Sex ve škole

24. ledna

Sex na školním schodišti zakončený ručním vyvrcholením. 

3.1 /10

košík

Zhlédnuto: 51 328x Hodnocení: 3.1/10 Komentářů: 71 Kategorie: porno

Značky: výstřik , schody , černoška , amatéři , sex , na veřejnosti , škola , student , školačka , zezadu

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Opičky se množí jak krysy. Jak se řešilo přemnožení židů?
Vždyť to není ani vtipný, ty demente.
Řešilo se to jako s tým fotrem. Ufikli se mu koule.
Jenomže židi se řešili kvůli majetku, namajetný v podstatě ss nezajímali. Jenom na oko. Šlo jim hlavně o zlato a nemovitosti. A to že jich bylo hodně a teď jich je v evropě málo nás ještě bude mrzet. Příliv muslimů by nebyl tak silný když by tady nechyběl několika miliónovej počet židů. A hlavně žid se tak nějak do nikoho nesral. Až když se do něj sral muslim.
Tak by se dnešní problémy místo házení viny na muslimy házela vina na židy jako tomu bylo v minulosti.
Neoriginální nick, ale debil jsi fakt 100%.
Tak se z toho neposer, ono proč jsou asi veškeré války vždy jde jen a pouze o majetky a pak až o moc a uzem. A z židama si dokážu představit žít. Jó a originální nick nepotřebuju protože nejsem žádnej rejpavej chudáček co za každou cenu musí bejt perfektní a co si o mě kdo myslí tak to je mě fakt ještě dál než u prdele. Občas se s tebou shodnu a občas né.
Jó a kdy tady Židi běhali bez dokladů, znásilňovali, vraždili, teroristovali a stáli ve frontě na dávky. Nikdy. Muslim nám vadí jenom kvůli tomu že je to línej zkurvenej Idiot kterej ještě k tomu věří v debilní pohádku a jeho stará vypad jak tučňák a silou ti cpe svoje hovna o nějakým trotlovi Mohamedu.

Zobrazit celou diskuzi