Setkání se žralokem #30

11. února

JAR: Nepovedený výpad velkého bílého žraloka na záběrech z iPhonu potápěče Thomase Olsena. 

7.8 /10

košík

Zhlédnuto: 13 873x Hodnocení: 7.8/10 Komentářů: 12 Kategorie: příroda

Značky: moře , oceán , útok , afrika , žralok , predátor , potápění , klec , jar , jihoafrická republika , potápěč , žralok bílý

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tohle je něco užasneho a právem si zaslouži byt na vrcholu potravniho řetezce.Tohle je skutečny predator.Stejně jako lvi atd.Všimněte si jak vypada každy takovyto predator velké zuby ,drapy,srst,čelisti,neskutečna sila to je prostě vrchol te pyramidy a né nějaky posrany člověk jak to lidstvo prezentuje,člověk je slaboch ktery by v zimě bez oblečeni do par minut zemřel fakin joke.V čem je top maxilaně zasrat planetu bordelem.
Tak člověk i vyvynul strategii přežití nezávisle na fyzické síle. Myslím, že v rámci druhů je člověk trochu jako rakovina. Na pohled nic nebezpečnýho, ale kam jeho noha vstoupila, tam se rozmnožil, plenil, hubil.
No člověk ztrácel ,,srst,, a narůstal mu mozek, proto si dokáže pomoct k jídlu a pohodlí mnohem lépe než zvířata, Jen to asi zašlo dál než příroda plánovala. Možná. Ale to se hodí časem do cajku 🙂
Přesně. Ono se to zase zredukuje. Buď se o to postaráme sami v podobě nějaké války, nebo se o to postará nějaká nemoc, nebo sem něco přiletí z vesmíru a nebo prostě bouchne nějaká sopka, která tak změní klima, že na to zareaguje jen hrstka. Chodí to takhle v cyklech a je to tutovka.
Bohužel vymírají. No a snad je každému jasné co se stane vymře-li vrcholový predátor.
tak se vrať do lesa a třeba ti naroste srst a zuby
Oni neloví jen podle zraku ale podle čichu a el. receptorů.Někdy se jim něco nezdá a pak to vzdají.Nebo jenom kousnou okoštují a pak plují dál.Pluj loďko pluj vesele dál.
On se tak snazil a pritom se netrefil, lol myslel jsem ze to je neomylny predator a tohle z neho dela morskeho ňoumu.
jj, je to debil.
myslim ze to je samicka, na konci vidim vaginu
to je kloaka ty vagíno
pro řiťopichy je to 2v1 takže dobrý