video

Značky: historie , rusko , oheň , dřevo , kostel , teenager , debil , dítě , požár , náboženství , satan , benzín , žhářství

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
při sprejování té zdi asi dělal strojku, anebo příliš netušil, která bije.
Pánbíčkáře nemám rád ale zapálit kostel to není to pravé ořechové
  • Sker
  • 17.08.2018 13:44
třeba ho ve 12 znáslnil kněz 😄 😄
  • Aim9
  • 17.08.2018 22:20
tak to je hodne malo pravdepodobne.
To jo, 12 je moc
církev je největší firma na zemi !
Spíš zloděj.
Evidentní píčus
Nevím. Tisíci lety pokřivená demagogie nemá ve 21. století co dělat. Církev (ať už jakákoliv) , za celou historii lidstva neudělala nic dobrého. Po těch tisíci letech hrůzy a teroru ve jménu víry se porád drží ve společnosti jako něco normálního a přirozeného. Ano, tu a tam se najdou jedinci, kteří udělají hodně dobrého ve jménu víry, ale i tak je to jen jejich vlastní zásluha. Víra v "něco" je ok. Nic proti tomu nemám. Náboženství jako celek je největší zlo.
Mimochodem. Kostel jako takový sloužil primárně ke dvěma věcem. 1 - setkávání věřících a 2 - obranné místo a úkryt před nebezpečím. To je historický fakt. To, že si do ní církve narvou výzdobu, luxusní řezbu atd. už nemá s vírou co dělat. Je to jen rozežranost a marnivost.
souhlasim s tebou, ale to nic nemeni na tom, ze nicit to je naprosty nesmysl
Krásně napsané 👍
Rozvoj písma, vzdělanosti atd. má na svědomí církev. Mor, malomocenství a další nemoci, tomu také vzdorovala, víceméně sama, církev. Sirotčince, chudobince, starobince...církev. Samozřejmě, že mají krev na rukou a mohou za spoustu zlého, ale napsat, že církev neudělala NIKDY nic dobrého, je naprostá, ale naprostá zhovadilost.
Rozvoj vzdělanosti? Tím myslíš fakt, že tu snůšku blábolů Bibli výslovně nesměl číst normální člověk? Církev šlo vždy o jediné, udržení tupé populace, která bude na slovo poslouchat ji. "Vzdělanost" měla k dispozici tak maximálně šlechta a církevní hodnostáři. A ten, komu se to nelíbilo, ten skončil vzdělaně na hranici. A moru "vzdorovala" církev asi tak, že posílala inkvizici, která kvůli němu hledala a mučila v daných zemí domnělé čarodějnice za něj odpovědné.
Rozvoj vzdělanosti jako je třeba víra v placatou Zemi a její středobod vesmíru? Víra v čarodějnictví a následné upálení 100 000 nevinných obětí? Názor, který se neslučoval s Aristotelovskou fyzikou, byl považován za herezi a paradoxně právě kvůli "vzdělanosti" přišla spousta vědců o život při inkvizičním procesu, protože neuznávala ortodoxní doktríny církve.
Piš prosím normálně 😀
ale neprehanaj s tymi poctami obeti 🙂 kdejaky vladar zabil viac ludi.
Je pravda, že svým způsobem je mnoho států vyloženě "překostelovaných". Je sice hezké, že tu jsou všude kostely, ale jsou tu i jiná náboženství a mělo by se to pluralizovat. Nemyslím tím jenom mešity (aby to někoho zde nepohoršilo), ale je potřeba se opravdu zamyslet nad tím, zda kostel/kaplička v každé české vesnici neodrazuje vzdělané lidi jiného náboženství, aby se sem nastěhovali. Zapálit to je extrémní řešení, ale třeba neopravovat a nechat postupně vymizet.
Vzdělaný člověk se naopak povznese nad to, že v každé vesnici stojí kaplička, kostel, a to už aspoň 200 let, a od stěhování ho to neodradí. Jen kokot může navrhnout, že necháme spadnout součást kulturního dědictví, jen proto, že ve jménu církve byla za ta tisíciletí bohužel spáchána řada svinstev... Když chce nějaká církev nový svatostánek, má možnost si ho postavit...
To je ale píčovina
Já také nehovořím o tom, že kostelů by mělo být kvůli nepravostem církve - ale upřímně spíše kvůli tomu, že třeba pro muslimy je to opravdu nepříjemné. Jako kdybychom se my Evropané procházeli po trhu s psím masem - je nám to prostě nepříjemné a necítíme se tam dobře.
Jak muzes rict vzdelany clovek a nabozenstvi v jedne vete? - vira a nabozenstvi neni to stejne, nezamenovat. Pokud je nekdo soucasti nabozenstvi, popira sve vzdelani.
ty jseš čurák,bolí mě z toho oči to číst.
Nikdo sem ty muslimy nezve... Pokud tady chtějí žít, musí respektovat naše pravidla a kulturní zvyklosti, tedy i to, že tady stojí křesťanské kostely. Já se taky nebudu promenádovat po Mekce se psem na špagátě a kusem bůčku v ruce a nebudu jim chcát na Kaabu... Nejenom že bych se tam cítil nepříjemně, já bych tím ani neprovokoval - nehledě na to, že by mě ani nenapadlo jet do nějaké takové prdele... 😉 Stejně tak nebudu provokovat hinduisty, buddhisty a podobně.
A ještě něco - tvůj přístup je typicky připosraný humanistický - hlavně se nějak nedotknout chudáků muslimů... Oni by se s námi v případě porušení jejich pravidel vůbec nebavili a ukamenovali by nás na místě. Bohužel je tohle náboženství aktuálně nejagresivnější na světě, takže se moje připomínky týkají jich. Ještě jsem neslyšel o nesnášenlivém buddhistovi nebo militantním luteránovi. A i kdyby, co je jeden proti těm milionům vyznavačů islámu...
Má se dát na vodku chlapec a byl by v cajku
  • hnis
  • 17.08.2018 10:49
vraj satanista 😄 vymlety 15 rocny kokot
Každý extrém je špatný. Tenhle trotl není výjimkou.