Sestřelený vrtulník

16. května
Turecký vrtulník, který byl sestřelen ozbrojenci z PKK (Strana kurdských pracujících). Video bylo zveřejněno poté, co Turecká vláda tvrdila, že vrtulník se zřítil v důsledku technického selhání..
9.4 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 39 192x Hodnocení: 9.4/10 Komentářů: 110 Kategorie: video

Značky: turecko , army , technika , vrtulník , sestřelení , kurdové

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Husté !!!
Aim9 napsal... Vy nejste ani národ... Proč chodíš na naše stránky a ne na ty vaše? Klidně si navštěvuj náš web, ale když už, tak tu piš česky a ne nějakou pomuchlanou maďarštinou!
Čoboli, baranotrkači, táhněte vy zmrdi do čobolska prcat barany a šulat korbačíky!! Táhněte jednou pro vždy!
chicco1973 nasral... Vyjebaní českí trolovia, nechápem ako môžete chodiť na stránky s koncovkou .com čo neostanete na svojich .cz??? Já na .com nechodím, toto je CZ a nechápu proč tady baranotrkači chodí, hrdost žádná, nejradši by všichni šli k nám do česka žít a bydlet, nechtě si ty Tatry, to radši stovku cikánů, než jednoho baranotrkače.
  • Aim9
  • 23.05.2016 17:12
Stailey napsal... guccaaa napsal... Stailey napsal... taky nechápu proč si Severní Maďaři nechodí na své weby s koncovkou .sk nebo .hu 😶 povedal severozapadny madar...gratulujem My s Maďarskem nesousedíme, jen se Severním Maďarskem, tedy s vámi slováky. A nazývat nějaký stát severozápadním madarskem, když s hlavním madarskem nesousedíme je blbost. To bych musel nazvat nazvat náš stát severně-severozápadní madarsko, což je pičovina, kterou by mohl vymyslet zase jen slovák. Měly byste si nechat Maďarskem anektovat kus republiky, aby jste byli samostatný stát. Rusko to udělalo na krymu a všichni jsou spokojeni. smile az vratite Sudety, tomu komu patria.
  • kava
  • 23.05.2016 14:55
Dále hrají v čekém znění: Jorga Kotrbová, Antonín Molčík, Vladimír Brabec a Jiří Kvasnička
chicco1973 napsal... Vyjebaní českí trolovia, nechápem ako môžete chodiť na stránky s koncovkou .com čo neostanete na svojich .cz??? Hňupe, doménová koncovka .COM je mezinárodní. 😃 Když se v něčem nevyznáš a nebo seš blbej, tak to radši nekomentuj! 😉
guccaaa napsal... Stailey napsal... taky nechápu proč si Severní Maďaři nechodí na své weby s koncovkou .sk nebo .hu 😶 povedal severozapadny madar...gratulujem My s Maďarskem nesousedíme, jen se Severním Maďarskem, tedy s vámi slováky. A nazývat nějaký stát severozápadním madarskem, když s hlavním madarskem nesousedíme je blbost. To bych musel nazvat nazvat náš stát severně-severozápadní madarsko, což je pičovina, kterou by mohl vymyslet zase jen slovák. Měly byste si nechat Maďarskem anektovat kus republiky, aby jste byli samostatný stát. Rusko to udělalo na krymu a všichni jsou spokojeni. 🙂
Co to je zase všude za mongoloidní diskuse CZ vs SK? Vy máte asi v těch palicích řádně nasráno co? 😃
chicco1973 napsal... Vyjebaní českí trolovia, nechápem ako môžete chodiť na stránky s koncovkou .com čo neostanete na svojich .cz??? ************** nevím co to bliješ za hovna, té hatlapatlanině nerozumím. --- a tak už mi translator pomohl. Já chodím na navratdoreality.CZ, .com je jenom pro zmrdy.