Sestřelení kamikaze dronu

15. června

Moskevský region, Rusko.

4.6 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 445x Hodnocení: 4.6/10 Komentářů: 41 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina , kamikaze

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Ty jsi vážně ne moc bystrý na duchu, jak se ti stal ten uraz hlavy? 😂
To není po úraze, on je takto postižený už od narození, akorát se neví, jestli je to genetická porucha nebo to vzniklo nekvalitní prací porodníka, který použil porodní kleště a moc hrubou sílu.
🇩🇪Německo už nemůže Ukrajině dodávat systémy Patriot, slíbený třetí systém bude poslední, řekl Boris Pistorius. „Jedná se o čtvrtinu našich vlastních zásob těchto systémů," uvedl šéf německého ministerstva obrany s tím, že ostatní země budou jistě schopny poskytnout po jednom dalším. Polsko již dříve uvedlo, že Varšava nechce, aby Kyjevu předala své systémy Patriot, protože jinak by nebyla schopna zajistit vlastní bezpečnost. 😂🖕😂
nešír Ruskú propagandu ty zaostalý kokot 😅 Nemecko ďalej dodáva zbrane na UA tak ako celá EU a USA už schválili ďalších 1,5miliard usd 😅 Patrioty uspešne zabíjajú tých podradných putinových mužíkov 😅🖕
Konecne jsi to rozhrabl, ruskou propagandu sirili na setkani NATO v Bruseli: https://www.aa.com.tr/en/europe/germany-cannot-deliver-more-patriot-missile-systems-to-ukraine-defense-minister/3248857
🇷🇺To hlavní z Putinova návrhu na mírové urovnání na Ukrajině: ➡Moskva okamžitě zastaví palbu a vyhlásí svou připravenost k jednání poté, co Kyjev stáhne své jednotky z území nových oblastí Ruska. ➡Druhou podmínkou pro jednání je prohlášení Kyjeva o opuštění svých záměrů vstoupit do NATO. ➡Pro mírové urovnání Rusko také potřebuje neutrální, nezařazený, bezjaderný status Ukrajiny, její demilitarizaci a denacifikaci. ➡Nemluvíme o zmrazení konfliktu, ale o jeho úplném ukončení. ➡Samozřejmě musí být stanoveny základní dohody o mírovém řešení ukrajinské krize, navrhuje se zrušení sankcí proti Rusku. ➡Rusko tím dnes předkládá další skutečný mírový návrh, ale pokud Západ a Kyjev odmítnou, pak bude odpovědnost za krveprolití na nich. ➡Moskva si je vědoma své odpovědnosti za stabilitu ve světě a potvrzuje svou připravenost k dialogu se všemi zeměmi, nemělo by jít o napodobování rozhovoru.
dostaneš za tie tvoje skopirované texty z ruských hovnomenov aspoň 10 rubľov ty špinavá socka ? 😅😅
Hovno, putlerove návrhy na "mír" na Ukrajině? Odevzdejte všechna území, které jsme si odhlasovali že jsou naše, i ta, které nedokázaly naše mongoloidní hordy vojensky dobýt, pak dám malou pauzu na obnovení armády a zbytek Ukrajiny obsadím za rok, důvod už si nějaký vymysím, možná zase nacisty, nebo neúctu k velkému (t)russsku.. Horší jak Hitler v 1938 v Sudetech, i těch němců v Sudetech bylo tehdy na procenta víc než russsáků v momentálně okupovaných ukrajinských územích. Zasraní russsští okupantští Z-mrdi! Ať chcípnou!
☠🇪🇸Španělský námořník v řadách ukrajinských ozbrojených sil byl zabit na Ukrajině, potvrdilo španělské námořnictvo. Podle deníku El Períodico potvrdilo španělské námořnictvo agentuře EFE smrt námořníka Sergia Antolina Sunsunega. Mladý muž, rodák z Kantábrie, který sloužil v provincii Cádiz, požádal loni v září z osobních důvodů o tříměsíční dovolenou. Když se 26. prosince nevrátil, zahájila Guardia Civil vyšetřování ve snaze zjistit místo jeho pobytu. Podle všeho se přihlásil jako dobrovolník do ukrajinské armády.
❗🇷🇺Ruská vojska během týdne provedla 19 skupinových útoků na vojenské cíle na Ukrajině, uvedlo Ministerstvo obrany RF. Zasaženy byly energetické objekty, infrastruktura letišť, sklady raket Storm Shadow a místa rozmístění žoldáků. Celkové ztráty ukrajinských jednotek za týden činily 12 795 vojáků. Skupina Sever pokračovala v postupu do hlubin ukrajinské obrany. Skupina Západ osvobodila Artěmovku a Timkovku a skupina Východ osvobodila Staromajorskoje. Skupina Jih a Střed zlepšily své pozice. 💥Za posledních sedm dní systémy protivzdušné obrany sestřelily ukrajinský MiG-29 a dva vrtulníky Mi-8. Su-27 a Su-25 ukrajinského letectva byly zničeny na jejich domovských letištích. Během týdne se vzdalo 46 ukrajinských vojáků.
❗🇺🇦Bývalý náměstek ukrajinského ministra zdravotnictví Mychajlo Zagryčuk a deset dalších lékařů bylo zadrženo v případu nelegálního prodeje lidských orgánů. Zagryčuk (na snímku) je nyní vedoucím oddělení transplantace břišních orgánů a chirurgie v Institutu srdce. Ostatní lékaři pracují tamtéž a také ve Volyňské oblastní klinické nemocnici a v Centrální městské klinické nemocnici v Kyjevě, uvádí místní média. Všichni jsou obviněni z organizování systému nelegálního odebírání orgánů lidem v bezmocném stavu. Vyšetřování se také domnívá, že prodávali místa ve frontě na transplantace tak, aby orgány dostával právě Institut srdce, uvedl zdroj publikace. Dříve média psala, že na Ukrajině odhalili zločineckou skupinu, která prodávala do zahraničí lidské orgány. Kvůli vysoce medializovanému případu jsou lékaři znepokojeni, a proto se v zemi již čtrnáct dní neprovádějí transplantace.