Speedflying v Rumunsku

19. července

Jamie Lee a jeho extrémní speed flying v rumunských Karpatech..

9.6 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 15 328x Hodnocení: 9.6/10 Komentářů: 32 Kategorie: sport

Značky: rychlost , risk , adrenalin , hory , extrém , výška , příroda pohoří , rumunsko , jamie lee , speed flying

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
to musí být super zážitek, nevítě někdo jak je ten padák široký? protože jak lítal mezi ty stromy, chytal bych bobky že se mě to zachytí o nějakou haluz a bude bebi.
8 X 4 m a výška 9 m po prdel
aha, díky, no ono ta kamera to bude asi hodně zkreslovat, ty kontury, jinak samozřejmě borec
"Fuck Jemen?" Proč?
as to v jemenu nebylo tak dobré
Jak vidím někde reklamu na GoPro nebo Red Bull, tak video automaticky vypínám.
a proč prosimtě? sponzorujou hustý věci... a nikdo tě nenutí jejich výrobky kupovat, když nechceš : ) jako kdyby týrali zvířátka a využívaly dětskou práci, nebo tak něco, tak neřeknu.. ale jsou horší firmy, co neberou ohledy na nic, na přírodu, zvířata, lidskou důstojnost, přitom nic nesponzorujou a stejně jejich za jejich produkty běžně cáluješ... ať už přímo, nebo nepřímo.
Jednak nemám rád reklamu obecně, jednak nemám rád, když někdo riskuje jenom proto, že mu to platí nějaká "cool" korporace. Tak proto. O to víc oceňuji nezávislé borce, ale ti bohužel nedělají tolik videa pro YouTube apod.
Tak to chápu.. i když někteří z těch bláznů by to dělali i bez sponzorů, jen možná ne v takové míře. Vydělávat se dá i čistě na ytb.. i s neznačkovou kamerou se daj natáčet riskantní pokusy o darwinovu cenu. Proto to možná ty nezávislí borci nepotřebujou dávat ani na youtube, když z toho nemaj potřebu vytřískat nějaké ty drobné... on totiž jakýkoliv objektiv zvyšuje ochotu podstupovat větší riziko. (což platí obzvlášť pro amatéry)
  • kien
  • 19.07.2017 17:16
šílenost, ale 100% chápu proč to dělají.
A když se takovýto kokůtek rozmrdá o skálu, tak pro něj letí vrtulník, který platíme všichni z našich daní. Sympatické. Jo a to ječení - myslíte, že má v prdeli XXL penisovou protézu?
S tebou bych chtěl mít dvojdomek, blbe.
ty patíš daně v Rumunsku? proč?
Na 99 % má připojistění na extr. sporty.
na toto na nikto nepoisti, lietal som paragliding 15 rokov z toho 8 rokov slovensku a cesku ligu PG . na toto nas este poistili aj rogala. kazda mne znama poistovna ma vo vyluke basejumpig, speedflying a canyonig.
Tak to je teda super video. To se až tají dech ......
a já už se těšil, že ta Jamie Lee je nějaká asijská štětka, jak na mě vyskočilo to okno
Maš pravdu, taky bych si dal radši nějakou extrémně krásnou a na speciálních místech dobře vybavenou Jamii. Tak kde jsou ty ZRZKY č. 1 a 2 a 3 a 4?!!!!!?
Přesně!