Sex na veřejnosti #52

22. prosince

Ukrajina...

8.8 /10

košík

Zhlédnuto: 27 856x Hodnocení: 8.8/10 Komentářů: 19 Kategorie: porno

Značky: ulice , láska , romantika , ukrajina , sex , na veřejnosti , evropa

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
když musíš tak musíš...
  • boho
  • 24.12.2020 00:33
Dritvá většina ukrajinců v ČR - umolousanej člověk v teplákovce s malou kulatou hlavou a prostoduchým vypitým pohledem. Kdyby alespoň všichni nevypadali tak beznadějně stejně. A to mám na mysli v "civilu". Nerad se na to dívám. Lidský dno. I obecně ta východní tepláková móda. Vždyť tím už člověk na první dobrou říká: "ano, jsem hovado".
Byl jsem dřív na ubytovně čistě ukrajinský nevím proč asi kvůli nízkému nájmu a měsíc jsem tam pobýval.Byl to barák v praze nad letnou a já dělal mesengera.Každej den jsem byl vyšťavenej ale ukrajinci byli v pohodě žádný trable nic většina stavaři.I personál domu byly ukrainky.Parkrát jsem si s nima dal i štamprli.Záleží asi na co narazíte to je jako s čechy i u těch je póvl.Kdo tomu nevěří lže si sám sobě.
Loni jsem byl na ukraině naštěstí jsem to stihl a nemůžu říci , že jsou ukrainci špatní.Třeba ve velkých městech jsem se nesetkal téměř s bezdomovci.Nebyli tam ani ´´špíny´´ Ti co na tom byli hůř byli u kostela nebo u města dělali tam různé uklidové apod. jednoduché práce bez remcání a byli spokojeni.U nás by to naši jedinci nedělali vůbec a ještě by hrabali prstíčkem na úřadě.
Jsou to špíny,byli a vždy budou.Nechápu proč to sem pořád pouští.Stejně je jich víc než 80% u nás načerno.Dobytčáky a zpátky na Kyjev zavšivenci smradlavý.
slovanské etnikum ... 🤢
Jak já tu havěť vypicenou nesnáším
není čas ztrácet čas
not my proudest fap
tak zas je od nich hezky, ze ai nasli temny koutek, aby nebyli tak snadno k videni
Divný mrd
  • Joan
  • 23.12.2020 05:36
jeb tvaju mať !