Setkání s medvědem #27

03. srpna

ALJAŠKA: 74letý Geoffrey Glassner narazil na turistické stezce v Národním Parku Katmai na medvědici se dvěma mláďaty. Glassner nezpanikařil a neutekl, jen pomalu couval a natáčel na mobil, jak jej medvědí rodinka následuje. Setkání s medvědem grizzlym je nebezpečné samo o sobě, natož když se jedná o samici bránící svá mláďata. 

9.7 /10

košík

Zhlédnuto: 20 451x Hodnocení: 9.7/10 Komentářů: 63 Kategorie: video

Značky: příroda , nebezpečí , štěstí , zvíře , šelma , medvěd , medvědice , grizzly , národní park , mládě , aljaška

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
balls of stell
Ví někdo Was ist das Hantírka ,když už tu máme toho učitele pravopisu? Ale jinak pěkný videjko
Chtela po nem alimenty na 2 haranty, ale typek v tom zjevne umi chodit...pozpatku.
Tohle teda vypadalo že ta medvědice je na lidi zvyklá...
Hmm dobrá technika, asi bych to udělal stejně s tím rozdílem, že by ze mě vypadávaly hovna....
a nějací pomatení ochranáři, chtějí zpátky v ČR vysadit velké šelmy.... idioti, myslím tím i vlky a brtníka pro rýpaly a nějaký vševědoucí knihomoly...
vyhubit všechny zvířata tady né?
co to meleš, neumíš číst?
  • Grub
  • 04.08.2017 09:53
Sám seš pomatenec. Šelmy se vracejí a to je dobře. Jsme součástí přírody a nic víc...
šelmy už zmizely a tak to má být - stalo se.
Šelmy nezmizely, ale vyhubil je primitivní rádoby pán tvorstva.
řekl bych že ty to nemáš v té vepčovce v pořádku, a kde jako ty šelmy mají být? budeš je mít na zahradě? nebo předpokládám že jsi z bytu, v dnešních rádoby lesích asi ne... co čekáš že vlkům bude stačit 5km2 lesa? Z původních lesů tu máme snad jen prales Boubín, všude už sou zástavby nebo vysazovány monokultury smrků, pochopím Slovensko, Polsko ale tady asi né čoveče, chce se to probudit a ne si myslet že do dnešního betonovýho světa patří vlk...
Pokud se někam vlk vrátí přirozeně sám, tak tam asi má vše co potřebuje....
no přesně takov rádoby ochránce nemá cenu přesvědčovat o něčem, myslí si své a pak to taky tak dopadá, většina ochránců jsou městský nýmandi, kteří viděli vlka jen na videích a líbí se jim tak to odsouhlasí, asi jako naše ministerstvo živ. prostředí, kteří upřednostnují čistě jen zajímavé zvířata, především šelmyn nemá cenu se s tebou přít, každý máme svůj názor, jen z hlediska dnešní krajiny to není možné ale dobrý..
možná by to chtělo občas vypadnout i mimo tu tvoji betonovu džungli. Lesů tu máme plno, třeba Krušné hory, ve kterých se mimo jiné vyskytli ti zmínění vlci, je, hlavně v pohraničí, jeden velkej les, kterej jenom v Česku zaujímá rozlohu cca 1200 km2, což je pro malou smečku vlků až až.
aha, a ty je tam jezdíš sledovat nebo jak si to mslel že mám vpadnout z té betonové džungle? samozřejmě nesmíš to brát doslova, ale rádob ochránci by je chtěli nacpat kde se dá, a to ne jenom vlk, ale třebas i nepůvodní kojoty, apod. to že se tam ten vlk vsktne neznamená že tam žije, může přebíhat, ale nemá tam určitě vše co potřebuje, vlk ulovní nejsnadnější kořist což asi nebude spárkatá ale nějaká třebas ovce v ohradě, tudíž v dnešní době se to nezdá tak jednodu
Naprosto spatna reakce na setkani s grizzly matkou s mladaty. Spravne mel vzit jedno mlade jako rukojmi a pustit ho az po bezpecnem prichodu do tabora. Mel kliku ze prezil!
Naprosto spatna reakce na setkani s grizzly matkou s mladaty. Spravne mel vzit jedno mlade jako rukojmi a pustit ho az po bezpecnem prichodu do tabora. Mel kliku ze prezil!
74? Tak to už neměl co ztratit 😄
a co by se jako stalo kdyby jako zůstal stát a hodil mu svačinu?
Leda tak ze by si mel celej piknikovej kos.
po cestě domů by měl hlad.
Yogi? Si to ty?