Setkání majitelů Škodovek (1972)

12. ledna

ČESKOSLOVENSKO: V roce 1972 uspořádal Pražský autoklub na březích Lipenského jezera setkání majitelů škodovek. Kromě domácích fandů byli pozváni i zahraniční hosté, kterých přijelo na čtyři sta (z Německa, Holandska a dokonce ze Švédska). Účastníci setkání využili možnosti bezplatného servisu škodováckých odborníků, který byl kvůli celodennímu dešti prováděn pod venkovní provizorní plachtou. Pro hosty ze zahraničí připravili pořadatelé zkoušku zručnosti při výměně kol na čas. Ubytování bylo ve stanech.

9.0 /10

košík

Zhlédnuto: 13 638x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 53 Kategorie: video

Značky: auto , historie , 70.léta , škoda , škodovka , retro , reportáž , československo

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Favorit je nej 😄 https://www.youtube.com/watch?v=cG4chT9W_NA
To vypadá jak sraz nejbohatších Slováků loni v zimě.
Nechápem,ako tu môže niekto písať,že sa hanbí za škodovku.Značka ŠKODA,TATRA,JAWA... to bol pojem aj vo svete.Niet sa za čo hanbiť.Až v 90-tich rokoch to všetko zaniklo vďaka pár kokotom,ktorí to vytunelovali a rozkradli a nechali zaniknúť.To je ostuda.
Ne že sem se styděl za škodovku ale za tu jízdu , jízda jak v trabantu.Škoda je super , bez řečí.
Jeden zastaralej sráč vedle druhýho, no super. Ale jedno se musí soudruhům nechat, kdo jinej dokáže prodávat jeden pekáč 30 let jen s kosmetickýma úpravama.
To mi jednou štelovali motor u škodovky a dostal jsem účtenku na 100,-kč. Na ní rozpis: otočení šroubku 1,-kč, věděl kterým 99,-kč
Sice je to hodně starej vtip, ale za snahu dobrý.
Jak zdvojnásobit prodejní cenu škodovky? Natankovat plnou nádrž.
V 80 letech přijela rodina z NSR( duchodci) autobusem na výlet do Opavy , tam jsme se setkaly a vezl sem je do Benešova do bývalého rodiště , vezl sem je škodou 100 styděl sem se a připadal si jak žebrák , daly mi 50 marek na benzín , taková byla vymrdaná doba komouši skurvení , at si ty škodovky strčí do piče. 😊
Za český škodovky se teda rozhodně nestydim. Stydim se spíš za takový nedoučený kryply, jako seš ty, co ani neuměj psát pořádně česky...
Já bych se taky styděl. Zatímco na západě jezdily auta s elektricky stahovanýma oknama, výkonnými motory se vstřikováním, pozinkovanou karoserií, u nás byla škodovka označena jako lepší verze LS, tedy Luxus, když měla stahovací okna nejen vpředu, ale i vzadu. Že to hnilo, smrdělo a nejelo, to jsme brali jako běžnou vlastnost automobilu.
Co? jsi profesor češtiny??? krypla máš ve smradlavých trenkách , jak se ti to nelíbí tak to nečti debilku vykrákáný 👎
Víš, na to, abych znal elementární základy češtiny, nemusím být profesor. Na to stačí základní škola 🙂 Máš aspoň učňák?
Aha, takže elektricky stahovaný okna jsou pro tebe známkou luxusu 😄 Výborný. Na západě sice kamaráde jezdily auta se stahovacíma voknama, dobejvali vesmír atd. Ale střední třída tam skoro neexistovala. Respektive tenkrát to ještě jakžtakž šlo. Dneska je ale Amerika pro obyčejnýho člověka nesmysl. Byl jsi někdy "na západě" dál než v Německu??? Asi ne...
ELEMENTARNÍ kurva ty budeš pěkný magor 😊
Kurva až tetka sem to četl ( stahovacíma VOKNAMA) ty někoho poučuj o češtině ty debile, raději skonči píšeš stejně sračky.
Sere tě to moc, viď? 🙂
Nesere, nemám rád arogantní hovada a ty co se povyšují nad druhýma a hovno o nich ví , ty patříš mezi ně 👎
Já zase nemám rád primitivní hlupce, co neumí česky 😄
Měl jsem škoda 110L z roku 1970. Krásný vzpomínky... Je to pár let co šla do šrotu 😥
Jojo taky sem měl 120M šedou , pak se přešlo na žigul, dačia , olcit , ale na dovolenou už bych s tím jet nechtěl 😊
Takhle vypadalo internetové fórum o škodovkách v 70-tých letech. Jo to jsme byli ještě lidmi a mluvili jsme mezi sebou, dovedli se setkávat.
To pršela voda z chladičů
Nechápu, že i v dnešní době se dělaj škodovácký srazy.... Mi příjde, že na každým semaforu projíždím nějakým škoda srazem.
  • MDC
  • 13.01.2018 09:06
😀 nejvíc