Srážka aut v Tomášově

29. srpna

V obci Tomášov nedaleko Bratislavy došlo k nehodě, při které bylo zraněno sedm lidí, kteří skončili v nemocnicích. Řidič, který byl příčinou této nehody, je nyní na umělé plicní ventilaci v nemocnici na Kramároch.

 

K nehodě došlo během policejní honičky. Řidič černého Passatu v městské části Podunajské Biskupice odmítl zastavit na výzvu policie a podrobit se kontrole. Místo toho se rozhodl ujet a tím zahájil dramatickou honičku.

 

Video ukazuje, jak vysokou rychlostí se řidič řítil obcí Tomášov. Při průjezdu křižovatkou narazil do dalších vozidel, která zrovna projížděla stejným místem.

 

Policejní hlídce se naštěstí podařilo srážce vyhnout. Krátce po nehodě přiběhli na pomoc zraněným náhodní kolemjdoucí.

6.3 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 393x Hodnocení: 6.3/10 Komentářů: 30 Kategorie: policie

Značky: nehoda , křižovatka , nehody , policejní honička , policejní auto

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
dva cyklisti ok ale 7 v autech to značí o skupinovém iq na hovno řekl bych - vskutku do hajzlu jízda autem otupuje mozek a zde je toho příkladem a teď vyploďte svoje anály šulini!
kokoti zebracki slovenskí.... nezastavia, majú v piči... zbytočný národ
zbytocny si ty ty primitiv
jsem úplně alergický na tyto staré passaty apod., jezdí to sprostě, přejíždí to úplně všude i když to už deset let nemá výkon, protože to 45% nafty přemění na teplo a 20% na kouř. V bazaru to stojí 30-60 tisíc, ale dát to do kupy tak 150, ale na to už blb nemá, ale hrozně to potřebuje, protože to měl soused.
Tak nezaviď a jdi do Dacie. Ta by ti s tímhle přístupem slušela.😁
a čim jezdíš ty Onassisu ?
Slovensko má talent 😃
Jen tad dál, vybijou se sami..
a ty uz si vybity
Doufám, že mrdku dají doktoři do kupy, ať může platit do konce svého zkurveného života.
Přesně.
První moje myšlenka byla, že bych nakopal zadek těm doktorům, za to že jej dávají dohromady. Ale tohle taky nezní špatně. No tak uvidíme.