Skládací pistole

27. března

Pistole Lifecard, která po složení vypadá jako silnější kreditní karta, s ráží 5,6 mm.

5.9 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 250x Hodnocení: 5.9/10 Komentářů: 17 Kategorie: technika

Značky: střelba , zbraň , pistole , pistolka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Prej silnější kreditka 😃
A komu tím prospějete?
tak s tím se ubráníš max někde ve školce takže úplně g hovnu!
Zase z USA, skvělé a perfektní! tRus by to mohl okopírovat, jako vždy vše a hrát s tím tRuskou ruletu.
Jsi tupá zasraná píča co si myslí že Holywood je celé USA a žádný bordel a hnus v USA neexistuje. https://m.youtube.com/watch?v=XFnlR4xNOss&t=460s
https://m.youtube.com/watch?v=MhvvxoIgNPg
Prej všechnu je skvělé a perfektní ..ty by jsi se hodil do politiky ty čuráku 😃
Ano, Amerika je skvělá a krásná země. Nějaký debílek jako jseš ty, nacpanej jednoduchou ruskou propagandou, pro jednoduché tupé voliče Okamůry. Užij si svojí chudobu, chudáčku.
Ano, Amerika je skvělá a krásná země. Teď jsem se tam odtud vrátil. Nějaký debílek jako jseš ty, nacpanej jednoduchou ruskou propagandou, pro jednoduché tupé voliče Okamůry. Užij si svojí chudobu, chudáčku.
Vidíš ani debil jako ty tam nezůstane
no zase nic nevíš, ty komunisto
Nesnáším komunisty
A k čemu že je to dobrý? V porovnání s jakoukoliv konvenční pistolí bys byl mrtvej (nebo trefenej) dřív, než bys to rozložil. Navíc většinou se nesmí zbraň nosit s nábojem v komoře (odborníci mě kdyžtak opraví), což u týhle skládačky opět prodlužuje přípravu ke střelbě.
své využití to jistě má. Rozhodně se to nebude tasit na rychlo v obraně, ale jestli to chcete používat takto, tak jistě můžete.
Rusko je agresor a vždycky bylo. Za posledních 100 let, napadlo každého svého souseda, většinou zákeřně bez vyhlášení války, bez jakéhokoliv mandátu, pouze ryzí akt agrese. Naopak mi řekněte, kolikrát někoho napadlo USA, bez vyhlášení války, bez mandátu OSN nebo bez toho, že by šli bránit napadenou zemi. S Ruskem nechce mít dobrovolně nikdo nic společného, proto si musí spojence hledat se zbraní v ruce. Naopak do NATO vstupují státy dobrovolně a ochotně.
Je ovšem pravda, že nikdo neudělal pro rozvoj a rozšiřování NATO tolik jako Puťka, dokáže přesvědčit i váhající země, brzy přivítáme Švédsko a Finsko.
Jenom tady k tomu. https://m.youtube.com/watch?v=MhvvxoIgNPg v USA mají takový problém s drogami hlavně proto že jsou tam extrémně levné. V podstatě stojí o dost méně než zde. Prostě vysoká životní úroveň a svoboda vede i k tomu že se ti po ulicích válí primitivní blbové! Tady máš něco o trusu, jinak tam vládne krokodýl a teď mají tu novinku jak se umlátí třeba o lampu. To že nesnášíš komunisty neznamená že jím nejseš. https://youtu.be/IOqDdUAS9vw