Spring Festival Gala 2019: The Soul of Shaolin

09. února

Čína: Škola bojových umění Henan Shaolin Tagou Martial Arts School a její vystoupení k oslavě čínského nového roku složené převážně z 20 000 dospívajících chlapců, kteří na něm předvedou skvělou přenost a povedenou sychronizovanou choreografii.

8.1 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 12 881x Hodnocení: 8.1/10 Komentářů: 38 Kategorie: sport

Značky: vystoupení , čína , škola , síla , přesnost , choreografie , bojové umění

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Příjde doba, kdy to nebude rus, koho se budeme bát, ale číňan... tohle jen dokazuje jejich disciplínu. Ukažte mi v ČR dospívající chlapce, kteří by byli minimálně ochotní se tohle naučit pro svou zem..
Nie som rusofil, ale myslím si, že Rusi sú to posledné čoho by sme sa mali báť. Rovnako nemám obavy z Číny. O týchto štátoch by sme bez mediálnej dezinformačnej masáže ani nevedeli, že existujú pokiaľ ide o ich politiku.
Tak třeba Sokol má 150 000 členů, takže mladých tam pár tisíc bude a vzhledem k tomu, že číňanů je trochu více, tak to není tak špatné. Taky byly spartakiády...mě se po nich nestýská.
Kurva jak timhle pomuzou svy zemi? Nejsou vsichni teenageri fakani. Nektery z nich udelaj cas od casu diru do sveta ve vyzkumu. To je lepsi. Cinani jsou hlavne opicky co umej dobre opakovat nauceny kousky a vse jen kopirovat. To zadnou zemi nikdy nepozdvihlo. Zemi pozdvihnou jen investice, kreativita, svoboda.
Lidí je na světě jako sraček.
říká se, že Rusové by nás vymlátili klackama. Tihle by nepotřebovali ani ty klacky
stačili by jim jejich "klády"
A my máme zase Ovčáčka heč...
no a my na NDR mame takovyho blbce jako si ty
ale jo,, muselo to dat praci, ale radsi se kouknu na typka co chcije buchte do kundy...
tal třeba to je taky čiňan