Skydiving při západu Slunce

12. října

Nicholas Lott natočileo Jesseho Leose a Jaye Veenendaala během skoku padákem při západu Slunce. Skutečný let trval 50 sekund a hoši padali rychlostí 275 km/h.

7.3 /10

košík

Zhlédnuto: 10 724x Hodnocení: 7.3/10 Komentářů: 49 Kategorie: sport

Značky: adrenalin , slunce , seskok , extrémní sporty , parašutista , skydiving , adrenalinové sporty , padák

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Točí se tam jak teplouši. Měli předvést aspoň bitku z Matrixu.
Podle mě to je fejk a oni vůbec neletěj, ale ta země se se přiližuje k nim...
Samozřejmě máš pravdu, protože záleží na pozorovateli.
ale dávaj si ten skájdájv 😄
Ani ne...vždyť tam jen bez hnutí visí v průvanu jak záchodovej pavouk. 😄
Všichni tady jste jen nedojebaný kozomrdi.Nikdy bych nevěřil že to pochopim ,ale už chápu Fešáka,komentatora ,seraka a jim podobný který vás tu trolí.Jste prostě jen ubožaci který umějí jen dávat minusy za věci který vám nebere mozek.Dny trávíte jen tím že si vylejváté své zakomplexované a begcenné mozečky na NDR.Škoda že se vaše stupidní matky nenaučili polikat ,na světě mohlo být alespoň o pár absolutních dementů míň .Shořte v pekle ,hovna negramotná.
krasne jsi se popsal, blbecku jednoduchej... ted se jdi vyplakat zase nekam jinam...
Prosím tě ,ty idiote kterej ani nerozeznáš rozdíl mezi- samostatným státem ,konfederací ,autonomní republikou ,kontinentem ,svetadílem ,mořem a oceánem ,tak ty ,se jdi někam zabít a vem s sebou všechny ty kdo mají už tak zdegenerovaný geny ,že ani o zeměpise si nedokážou najít fakta na googlu.ty trapný vejškrabský připozmrde. Nechápu jak bezcenný 50 kilový chcípák,se vůbec dokázal dožít nějakého věku .Asi jsi nikdy nenarazil na mě .Jinak bys už žral tak leda kaší.
Vítej v klubu 😄 🍻
Ja vim ,bude ro divný (asi 2 dny zpět jsi mě fakt vysíral) ale zrovna tvoje komenty mám rád .Chodím se sem totiž pobavit , a ty mu to vždy splníš.Dřív to tady bylo běžný ,ale teď už ne .Teď je to tu sama citlivá EMObuzna.I ten web stojí za picu ,věc i z archivu nejdou přehrát ,černej skin nastavím - fedlesh a je v prdeli.Místo roztrhaných lidi po nehodě ,kundy který rodí fialový děti .No děs ty vole.Diky za tebe ,jinak bych sem fakt už nešel .
dík ty sráči 😄 jo a u fialovýho děcka sem ti hodil odpověď k tvému dotazu, z mého pohledu fotra/laika. přeji hezký zbytek dne 😉
K obsahu se vyjadřovat nebudu, nejspíš seš jen nemocnej píčus. Ale když už káráš ostatní, tak se alespoň nauč mateřský jazyk, hajzle hloupá. MatkY nenaučilY, zmrde!
Díky pitcho5,hned sem ti tam odpověděl 😉
To vis že jo ,já tě chápu ,není to pro tebe snadný když ho musíš od 3 let hulit svému nevlastnímu fotrovi.To se pak jazyk učí těžko ,když ho máš pořád ve fotrový hnědce. .
Nejvíc mě prastilo do očí polikat. Vyjmenovaná slova po L. 😄
gramatiku budeme mít hovínka za jedna ,ten zbytek už ale bude podstatně horší .Miluju když mibgramariku opravují trollové co zvládli s odřenýma ušima ,tak leda základku.
Tak kde jste vy kundy ,chci vidět nějaký pologramotný komentáře .Už se nudím.
říkals něco o našich komplexech. my s tím aspoň umíme žít, ale ty s něma máš evidentně pořádnej problém. stejně jako se slovním projevem
Tak teď jsi mě dostal .Zrovna ty .jehož IQ sahá pod 20 bodů .Asi sr budu muset díky Tobě nad sebou zamyslet .Ty duševní mráku.Lol ,na tebe jsem fakt čekal 😄.cca 29 příspěvků zpět ,nemáš gramaticky správně nic ,a ty ,zrovna ty mě chceš poučovat .Bože ,ty jeden potrate z pirátský prdele vylezlej ,tak to je pro mě joke dne ty vole.Bruhuhuhuhu !
Mimochodem sto že se svým komplexem dokážeš žít ,jak rikas ,není žádná klika .Ale spíš štěstí že žiješ v době kdy se kryplové jako ty ,stavějí nad úroveň těch normálních .Za dob sparty ,by tě sešrotovali dřív ,než by ti někdo vůbec zavázal pupeční šňůru ,ty jeden hermafroditní kryple .
Jdu jste ro vjelo vědět ,mám vás tu fakt těžce v pivo skoro všechny ,potrati.je mi jedno kolik mi dáte mu musú vy piratský homokládenici,proamericky kokůtci.V reálným životě ,bych si vás totiž podal tak hovínka ,zr by jste nesrihli ani ň.Vy bouráci Jetste že máte tu automatickou opravdu dramatiky ,Jinak ani v tom by jste neudělali 1 ročník základní školy .vy teplý UMRDANCI 😘
uz konecne ban kosiku tomuhle diteti, co si pripada drsne na internetu?
lol 😄 jen sem s ním ,alespoň už nebudu muset reagovat na bezmozkoidní kryply jako ses ty .Mimochodem ,je prdel poslouchat že jsem dítě od blba ,kterému ještě teče mléko po bradě 😄 aspiruješ na vtipálka roku ,ty kuvajtnapadenikurvavyjebanejmozek. kryple jeden 😄
no týjo, ty máš pořádnej verbální průjem. to ti maminka dovolí takhle mluvit s cizíma lidma? abychom jí nedali vědět, jak se její malej klučík chová na těch internetech
ještě mě zaráží, jak někoho může tak rozrušit video se skydivingem. asi by měli před začátkem dát nějaký upozornění, že je to nevhodný pro mentálně slabý jedince
jo, a navíc je to tady samej Slovák!
Mě narozdíl od pánů tady, se slovakáma problém nemám.
to buď rád, jsou to horkokrevní divoši 😄
Řekl debil který v jednom videu nepoznal ani ceskou vlajku.Radsi uz drz picu ty incestni SPD potrate.Jsi tady za hlavního maskota.
To vis Poirote,já si tady totiž chladim žáhu 🙂 a vlajku sem si sice spletl ,protože jsme měli ovšem asi tak 3 promile v žíle a holt jsem špatně čuměl 🙂 alespoň žes něco našel viď 😉
Motají se tam jako dva parabuzeranti. Ještě dopadnout prdelí na sloupek a je z toho příběh se šťastným koncem.
Alespoň že u tvých komentů se vždy zasměju ,jinak by to tady už nemělo moc smysl .
Nechval mě! Ani nevíš, kolik lidí tím nasereš! 😄
Právě že vím ,já rád vysíram s kryplama.A ještě víc rád he seru ,takže já jsem se rozhodl ,že sbírám minusy ,namísto plusu .Stejne mi tu nejakej blb nedávno říkal ,že si ty plusy dávám prý sám.Mam pocit ze to byl ten promuslimský připosráč kuvajtnapadeni-picovoleovalcevimhovno.