Smrt žraloka

27. prosince

MEXIKO: Velký bílý žralok zemřel u ostrova Guadalupe poté, co se zaseknul v potápěčské kleci. Uvíznul v ní po dobu 25 minut a silně krvácel. Žralok také potřebuje k dýchání pohyb - když nemůže plavat (např. uvízne v síti), udusí se, neboť okysličená voda přestane proudit kolem žaber. 

5.6 /10

košík

Zhlédnuto: 17 597x Hodnocení: 5.6/10 Komentářů: 56 Kategorie: příroda

Značky: moře , oceán , mexiko , zvíře , žralok , predátor , potápění , klec , potápěč , velký bílý žralok , krvácení

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Dobre mu tak curakovy
viděl čelisti a vzal to moc vážně 😁
Budou filety
Člověk jednou vyvraždí úplně všechno, podíl na tom má i tato klec pro zábavu blbého člověka.
Žralok se zabil sám svou demencí. Slabší holt zemřou, tak příroda funguje.
Špatně si vykládáš slovo příroda, pět metrů vysoká kovová klec neni příroda. A ani příroda neni, harpuna, rybářská síť , nebo plastový pytel v jeho žaludku.
Jaký je rozdíl mezi klecí a průrvou ve skále. Neomlouvejme furt ty zvířata, maj vlastní mozek, nad některými věcmi musí přemýšlet a nemůžem se kvůli jejich debilitě vrátit na stromy. Mikroplasty v žaludku, sítě a harpuny jsou už jiné věci.
Trošku dětinské, trošku pubertální názory, ale jednou Ti všechno dojde, možná pozdě, ale dojde.
Nene to ty si spatne vykladas slovo priroda, clovek je taky druh zvirete, tzn soucast prirody. Logicky i vsechno co clovek vymysli je soucast "prirody", takze i klec. Bohuzel jsme tak invazivni druh, ze vsechno asi brzo sezerem, ale pokud se nehodlas strelit do hlavy, abys tomu pomoh, tak nebrec.
Taky tak, až budeš starší.
diky za vysveteleni, ohanet se vekem, je akorat znamka toho ze dosly argumenty
S kreténmi, čo si myslia a súhlasia s tým, že klietka (klec) je príroda, alebo súčasť prírody nemôže pokračovať debata na úrovni dospelého a inteligentného človeka, tudíš nie že došli argumenty, ale došla pointa.
Človek je súčasť prírody, ale klietku vyrobil, aby mohol skúmať podmorské prostredie, nielen žraloky, čiže klietka nie je súčasť prírody, nýbrž, pomôcka na skúmanie, objavovanie. To, že sa do nej žralok zasekol je chyba ľudí, majú vyrobiť takú kliektu, na ktorej sa nezraní, ale zároveň takú, aby neublížil ľudom.
Žralok nemá dokonalý rozum, ale demencia je absurdné pomenovanie. Vieš čo to vôbec znamená ? Žralok má pud lovca, keď zacíti korysť, ide za ňou hlava nehlava. To je pud lovca, nie demencia. Tak sa nadtým celým, čo si tu vyplodil, a čo sme ti tu napísali radšej zamysli, ako vyplodíš ďalšie nezmysly.
To platí pre oboch (dHb a Pombo).
no jasně a budeš si takhle plavat a potkáš žraloka a co? nabídneš se mu jako kořist , aby třeba nevyhynul? myslim, že se tě nebude ptát a sežere tě. v kleci jsem už byl a stači kapka krve a to hovado je schopný tu klec rozmlátit, je to predátor , ale pro tebe asi chudák
Pro mě jsi asi chudák ty.
na vzajemné uráženi je tahle stranka jak dělaná , ale u tebe to nema vyznam
to nemá smysl, Grétoidi nevidí za roh, jen dopředu 😃
žádná škoda
  • Mayo
  • 28.12.2019 00:13
Černej nebo bílej, člověk nebo zvíře, vždycky se najde nějakej idiot, kterýmu se podaří omylem se zabít 😅 Tomu se myslím říká Darwinova evoluční teorie...💡
Krabi a chobotnice se na dne aspon nazrali.
konečně
když je debil, dobře mu tak
Blbá smrt.
Ta potvora je chtěla zblajznout. Sviňák jeden.