Setkání se žralokem #26

07. května

AUSTRÁLIE: Rybář Ben McJannett natočil u australské Mooloolaby dění pod svou lodí, kde se pohybovalo cca 30 žraloků.

9.3 /10

košík

Zhlédnuto: 16 332x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 25 Kategorie: video

Značky: příroda , moře , oceán , austrálie , nebezpečí , zvíře , rybolov , žralok , rybář , loď

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
ženská na lodi nosí smůlu. Postavil jsem si barák jako loď a od té doby mám pořád smůlu, musím to přestavět na pyramidu.
Šak ze žraloka jetaky řízek, tak si měl hned jednoho picnout, ne?
  • Yura
  • 08.05.2018 06:34
Zraloka, mecouna, ty velke druhy tunaka apod. fakt zrat nechces. To je doslova jako chlastat rtut z teplomeru.. Kup si sardinky. Ty jsou 100x levnejsi a maji asi 10000x min tezkych kovu..
Tys asi nikdy nezral zraloka co? .. ja osobne neznam chutnejsi rybu 😉 ... ale lamentovat budes... hmm
Yura mluví o kontaminaci těžkými kovy, ne o chuti, ty vemeno. A to ještě zapomněl napsat, že ryby lovený z moře jsou v posledních letech těžce zamořený parazity, protože rybám klesá imunita. Dobrou chuť.
Nejchutnější ryba je odjakživa grilované sele!
Juchuu žralok!
Juchuu žralok!
  • Dizz
  • 08.05.2018 01:56
Mooloolaba a celkove Sunshine Coast je tenhle rok strasnej na koupani.. Plaz mam 20 minut chuze ale ani jednou jsem se letos nekoupal prave kvuli zralokum a meduzam..
hustý, a co přesně děláš v Austrálii, předpokládám že pracuješ, mám tam taky kamaráda, a obdivuju lidi co vlezou do vody, kde může být něco takovýho, já sem zesranej sotva to vidím na videu 😄
Jsem tu 4 rok a cekam na citizenship. Vstavam ve 3 rano a rozvazim pecivo 😄 Koncim v 9 rano a pak mam crypto trading jako druhej job a zabavu.. Jinak koupani je tu v celkem v pohode kdyz ses na hlidany plazi kde to sledujou a kdyz neco priplave tak to evakuujou. Navic podel celyho coastu celej den lita vrtulnik a cekuje jestli nekoho vevzal proud nebo zralok. Akorat tenhle rok to byl extrem jak je videt na videu 😄 Plaze byly nekolikrat zavreny.
  • adys
  • 08.05.2018 00:45
nechápu, že ho ty obří ocelový koule netáhnou ke dnu 😳
  • Joan
  • 08.05.2018 00:35
0:09 jdi s tou kamerou do prdele !:-)
Okamžitě hnědoplach.