Školačky #5

29. ledna
9.4 /10

košík

Zhlédnuto: 70 819x Hodnocení: 9.4/10 Komentářů: 48 Kategorie: galerie

Značky: sexy , holky , amatérky , krása , prdelky , podpatky , zadek , teen , škola , uniforma , sukně , třída , teenka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Sem asi chodil do špatný školy
ked do 14:00 mas skolu, ale v 14:15 musis ist na dvanastku do bordelu
12 x za rok krvácí a nikdy nevykrvácí a vy by jste jim věřili věrnost? Jsou to špíny co se vychrápou s kdekým jen aby získali to nejlepší sperma pro jejich potomky. Ale dneska se nenosí aby kvalitní sperma se dokázalo postarat o rodinu, ale jen o tom jak je chlap mazanej aby s holkou vyjebal a o děcko se staral jinej. To jsou ty spermie které nejčastějí vyhrají a proto taky ten svět takto vypadá. Proto se říká kam nemůže čert nastrčí ženskou.
Toto trollení na českém Internetu pod značkou Crha už začíná být ohraný a trapný, zabal to, stejně to nikdy ani vtipný nebylo.
Snažím se ti předat zkušenosti starého tygra. Pouč se chlapče nebo zhyň ve víru nevědomosti.
Kde ty Rusáci berou tak krásné SSlovanky? 🌼
na 63ke ja snáď paní učitelka
Ne že by se mě nelíbila kulatá prdýlka štíhlé slečiny posazená do napnutých legín, ale poslední dobou mě holky strašně nudí tím, jak jsou všechny stejné. 90% holek na sebe jebne černé legíny a jsou všechny jako klony, 9% se nasáčkuje do džínů a já se pořád dívám kolem sebe na ty výjimky, na nějakou holku, která má alespoň trochu chuť ze sebe udělat takovou trochu něčím zajímavou starou dobrou načančanou holčinu, která prostě ví, že se tohle čančání k holkám hodí..
Hlavně jak to má kozačky, rychle od toho co nejdál.
Tak jasně, no.. ono je dost nepříjemný dostat kozačkama kopanec do koulí, žejo? 😄
já ti rozumím, ale když si to vemeš, tak v čem by měly dnešní holky teda chodit? :d Žádná si neveme sukni po babce nebo tak, prostě je to holt pokrok, to jen v Rusku se nosí furt akový ty komoušký šaty 😄
Aby alespoň neměly všechny stejnou barvu, 95% z nich... ty vole já se těžce potápím do precentuálního vyjádření krásy žen...sem fakt už starej 😄
top galerka zien,
To jsou aspoň školačky, ne jak ty 30-ti letý vyžilý pornohvězdy nasoukaný v uniformách 😄
hezké 🙂 ta třetí fotka si myslím že je trošku trestná ale...jako pohoním hned jak dopeču brambory se špenátem