Simulace německého trenéra

23. prosince

20.prosince 2017, Mönchengladbach, NĚMECKO:  46letý Heiko Herrlich, bývalý německý fotbalový útočník, reprezentant a nyní trenér Bayeru 04 Leverkusen, předvedl na půdě Borussie Mönchengladbach teatrální výstup, když se jej během německého poháru sotva dotknul zairský fotbalista Denis Zakaria. Po zápase, který jeho tým vyhrál 1:0, řekl Herrlich toto : "Bylo to hloupé, ale se stalo se to v emocích a chtěl bych se omluvit"

3.4 /10

košík

Zhlédnuto: 10 171x Hodnocení: 3.4/10 Komentářů: 58 Kategorie: sport

Značky: zranění , útok , německo , debilita , bolest , trapas , fotbal , trenér , simulování , heiko herrlich , pohár

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
negra zabít a toho "trenéra" pořádně vyliskat
Zákaz na hřiště , i pro hráče bych dával stopku na několik zápasů za prokázané simulování.
Bohužel, tyhle sračky se nám už začínají objevovat i ve skutečných sportech, jako je třeba lední hokej. I tam se najdou takové píče.
Do piči, ve mě se úplně varej hovna. Zasranej simulant jak na něho ještě kouká s udiveným výrazem, když se zvedá ze země. Normálně bych mu dal vší silou takovou hlavičku, až by se z ty země nikdy nezvedl. Opravdu sport pro teplouše.
Toho negra zastřelit.
to spíš tebe píčo
Jaký emoce? Dat mu padáka a ať jde padat do divadla debil.
ve 2 dvou vterinach vystihl, co jsou fotbalisti zac. Obycejne PADAVKY!
Si vzpomněl na mládí, kdy byl za tohle placený. Prostě naučený reflex.
Mě se dotknout negr tak taky spadnu
Na hřišti uječení kokoti, co padaj hned, jak trochu zesílí vítr. V hledišti výmrdi, co si hrajou s prskavkama a po zápase se navzájem zabíjí na ulici. Doma ztučnělí kokoti, co raději čumí na toto, místo třeba kvalitního zásunu do manželky. Jsem rád, že jde tahle ubohá píčovina mimo mě.
Lépe bych to nenapsal. Bravo 👏
Výstižné 😄 ikdyž je pro mě fotbal č.1 tak se musím smát, hned 2. je Box a 3. Thai box, ale přesně pro toto chování je dnešní fotbal už vlastně jen o prachách a ničem jiném 😄